Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar
Akşam yine kereviz rendeledim yarım havuç rendeledim azda dövülmüş ceviz attım içine yoğurtladım yedim.
Meyve yoktu yatmadan önce 1 bardak süt içtim.
Gece kalktım yine ama ağzıma iki lokma helva açtım ve yattım çok şükür..
Şimdi de kahvaltımı yapıyorum...
Küçük bir çokokremli sandviç valla gece yicektim anca böyle kandırdım kendimi sabah yiceksin diye.....
Bu arada cuma günü bildirimin de kilo aldım dememek için çabalıyordum ya bir kaç gündür...
Çok şükür sonuç verdii..
Şimdi de 100 gr da olsun verdim demem lazım inşallah yarına kadar olur birşeyler hadi bakalım hayırlısı...
Dün ki mutluluğum devam ediyor rejime devam.....Bozmassam böyle devam edecek inşallah....

Kalori Yakmanın 20 Yolu

Sadece hayat tarzınızı değiştirerek güvenli bir şekilde kilo verebilirsiniz. Nasıl mı?

Özel yiyecekler almadan, pahalı diyet kulüplerine katılmadan sadece hayat tarzınızı değiştirerek güvenli bir şekilde kilo verebilirsiniz.

1- Kilo almanın en önemli nedenlerinden biri yemek aralarında atıştırmaktır. Atıştıracağınız zamanlarda su için.

2- Buzdolabınızı boşaltın. Böylece hem para harcamazsınız hem de sizi atıştırmaya iten neden yok olur.

3- Yeterince uyuyun. Böylece, yiyerek alacağınız enerjiyi uyurken toplamış olursunuz.

4- Alkol, ekmek ve karbonhidratlardan uzak durun.

5- Karanlık ortamlarda bulunmamaya ve akşamları bir saat önceden uyumaya çalışın. Eğer akşam bir şeyler izlemek istiyorsanız. Karanlık değil, aydınlık bir ortamda yapın bunu.

6- Mutlaka kahvaltı yapın. Bu size gün içinde harcamanız gereken enerjiyi verecektir ve öğlen yemeğinde çok acıkmayacaksınız.

7- Öğün aralarında yeme istedi doğduğunda, sevdiğiniz bir müziği dinleyin. Araştırmalar, müzik dinlediğinizde de sevdiğiniz bir yemeği yediğinizde de beyninizin aynı bölgesi uyarılıyor.

8- Ayakta hiçbir şey yemeyin.

9- Yeşil çay için. Araştırmalar gösteriyor ki, yeşil çay içmek vücuttaki kalorilerin yakılmasında çok etkili. Günde 3 bardak yeşil çay içmeye çalışın.

10- Yediğiniz şeye konsantre olun. Televizyon seyrederken, bir şeyler okurken ya da e-maillerinize cevap verirken yemeyin.

11- Dışarı çıkın. Günde en az 20 dakika dışarıda oturmaya ya da yürüyüş yapmaya özen gösterin. Çünkü gün ışığı yeme isteğinizi kontrol etmenize yardımcı oluyor.

12- Sağlıklı şeyler yiyin. Dışarıda yemek yediğiniz zaman çocuk mönüsü ya da sossuz salata yiyin.

13- Kendinizi çok fazla zorlamayın. Diyet programınızı yaparken 1200 kalorinin altına düşmemeye özen gösterin.

14- Bahçe işleriyle uğraşın. 1 saat bahçe işiyle uğraşmak 500 kalori yakmanızı sağlar.

15- Asansör kullanmak yerine merdivenden çıkın.

16- Ev işi yaparak da kalori yamanız mümkün. Ufak tefek ev işleriyle uğraşın.

17- İp atlayın. Bu muhteşem bir egzersizdir ve diğerlerinden daha eğlencelidir.

18- Sık ama az yiyin.

19- Çikolatayı çok seviyorsanız, her akşam bir parça (küçük tabi ki) çikolata yiyin.

20- Kendinizi sıkıntıya sokmayın, her şey beyinde biter

günaydııııııııın...

dün öğlen hiçbirşey yememiştim..
öğleden sonra 1paket çubbuk krakerle çay içtim..
akşamda 4kaşık pırasa yemeği, 1kepçe çorba ve yoğurt yedim..

bu sabahta 1fincan çay ve kaşarlı tost yedim..

