Fasulye işte, hepsi kendini nimetten sayıyor. Aynı yaniTadlari farklimi acaba
Sıkılmamak için evde çamaşır yıkama etkinliği düzenledim. Elime geçeni yıkıyorum. Sonra da ütü etkinliği olur.Ben iyiyim ablacım, sen nasılsınn ??
Tv ne zaman dönecek peki? :)
Spor salonu da iyi fikir aslında, sana da uygunsa git bence
Yani karın gerdirme ameliyatı olmaktan korkmuyorum ama aşı olmaktan acayip korkuyorum şaka gibi
Şu ideal kiloma inşallah bir geleyim de, ameliyat için İzmir’e gittiğimde cheat günü yapacağım, mükellef bir Ege kahvaltısıyla
Biontech oldum ben bir doz. Moderna uğramadı bile buralara. Şimdi nasıl oldu biraz daha iyi mi ?2.doz moderna olanlar da duydum sadece kotu olan.
Esim 2.asisini oldu. Dun biseyi yoktu bugun baya atesi yuksek,sitma oldu
KiskandimmSıkılmamak için evde çamaşır yıkama etkinliği düzenledim. Elime geçeni yıkıyorum. Sonra da ütü etkinliği olur.Eşimle konuş konuş, anlat anlat nereye kadar...
Henüz aranmadik, bilmiyorum. Allah'tan pek TV aliskanligimiz yok.
Tadlari farklimi acaba
Red diyor işte redNe biliyim ben, burda red beans diyolar, hepsi fasülye, hepsi kuru
Zaten aşıyı bağışıklık kazanmak için değil rahat seyahat etmek için yaptırıyorum. Yoksa daha iki ay önce antikor testinde hala çok yüksek çıkmıştı antikorum.asi degil de stresi insanlari hasta edecek bu gidisle zaten,
rahatlamaya calis,
rahatlayamiyorsan da olma ya, zaten muhtemelen bagisiklik kazanmissindir simdiye.
Sıkılmamak için evde çamaşır yıkama etkinliği düzenledim. Elime geçeni yıkıyorum. Sonra da ütü etkinliği olur.Eşimle konuş konuş, anlat anlat nereye kadar...
Henüz aranmadik, bilmiyorum. Allah'tan pek TV aliskanligimiz yok.
Ben on yıldır hiç Ütü yapmadım. Ütü gerektiren şeyler giyilmiyor bizim evde.Çamaşır yıkamak iyidir ya
Ütü etkinliği çok sıkıcı, biri otursa önüne konuşa konuşa hallolur ama
Eskiden ikisini de severdim, ufaklık sağolsun hergün makine çalışıyor, ütü de var mecburen, o yüzden sıkılınca yapacağım son iş olur kendileri(şu an makine çalışıyor )
Ben on yıldır hiç Ütü yapmadım. Ütü gerektiren şeyler giyilmiyor bizim evde.
Ben on yıldır hiç Ütü yapmadım. Ütü gerektiren şeyler giyilmiyor bizim evde.