Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaptani yanlis etiketliyorsunUnutmadan yazayim
A Arrietty_ sedulu @H3ra
10.30
2 haslama yumurta, 2 avuc ispanak, yarim avokado, 1 surme peynirli kraker, 6 zeytin, 1 ceviz
Arada
Yarim armut,
1 avuc uzum
40 kalorilik buz dondurma
18.00
2 hamburger köftesi,
2 peynir,
Az yeşillik, sogan domates
500 ml ayran
Spor olarak 10 bin adimi tamamlayip foto aticam.
30 dak bisikletim var bir de.
Ogle menunu kislandimHellöögg takım
Şekersiz 21 gün 2. Gün
A Arrietty_
Bugün kek harcına refleksif olarak kaşıkla tadına bakmış bulundum ama şekersiz modunu bozmuyorum 23 gün e çıkarırım olmadı, yine devam
Saat 9
Dünden kalan mantarlı omlet
Salatalık
Süt
Saat 13
Eki Görüntüle 2913287
Saat 18
Eki Görüntüle 2913284
2 litre su + Dukan birası
Eki Görüntüle 2913294
Afiyet olsunHerkese merhaba aşırı uykum var hemen yazıp uyucam
Sabah 1 dilim ekmek 2 dilim peynir 6 yeşil zeytin maydanoz domates 1 kapya çay 1 haşlanmış yumurta
Ara yeşil çay 1 hurma
Öğle 7 yk sebze yemeği 4 yk yoğurt salata
Ara 200 ml süt 10 badem
Akşam 1 ızgara balık salata 1 dilim ekmek
Ara 10 üzüm tanesi 1 çay bardağı süt
Su 3.5 lt
Spor 10K adım ama naptıysam yüklenmedi foto sabah tekrar denicem
A Arrietty_ @H3RA_ sedulu
Hazir corba
Kıskanma bebişim kv gitmeden yapmıştı bir haftalık bamya o ama bu bendeki bamya aşkı ımmhhhOgle menunu kislandim
Afiyet olsun
Geçmiş olsun, evet biraz sarsabiliyor. Gerçeğini olmayalım da...Esim 2.asisini oldu. Dun biseyi yoktu bugun baya atesi yuksek,sitma oldu
Selam kızlar
Köprüden önce son çıkışa hoş geldiniz
Bugünkü kaçamakları yarın tarti affetmez
Esim 2.asisini oldu. Dun biseyi yoktu bugun baya atesi yuksek,sitma oldu
Yaris varYaw arkadaş sen gerçek misin?
30000 nedir? Poponda pire mi varrr?
Hiç Kıskanmıyorum, hiç Kıskanmıyorum, hiç Kıskanmıyorum
Benim esimde de ates olmustu ayrica koltuk alti lenf bezi sismisti. Simdilerde de koku duygum cok hassaslasti asansore binmek iskence diyorEsim 2.asisini oldu. Dun biseyi yoktu bugun baya atesi yuksek,sitma oldu
Nasılsınız kızlar, herkes iyi mi?
TV gitti, yapmak istediğim sporları da yapamıyorum. Yoga yine tekrarlı olduğu için ezberleniyor, TLF.la da yapılıyor.
Su karantina bitsin de reformer pilates için kızımın eski salonuyla görüşeceğim. Kapanmalar olursa da soğukluk olabilir, bakalım yapacağız bir şeyler.
Persembe persembeCanım aşırı derecede etli kuru fasülye çekiyor. Yanındada bol tahıllı ev ekmeği. Fasülyeleri Islattım yarın yapacağım inşallah. Canınız çeksin de sizde yapın.
afiyet olsun ben yazın bakliyat hiç pişirmem canımda çekmez ama kısın nohut ve fasülyeye bayılırım yanına sogan ve tursuyla acayip severim... afiyetler olsun bizim boşnaklar kuru fasülyeyi kuru etle pişirirler cok nefis bsy olurCanım aşırı derecede etli kuru fasülye çekiyor. Yanındada bol tahıllı ev ekmeği. Fasülyeleri Islattım yarın yapacağım inşallah. Canınız çeksin de sizde yapın.
Selam kızlar
Köprüden önce son çıkışa hoş geldiniz
Bugünkü kaçamakları yarın tarti affetmez
çok geçmiş olsun kimisini baya çarpıyormus ası malesef bizde bir yan etki olmadı ama olanı cok duydumEsim 2.asisini oldu. Dun biseyi yoktu bugun baya atesi yuksek,sitma oldu
Ne biliyim ben, burda red beans diyolar, hepsi fasülye, hepsi kuruBu kuru fasülyenin kuzeni barbunya