• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

zuzum biliyorum herkesin eli kolu bağlı filler tepişiyo,olan karıncalara oluyo Allah yardımcıları olsun,
hepimiz üzülüyoruz biliyorum...

canlarım yorgunluktan mı bilmiyorum her tarafım ağrıyor sankim üstümden tır geçmiş
inşallah hastalık belirtisi değildir.

eve gidince d,nleneyim dicem ama kuzu evde bekliyor anneminde canına okumuş akşama kadar
şimdi ben gidicem benim canıma okuyacak sonra babası gelcek babasının canına okuyacak kısa bir süre için
ondan sonra sabaha kadar benim canıma okuyacak offffffffffffffffffffff şu dişler mahvetti bizi yaa

sağol canım Allah razı olsun ama çok zor evreler
hem çalışıp hem çocuk büyütmek çok zor

kızlar ben çıkıyorum Allaha emanet olun öğlen ki yediklerimi öğütemedim hala oyüzden ara öğün bile yapamadım patates resmen şişirdi

Evet kızlar lütfen yarın herkes bildirimini erkenden yapsın.

Gecikecek olan akşamdan yapsın.

Hayalcim saol hatırlattığın için, bende hiç yavrulara bakamıyorum, dün akşamda çocukları gözleri önünde yanan bir anne vardı, tv ye bakmadım ama ağlamaktan bi hal oldum.
Şimdi bende Kızılaya msj. çektim.

Bengicim yarın ki bildirimle uyarı alınmıyor, haftaya 2. hafta doluyor.
Senin düştüğün kaosa hepimiz düşüyoruz, önemli olan pes etmemek, bu hafta böyleysen haftaya toparlarsın canım, ama takımdan uzak kalmak motiveni bozar bak ayrılan hiçbir arkadaş uğramıyor, biz elbette sana yine aynı samimiyeti gösteririz ama sen kendini dışlanmış hissedebilirsin. Bunlar benim fikrim.

Canımcım okulların açılmasına da 1 hafta kalıyor, o zaman daha düzene girersin pes etme şekercim.

Back