Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben iyiyim ablacım, sen nasılsınn ??
Tv ne zaman dönecek peki? :)
Spor salonu da iyi fikir aslında, sana da uygunsa git bence
Sıkılmamak için evde çamaşır yıkama etkinliği düzenledim. Elime geçeni yıkıyorum. Sonra da ütü etkinliği olur. 😁 Eşimle konuş konuş, anlat anlat nereye kadar...🤷
Henüz aranmadik, bilmiyorum. Allah'tan pek TV aliskanligimiz yok.

LadyMiami LadyMiami ecnebistandan bildir bakalim.

bal kabaginin yarisi var elimde, ne yapam bunla. bizim balkabaklari gibi turuncu degil de sari bir sey bu, adi farkli ise bilemicem.

soyle bir corba tarifi buldum, bisey demezsen onu yapicam :

asi degil de stresi insanlari hasta edecek bu gidisle zaten,
rahatlamaya calis,
rahatlayamiyorsan da olma ya, zaten muhtemelen bagisiklik kazanmissindir simdiye.
Zaten aşıyı bağışıklık kazanmak için değil rahat seyahat etmek için yaptırıyorum. Yoksa daha iki ay önce antikor testinde hala çok yüksek çıkmıştı antikorum. 😉

Dün sekiz yaşındaki oğlum resmen benimle dalga geçti. Spor kıyafetimle okula gittim almaya, tabi bu kıyafetin göbek kısmı açık otururken de göbeğim malum katlanıyor. Anne göbeğinin etrafında hula hoop var dedi. 😱😱😱
Sonra da neyse sen her halinle güzelsin ben seni böylede seviyorum diye bitirdi🙄🙄🙄🙄
(A hula hoop is a toy hoop that is twirled around the waist, limbs or neck.)

Sıkılmamak için evde çamaşır yıkama etkinliği düzenledim. Elime geçeni yıkıyorum. Sonra da ütü etkinliği olur. 😁 Eşimle konuş konuş, anlat anlat nereye kadar...🤷
Henüz aranmadik, bilmiyorum. Allah'tan pek TV aliskanligimiz yok.

Çamaşır yıkamak iyidir ya 😄
Ütü etkinliği çok sıkıcı, biri otursa önüne konuşa konuşa hallolur ama 😄
Eskiden ikisini de severdim, ufaklık sağolsun hergün makine çalışıyor, ütü de var mecburen, o yüzden sıkılınca yapacağım son iş olur kendileri 😄 (şu an makine çalışıyor 😂)

Çamaşır yıkamak iyidir ya 😄
Ütü etkinliği çok sıkıcı, biri otursa önüne konuşa konuşa hallolur ama 😄
Eskiden ikisini de severdim, ufaklık sağolsun hergün makine çalışıyor, ütü de var mecburen, o yüzden sıkılınca yapacağım son iş olur kendileri 😄 (şu an makine çalışıyor 😂)
Ben on yıldır hiç Ütü yapmadım. Ütü gerektiren şeyler giyilmiyor bizim evde.😂😂😂

Ben on yıldır hiç Ütü yapmadım. Ütü gerektiren şeyler giyilmiyor bizim evde.😂😂😂

En güzeli 😄
Ben eskiden daha manyaktım, herşeye ütü yapıyordum 😱 Sonra sonra biraz boş bıraktım, şuna yapmasam da olur, buna ütü gerekmez falan diyerek.. Ütü deyince içim şişiyordu.. Şimdi biraz kendi kıyafetlerimiz ve de çocuğun giydikleri mutlaka :)

X