Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar ben geldim:) çok fenaydı dişlerim bugün keyfim yerinde geldim apse yapmış maalesef dişim .ilaç kullanmak zorundayım onları içiyorum

kızlar doldurmuşunuz sabahtan beri yahuu ben dışarıya çıkacam az sonra akşama gelşnce okur yazarım hepsini

canım hg,oku oku neler kaçırdın neler bilsen,bebiş nasıl oldu tatlım...

kızlar ben geldim:) çok fenaydı dişlerim bugün keyfim yerinde geldim apse yapmış maalesef dişim .ilaç kullanmak zorundayım onları içiyorum

hoşgeldin nurcan örtmenim
canım benim çok geçmiş olsun,
bende kullanıyorum bi sürü ilaç ama mecbur kullancaz ihmal etme nurcanım...

ah ah keşke bekleseymişim dedim jujum gı biz açıkladık bizim kızlar gelmeye başladılar:)

juju gebertcek beni...,

Anca geldim pc başınaaa.....

Anammmm koltuk davası olmuş buralarda da haberimiz yok .....

Ama sanırsam meres kızdıı hayalee :)))

kızhayallll gel şu benim yardımcılık görevimi sen alll ben zatii bi işe yaramıyorum ...jujuya yardımcı olursun sen ....benim en yoğun günüm cuma bazen okuyamıyrum bile topiği zatii jujum beni zorla yapmıştıı....jujum için bi sakıncası yoksa olabilermiiiii.......

Jujum ayak işlerini yaptırırsın hayaleee....

esmer benim kimsenin koltuğunda gözüm yok kısım ben halimden memnunum,
yap dediğinişz yaparım ok yardım amacıyla ama ne jujumun ne senin yerine geçmem ben bağane:),
zaten jujum mezun olunca illa gidecem derse kaptan sensin birimizde duruma göre sana yardım ederiz,
jujum lider sende yardımcı bitmiştir esmerim boşa yıkmaya uğraşma bana,
hem senin olduğunda jujum beni takımdan kovmuştu ben yüzsüzlük edip geri gelmiştim hah tamda o dönemdi:roflol:,
herkes işinin başında dursun ben size hafiye olun takım takım gezin bakın diyommu yav,
en zor işi ben yapıyom yıkmaya çalışıyommu size aşk olsun...:roflol:...

valla ben anlamam mezun olduğum an istifa dilekçemi basarım artık aranızda karar verin çoklu oylamaya mı gidersini bir kişidemi anlaşırsınız bilemem

Allah seni kahretmeye hayal:roflol: yeriz senin şakanı bune anam gerçek gibi yazmışsın milleti şok etmişsin . canım meres te nası savunmuş başkanını:) kız bi daha etme böle şeyler

he heeeee valla bende beğendim acım yüzümü ösleyin anam hep beni görüyonus siz bende göstermeyem dedim

he bacım benimkilerinde maşallahı var:) emzirme olayı bitsin önce şebonun estetikçisi olmak üzere bi iki kişiyle daha görüşçem::)

bende istiyom şekerüm....karnımı gerdirecem vajin estetiği yaptıracam.. çatlaklarımı aldıracam...

beni unutmuşun hayal cadısı .. hıh millet ne sanacak beni . Çok üzgünüm çoook kaptanlıga merakım olsa 6. takımın kaptanlıgını bırakmazdım şekerler ...önce haberim yoktu öyle yorum yapmiştim sonra dedim bırazda ben kızıştırayım ..kaydirigubbakcemile3:dilcikar:a.s.

ay aebenim özür tatlım ya,
he bu cadınında ilk mesajdan sonrasında haberi vardı bilinçli olarak şakaya destek olsun diye dedi öle,
sizin takımda demişim burda unutmuşum fıstık kusura bakama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…