Günaydın jülliet kaptan... hoşgelmişsen..

hosbulduk kuzucuk Şeniz

kızlar yarın bildirimi aranızda yapacak var mı bilmiyorum ama
herneyse işte
varsada yoksada ben burdayım merak etmeyin yerimseniben
sizlerden kilonuzu biraz daha erken bildirmenizi istesem :jeyyar:
birde sonuc listelerini hazırlama sırasıda bizim takımda
birde işler var malum
anca yetiştiririm
öptüm sizi şekerler Şeniz

Son düzenleme:
herkeslere günaydın kıslar,
yok kısım ateş bende söndü :roflol:,
başkasının ateşi yaktı otobüsü :roflol:
herkes erkenci bugün oh maşaallah...

günaydin kizlar

nasilsiniz bakalim ben saat 5 bucuktan beri ayaktayim ondan öncede dogru düzgün uyumadim zaten benim kiz hastalandi balgam cikaramiyo istifar ediyo sonrada uyutmadi bitürlü simdide kucagimda misilmisil uyuyo simdilik hepinizi öpüyom arada ugrarim canlarim

izmir canım her işyerinde oluyo sanırım böyle abukluklar . takmamay çalış

simiryna canım üzülme insanlar hep böle zaten...özellikle işyerleri bu acıdan çok can sıkıcı dedikoducularkötükedihüso

ilginize teşekkürler kızlar.. zaten olay büyümesin diye en yakın arkadaşlarımdan bile sakladım duyduklarımı

ve evet iş yerinde yaklaşık 35-36 kişiyiiz sanırım.. esmeraldaya çok katılıyorum çokluk meselesindekaydirigubbakcemile3

rüyanda benimi gördün kıs o saatte kalktın...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Günaydın şekerler...

Julliet bildirimi ben yapacağım canım.

Kızlar akşam küçük bir kahvaltı tabağının yarısı fırında patates köfte diğer yarısı salata.

Sonrada 45 dk. yürüyüş 8 kat merdiven.

Ammma dün paklavayı demiştim ama öğlen dışarıda yediğim adana ve biraz dürüm ekmekten bahdetmemiştim. unutmuşum :)

Neyse 100 gr. alımla kapattım mutluyum. Bugün telafi edecğim fazlasıyla.

Hanife bacım niye iştahın aldı başını gidiyor bu ara, biraz kandır bünyeyi. Yürüyüş falan yap, aklına yemek gelmesin.

Kamer kızına geçmiş olsun canım. Bir salgın varmış.

Benim küçük kuzu daha iyi ateşi düştü. Büyüğüde dün ananesi aldı götürdü.

Meres hiç uğramıyor artık neden ki?

yav bende deyordum bizim bilidirmi kim yapcek diye :roflol:,
şebo bişi yeme kıs bugün yarın o aldığın çıkmaz tartıda sana bugün su bilem yasak :roflol:...

rüyanda benimi gördün kıs o saatte kalktın...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
seni gördüm diye kalkmadimya kiz benim cadi hastaydi ondan simdi bile uykusunda rahat uyuyamiyo yavrum öksürmekten

saolasin sebocum valla sorma ya ben hastalanayimda bu cocuklar olmasin zor oluyo valla

hakkaten meres nerelerde yaa gelmiyo heralde kilo aldi ondan gelemiyodelikafadulden

yavrum benim inş çabuk ii olur,
merese yazdım ben siteye gelmedi bu ara sanırım işi falan var ama umarım önemli değildir,
bana biri kilo çizelgesini atsın kıslar ya pcden dosyam silindi...

günaydın ....

kamerim çok geçmiş olsun ufakılğa in ş çabuk atlatır ...
geçimişi okuyamadım inş kaan da iyileşmiştri ...

ben çokkkkkk hastayım üşüttüm :1no2: sanki dayak yemişim bütün kemiklerim ağrıyor ,boğazım ağrıyor offfff uyumak yatmak istiyorum ama bi sürü işim var eve gidemiyorum ...

dün akşam mercimek çorbası içtim bişey yemek istemiyor canımm sabahta iki lokma ekmekle peynir yedim ...
öpüyorum siiz fıstıklrŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…