Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Artık menü bildirimi yapılmıyor mu?
Ya kimseler yok. Cuma yarisi bitti diye umarim salmadiniz.
Konu acacagim Ama isim hala bir sorun ?
Ise gidiyorum simdi. Umarim geldigimde halletmis oluruz.
Konuyu acan ille ben olacagim diye birseyde yok aslinda

Ya kimseler yok. Cuma yarisi bitti diye umarim salmadiniz.
Konu acacagim Ama isim hala bir sorun ?
Ise gidiyorum simdi. Umarim geldigimde halletmis oluruz.
Konuyu acan ille ben olacagim diye birseyde yok aslinda
Kaptanım Alys ın önerisi gayet güzel ve afilli bence. Ay köydeyim pek giremiyorum burda bi kadın var adı maşallah maşallah abla diyip geziyorum

4.takımın ruhuna afilli bir isim gider bence sen topiği aç buraya da linki at biz geliriz

Daha ben 60 kg olcam takım dağılamaz

Çok güzel bir anı olmuş

Günaydınlar. Güzel olur konu açan olursa toplanalım yine.

Kızlar benim size şöyle bir teklifim var açıkçası A Arrietty_ kaptanımın şahsi hayatında yeterince sorumluluğu olduğunu (ev,iş,çocuklar,aile) düşünüyorum. Takım kaptanı gibi tablo vs düzenli bir sorumluluk artık almasın. Yeni topicte bir kişiye tüm tablolar puanlar vs yüklemek de yanlış olur. Mesela yeni topikte sohbet herkes bildirimini yapar ve ilk sayfada kilo tablosu olur puanlama vs yapmayız. Ne dersiniz? Şahsi fikrim kaptan başlığı altında bir kişiye çok fazla yüklenmek yanlış bunu eski kaptan yardımcısı olarak söylüyorum çok yoğun bir trafikti çünkü.

Aynen. Dun de bahsedilmisti zaten. Sadece diyet/spor degil her turlu paylasimin oldugu bir devam topigi

Ulen 3 gün tatil kaçamağı yaptık takım elden gitmiş. Açaydınız kollarınızı gitme diyeydiniz
Aynı fikirdeyim canım, hem sizleri özlerim hem motivasyonum bozulur biliyorum kendimi.
Sanada katılıyorum sedulu cum. Kaptanımız gerçekten çok yoruldu. Hele ki cuma yoğunluğunu bilen biri olarak hak vermemek elde değil.
Geçmiş olsun ablacım, en hafif haliyle atlatırsınız umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…