Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ya kızlar şu şişkinliğe ve gaza en iyi gelen şey nedir??
Acil cvp patlıycam:)))

soda dicem ama bende pek yaramadı,
tatlım bilmiyorum geçen ebnde öle oldum annemin bi ilaç var ondan içtim düzeldim bişey diyemiyorum ...

4 kişi aldık nurcanım taze kan lazımdı oda odlu... 4 kişide gitti bu hafta...

Yakında bende mezun olcem gidcem aebenden önce oohhh mis gibi

hee oldu o zaman ege yeni gelmişti aslında neyse hayırlısı olsun takımımız için

haklısın canım yeni kan lazımdı takıma:) sen nere gidiyonki bence kilonu sabitlemen için en az 1 sene daha bizle kalmalısın :roflol:

gülbeyzadan haberiniz varmı bu ara . geldimi hiç

Şimdi ben bu takımın yeni kanı olaraktan sizlerden birşey istiyorum:1rolleyes:
işyerinden 10-15dkya kadar çıkıyorum..
bir firmayla görüşmeye gitmem gerek sonrada evime geçerim ordan.. evdeki adsl'i iptal ettirdim o yüzden hemen cvp yazabilirisniz çok sevindiirk olurum..

benim en çok zorlanmam akşam yemekleri..
akşam o kurulan sofraya neden oturuyorum??? hadi oturdum neden çoook yiyorum. kendimi durduramıyorum bilmiyorumklava:
bana yardımcı olabilecek biri varmı.. bu akşam eve gittiğimde o masaya oturduğumda sedece az çorba salata yiyerek kalkmanın bir yolunu bilen varmı:çok üzgünüm:

yeni kanımız ben sna yardımcı olayım :) kendini çok şartlandırma ilk önce bu fazla yeme hissini doğuruyor . akşam evde ne piştiyse ye ama 2 kaşık ondan 3 kaşık bundan salatayı çok ye iki dilim ekmek eşliğinde
sadece çorba yemekte doğru değil çünkü :) kolay gelsin canımmm

Gülbeyza bebeğini kucağna aldı bol bol emziriyordur nolcek nurcanım... Darısı ösgeye.. Haber varmı ösgeden

izmirlim bu sorunun cevabını bulunca banda söle emi tatlım,
en yapılabşilecek olan o sofraya oturmamamk oturursan gerisi daha zor canımcım...

Yok kısım ben vericem kısmetse bacım evlenene kadar oda bu yıl evleniyor os üreye kadar koruyacam ondan sonra hemencecik hamiş olcem ve ösgem gibi dikkatli beslenip çocuk doğurcam ve 3 ay demeden eskisinden zayıf olcem... çatlayında patlayın

Sorununn cevabı benim şekerlerim.... Aklınıza beni ve cuma günü bana bildireceğiniz kiloları düşünün yiyesiniz gelmes hele bir yiyin de görim sizi hele ki ben furhmandayken ottan başka bişey yiyemiyorken sizi deşerim valla yerseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…