• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydınlarrrr

toplightım canım benim benimde bu hafata kiloda değişim yok ama incelme hissediyorum kendimde sende de öyle olmuştur ki buda çok güzel birşey sıkma kendini daraltma seni gidecek onlar,
valla bende artık akşam işten çıkınca sıhıyeye kadar yürüyüm diyorum spor için başka birşey yapamıyorum,
tunalının üstteyim ben burdan sıhıye bayağı var bakalım hava ii olursa caymazsam yürücem akşamlar,

sabah kahvaltım:
1 haşlanmış yumurta,
1 kupa yeşil çay...
ayrıca suyuda çok içmeye çalışcam artık ben günde toplasak 1lt su içmiyorum...
canım ben de haftada 3 gün kenedy de bir salona gidiyom eğer yakınsa bi öğlen gel orda buluşalım ne dersin?
Hayalim akşam lahana çorbası pırasa salata ve az makarna yedim ekmeksiz..ama gece bir parça kek yedim:(((

şebnem nasıl oldun kız kuzular nasıl?

şahnur seninki de iyimi şeker?

allaha şükür iyi şimdilik fundacım
şebo seninkiler nasıl

saol hayalim benim :1hug:

kamerim geçmiş olsun canım yaa kuzular hasta olunca perişan oluyoruz sankşm bende hasta olacam gözüm akıyor burnum akıyor keyfim yok
kızlar işlerim çok yoğun kusura bakmayın fırsat bulursam yazarım

pınarım gelimiş yavrum hastamı olmuş amanda kıyamam ben ona ben sana ellerimle mamalar yaparım yedirerim guzuuuuuum,geçmiş olsun tatlım geçmişi ben sana özet geçerim :),
kamerim iyi olur olur bebiş...
pınar bana excell dosyasını at la...:)

Pınar geçmiş olsun canım sana, bol c vitamini al, benical cold iyi geliyor bende kötüydüm, tam hasta olmadan onunla atlattım. kendine iyi bak.

Şahnur saol canım iyileşmeye yüz tuttu kuzular. Okul tatil ya büyüğü dün ananeye gitti. Öpüyorum caınm.

Hayal ne çizelgesi istiyon bacım . eğer şu alttakiyse ben onu her seferinde topiğe gidip bakarak yapıyorum. O yüzden ayda1 revize ediyorum :)

kamercim bebişine çok geçmiş olsun canım...bu dönem o kadar çok hasta bebek var ki..en son pazartesi nöbetçiydim ve bize gelen hastaların yüzde 80 i çocuktu...normalde bu kadar olmuyordu çok şaşırdım..ama her yıl bu aylarda böyle oluyor...inşaallah eski neşesine döner canım kuzucuka.s.

yellow hoşgeldin tatlım nasılsın,
akşam neler yediniz bi sayın bakem kimseden ses çıkmıyo bugün :D,
ya herkes hasta havalar salgın falan herkese şifa versin Allah...

günaydın tatlı arkadaşlarımhihoyyythepimise kalorisiz bir gün diliyorum
sabaha güzel başladım..biraz erken uyanıp 40 dakika yürüyüşümü yaptım... 5dakika bel egzersizi çalıştım ..mutluyum o yüzdenkaydirigubbakcemile2
az önce de kahvaltımı yaptım..bir dilim ekmek..az peynir 2 zeytin yarım biber ve yarım haşlanmış yumurta
şimdi de çay keyfi yapıyorum...bi yandan da size yazıyorum

hayalcim hoşbuldum canım...dün akşamı iyi atlattım...akşamları çok zorlanıyorum ben yaaaCADIARZU
yemekte yarım kase tarhana çorbası ,2 kaşık patates yemeği ve 2 kaşık makarna yedim:çok üzgünüm:makarna yediğim için kendime ceza verdim meyva hakkımı eledim ve aç uyudum

gelirim birazdan pınarım tamam sağol:),
yellow makarnayı yağsız kısacası sossuz yersen makarna zararsız tatlım,
100 gr haşlama makrnada 85 kalori var,
ben öle yapıyorum makarnamı süzünce ayırıyorum gerisini sosoluyorum öle yap,ekmekte yeme olur biter...

open_sea sana da çok geçmiş olsun tatlım ..soğuk aldınlıgı istirahatle geçiyor ama çalışınca istirahat yapmak çok zor tabi:dilcikar:

gelirim birazdan pınarım tamam sağol:),
yellow makarnayı yağsız kısacası sossuz yersen makarna zararsız tatlım,
100 gr haşlama makrnada 85 kalori var,
ben öle yapıyorum makarnamı süzünce ayırıyorum gerisini sosoluyorum öle yap,ekmekte yeme olur biter...

hımm çok iyi fikir canımcokacimcoookben her zararlı şeyi sevdiğim gibi makarnayı da çok seviyorum

bende bende canım pilav ve makarna asla hayır diyemiyorum ne yazıkki makarnanın çaresini buldum da pilavın gok :(,
az yağlı yapıyorum ama işte...

ben akşam yedikerimi yazdım ama kimse görmedi herhalde küttüm size :(

benim kuzu da diş çıkartıyor gece uyutmadı ayakta uyuyorum yaaaa :(

kizlarr gunaydinnnnnnnnnn nabersinizzzz:sm_cool:

zuzu canımcım sen niye üstüne alınıyon kıs:),
bebişler uykusuz bırakmış bugün bisim kısları hep,
inş kolay atlatır tatlım bebiş...

Back