Bana gorede oyleNe biliyim ben, burda red beans diyolar, hepsi fasülye, hepsi kuru
Nazar degmistirGünaydııın.
Bugün de yaptığım espressoyu beğenmedim. Berbat yapmışım. Ne oluyor yaw
Benim eşimde de aynısı oldu çok korkuyorumEsim 2.asisini oldu. Dun biseyi yoktu bugun baya atesi yuksek,sitma oldu
Ben çok cahilim, barbunya nedir bilmiyorumBana gorede oyle
Kidney beans e ben barbunya derim Ama galiba o beyaz ve mor ?
Hepsi fasulye iste
Sagolun kizlar. Hamile gibi as eriyortuzlu seyler aldim
Ben esim istediginde google den bakmistim..Ama bir sure sonra kidney beans gorselleride ciktiBenim eşimde de aynısı oldu çok korkuyorum
Ben çok cahilim, barbunya nedir bilmiyorum
Afiyet olsun. Bayilirim pirasayaBirazdan inek mamamı yicem sonrada kızlar okula hazırlanırken 30 dk pilates yaparım.
Öğlen yemeğim evden bugün çok şükür. Zeytinyağlı pırasa var öğlene. Dün akşam yine kaldı kimse yemez ben bitireyim bari.
Corona?Günaydııın.
Bugün de yaptığım espressoyu beğenmedim. Berbat yapmışım. Ne oluyor yaw
Tadlari farklimi acabaBarbunya buymuş, ben bundan burda hiç görmedim. Belki whole food da vardır. Zeytinyağlı tarifi çok güzele benziyor ben de alayım de yapayım bari
Sende bendensin ozamanselam millet nasılsınız? bu haftam inanılmaz yogun basladı ve yogun geçiyor.
afiyet olsun ben yazın bakliyat hiç pişirmem canımda çekmez ama kısın nohut ve fasülyeye bayılırım yanına sogan ve tursuyla acayip severim... afiyetler olsun bizim boşnaklar kuru fasülyeyi kuru etle pişirirler cok nefis bsy olur
hoş bulduk yarın anya konya belli olcak
çok geçmiş olsun kimisini baya çarpıyormus ası malesef bizde bir yan etki olmadı ama olanı cok duydum
Barbunya buymuş, ben bundan burda hiç görmedim. Belki whole food da vardır. Zeytinyağlı tarifi çok güzele benziyor ben de alayım de yapayım bari
Haydaa geçmiş olsun kaptan. O kadar ağır mi oluyor 2. Dozlar ? Bende daha yaptırmadım 2. AsiyiEsim 2.asisini oldu. Dun biseyi yoktu bugun baya atesi yuksek,sitma oldu
2.doz moderna olanlar da duydum sadece kotu olan.Haydaa geçmiş olsun kaptan. O kadar ağır mi oluyor 2. Dozlar ? Bende daha yaptırmadım 2. Asiyi
Haydaa geçmiş olsun kaptan. O kadar ağır mi oluyor 2. Dozlar ? Bende daha yaptırmadım 2. Asiyi
2.doz moderna olanlar da duydum sadece kotu olan.
İmkansız bebeğim corona olsaydım başka şeylerin tadını alamazdım. Ayrıca ikinci ve üçüncü kez corona olanlar tat ve koku özelliklerini kaybetmiyorlar hastalarımızdan olanlar çok oldu oradan biliyorum.Corona?
En az 12 saat ıslat, suyunu 2 kez değiştir ve her seferinde accık karbonat ekle, pişirmeden önce güzelce yıka, fasulye gaz yapmazbarbunya cok feci ya,
normal barbunya pilaki bir de havucla patatesle piser, oyle bir sisiriyor ki, cok dikkatli olmak lazim :)