Aaa yapmaz kaptan öyle şeyler minnos kibar poncik biri oGunaydinmi kufurmu?
Evdekiler bugun hamburger istemis galiba afiyet olsun canimUnutmadan yazayim
A Arrietty_sedulu @H3ra
10.30
2 haslama yumurta, 2 avuc ispanak, yarim avokado, 1 surme peynirli kraker, 6 zeytin, 1 ceviz
Arada
Yarim armut,
1 avuc uzum
40 kalorilik buz dondurma
18.00
2 hamburger köftesi,
2 peynir,
Az yeşillik, sogan domates
500 ml ayran
Spor olarak 10 bin adimi tamamlayip foto aticam.
30 dak bisikletim var bir de.
Hellöögg takım
Şekersiz 21 gün 2. Gün
A Arrietty_
Bugün kek harcına refleksif olarak kaşıkla tadına bakmış bulundum ama şekersiz modunu bozmuyorum 23 gün e çıkarırım olmadı, yine devam
Saat 9
Dünden kalan mantarlı omlet
Salatalık
Süt
Saat 13
Eki Görüntüle 2913287
Saat 18
Eki Görüntüle 2913284
2 litre su + Dukan birası
Eki Görüntüle 2913294
Afiyet olsun canim
Ayıp olacak ama ne güzel işte diyebilir miyim?Bizim bi kayınvalidemiz var tam bir Amerikalı, keyfi olursa Çocukların yanında kalır olmazsa yanına bile istemez. Geçenlerde büyük bir kaza geçirdi ölümden döndü ziyaretine gitmek istedik kabul etmedi. Şok oldum
İşten geldiğim gibi mutfağa daldım, çociklerime yemek bırakayım bol bol diye. 4 ayrı yemek pişti.Akşam yemeği menüm yoğurtlu semizotu salatası neden çünkü üşengeçlik perileri geldiHerife ne var makarna
Olabilme ihtimali yoktur
Bekarlıktan hep bunlarAhahahah oynattı bızımkı genezabağa kadar burdamısın
Çağırsam gelcen sanki
Bilsem bu kadar yorulmazdim
Problem bizde demekkiBen 2-3 yedim yok birşey
Yok bu normal spagettiydi.Spaghetti enteldir kesin
Hmmm hangi dilden diye Google da aratıyorum şu an ve Google error veriyorMaynak
Yani tek seçeneğim oydu yapacak bir şey yok ya pizza yiyecektim ya makarnaProteinli bir gun olmus makarna bile goze batmiyor❤
Haklısın hiç şikayetçi değilim tabii ki kendi kendine yeten biri, hatta bir erkek arkadaşı bile var birlikte yaşıyor onla. kendisi neredeyse 70 yaşında bu aradaAyıp olacak ama ne güzel işte diyebilir miyim?
Ağlanıp, sızlanmayan, ajitasyon yapmayan kendi başının çaresine bakabilen insan candır.
Yaw arkadaş sen gerçek misin?Adim: 30 bin — 900
70 dk tempolu yuruyus— 210
100 dk leslie — 300
Toplam:1410
A Arrietty_H3RA_ sedulu
Eki Görüntüle 2913404
Gitsin inşallah bu defaOo ablacim harikasin, ne guzel hizla gidiyor kilolar , operim kocaman
Geldim bı kere gidememgonca verio ben veremiorum yaaaa cıldırıcimmmmm gonca sen git veremeyen gelsin
Çok güzel bir cümle olmuşZati halinizi tezyif gösterme teşebbüsünde bulunmak beni ancak camianın nezninde hafif meşrep kılar
Şükür canım daha iyi şimdiLusi zalım yavrun nasıl oldu?
Canım aşırı derecede etli kuru fasülye çekiyor. Yanındada bol tahıllı ev ekmeği. Fasülyeleri Islattım yarın yapacağım inşallah. Canınız çeksin de sizde yapın.