Az önce ben de içtim.Napıyorsunuzz??
Ben yeme işini bitirdim, dukan içiyorum, içmeye çalışıyorum, öyle birşey işte
Napıyorsunuzz??
İşteyimm ama başım dönüyor anlamadım tansiyonum düşük galiba.@_Vera_ nerdesin, napıyorsun? Diyetisyen listesini kendi istediklerinle değiştirmiyorsundur umarım
Yarin cuma ?İşteyimm ama başım dönüyor anlamadım tansiyonum düşük galiba.
Valla listeye öyle uyuyorum ki.
Cumaya belki çok bir eksi olmaz ama eksiyle gelmek istiyorum
Ofisime geldim ben de iceyim bi tane bari.Az önce ben de içtim.LadyMiami 'nin dediği gibi sicakken bir kaç karanfil attım, tadı daha içilebilir oldu.
Dukan birası bizim işimiz bebişim zabahlar olmasın ben bitirdim akşama kalmadıNapıyorsunuzz??
Az önce ben de içtim.LadyMiami 'nin dediği gibi sicakken bir kaç karanfil attım, tadı daha içilebilir oldu.
İşteyimm ama başım dönüyor anlamadım tansiyonum düşük galiba.
Valla listeye öyle uyuyorum ki.
Cumaya belki çok bir eksi olmaz ama eksiyle gelmek istiyorum
Dukan birası bizim işimiz bebişim zabahlar olmasın ben bitirdim akşama kalmadı
Ben de zencefil hariç, tarçın her daim, diğerlerini uyguluyorum. Yine pek havaliyim dostum...Ofisime geldim ben de iceyim bi tane bari.
Ben her gun suyuma da (2 litrelik sise) taze zencefil ve salatalik dogruyorum ve yarim limonun suyunu ekliyorum, diger yarisinida icine dilimliyorum. Yatana kadar hepsini iciyorum. Hem ne kadar su ictigimi biliyorum hem tadi guzel oluyor, hem de yag yakiyormus. Tek su olunca cok icemiyorum, bende daha fazla su icmek icin boyle bir cozum buldum. Arada degisiklik olsun diye icine tarcin cubugu da atiyorum. (Yine cok entel dantel hissettim kendimiLori )
Bana numune olarak yaseminli yeşil çay göndermişler kokusu ve tadı çok güzel hem de sıcak sıcak içiyorum normalde ben de sıcak içemem. İçindekileri ekledim belki kendin yapmak istersin. Kaynar suya koyunca çiçek gibi açıldıYok ablam ya sıcak mümkün değil içmem, dolapta bekletiyorum soğuk olsun diye..
Ben karanfil, tarçın falan sevmiyorum yaeskiden tarçınlı çay içerdim zayıflarken, o da işte burnumu tutarak falann, karanfil desen hamilelik arkadaşımdı, diş ağrılarım için kullanırdım, ilaç gibi kullanırım yani başka türlüsü olmuyor
Ölçtürme gibi bir imkanın yok mu??
Daha kötü olmayasın sonra..
Geçen de dedim sana, bu cuma olmaz belki ama gelecek hafta daha çok farkeder kilonda..
İlk zamanlar zencefil sevmiyordum şimdi alıştım artık zencefilsiz içemiyorum.Ben de zencefil hariç, tarçın her daim, diğerlerini uyguluyorum. Yine pek havaliyim dostum...
Bana numune olarak yaseminli yeşil çay göndermişler kokusu ve tadı çok güzel hem de sıcak sıcak içiyorum normalde ben de sıcak içemem. İçindekileri ekledim belki kendin yapmak istersin. Kaynar suya koyunca çiçek gibi açıldı
Heh! Aferin yazmama gerek kalmadiOfisime geldim ben de iceyim bi tane bari.
Ben her gun suyuma da (2 litrelik sise) taze zencefil ve salatalik dogruyorum ve yarim limonun suyunu ekliyorum, diger yarisinida icine dilimliyorum. Yatana kadar hepsini iciyorum. Hem ne kadar su ictigimi biliyorum hem tadi guzel oluyor, hem de yag yakiyormus. Tek su olunca cok icemiyorum, bende daha fazla su icmek icin boyle bir cozum buldum. Arada degisiklik olsun diye icine tarcin cubugu da atiyorum. (Yine cok entel dantel hissettim kendimiLori )
Ortok zoncofolsoz ocomoyoromİlk zamanlar zencefil sevmiyordum şimdi alıştım artık zencefilsiz içemiyorum.
Şifa olsun...İlk zamanlar zencefil sevmiyordum şimdi alıştım artık zencefilsiz içemiyorum.