Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Galiba
tam emin degilim bende
Hesap yaptimOldum oldum ya zaten kapatıyorlar takımlar
liste disi cok kisi var bence.uzuldum cok,
acaba esas listede az kisi oldugu icin mi diye de dusundum,
cogu kisi liste disi yarisiyor ya, aslinda oldugumuzdan daha azmisiz gibi gorunuyor sanki.
İki saat daha beklerdim yahu zalım 100 GrHesap yaptim
58,3 olmalisin saka gibi
ama 61,4 BK 58 HK
3,4 KG vermelisin
3,4x0,90 = 3,06
yani 61,4-3,06 = 58,3kg
su kurala göre hesapladim
2) Yarışmaya kayıt olan üye 80 kilonun altında ise; hedefi giriş kilosunun minimum %10 u olmalıdır. Mezuniyet hakkı elde edebilmek için hedefin minimum %90 ına ulaşmalıdır. Örneğin;
Kayıt kilosu=70
Minimum hedef=70x0.10= 7 kilo (Yani hedefi minimum 63 olabilecek)
Mezun olma koşulu=7x0.90= 6,3 kilo vermek (Yani 63,7 kiloya inince mezun olabilecek)
liste disi cok kisi var bence.
Kendi adima yazayim. Yetisemiyorum tek.
Tablolarida bosldim,keyfi degil. ciddi ciddi vaktim yok.
Vakitsizlik disinda, avuc ici kadar ve ayni kisiler aktif. Bir sure sonra tikaniyor takim.
Yarislara katilim az, kontrol kilosu oldugunda da salmislik var. Menu yorumlarindada oyle.
Surekli yaris yaparak motive etmeye calissakda pek basarili olmadi. Gunluk gibi kullanilmasida etkiledi
Yoktu ki düşüncem tamamen tartısal şok yaşadımSoyliyeydin mezun olmak gibi dusuncen vardi bugun, hesaplardik
Uymuyor emme kilonYoktu ki düşüncem tamamen tartısal şok yaşadım
Sen mezun olmak istiyor yazar mısın belki bilmediğimiz mevzuat vardır mezun ediverirler ehuhehhe insafa gelirler
Yav kapandı bacım kapandı kabaktan anca oturur tatlı yapar yerükUymuyor emme kilon
Kabak basima patliyor sonra. Dan dan dan,onu kontrol etmedin. Hata var diye
Oldum oldum ya zaten kapatıyorlar takımlar
ne oluyor, nerede ne okudun,
link atsana.
Haklisin kaptanimliste disi cok kisi var bence.
Kendi adima yazayim. Yetisemiyorum tek.
Tablolarida bosldim,keyfi degil. ciddi ciddi vaktim yok.
Vakitsizlik disinda, avuc ici kadar ve ayni kisiler aktif. Bir sure sonra tikaniyor takim.
Yarislara katilim az, kontrol kilosu oldugunda da salmislik var. Menu yorumlarindada oyle.
Surekli yaris yaparak motive etmeye calissakda pek basarili olmadi. Gunluk gibi kullanilmasida etkiledi