Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

meres juju artık bıraksın diyorum ben sonuçta mezun olcak en azından öle umuyoruz hepimiz,
mezun olmyaı beklemesin gitsin bende niyetliyken alaşayım dşyorum haksızmıyım ya...
juju anlayışlı ol biraz...

walla ne yalan söyliim cok sasirdimmm,,jujunun böyle bi istegi yok heraldee,,bencee jujunun yardimcisi esmeralda degilmiydiii,, onun hakki deilmii,,yineedee oylama yapilsinn,, ama jujuu bn birakiyorum demedenn ne bileyimm cok sasirdimm yaa,,neyse hakkinizda hayirlisi olsunnn,, juju bana cok seyler kazandirdi, takimada öle,,, bncee hakkinii yemeyinnn,,uzuldumm dogrusuuu,,,

kıslar benım daha iyi bi fikrin var bakın madem juju mezun oluyo hayalide boş verin işi güçü lak lak başkan neyin olamaz .. diyomki ben bu işe adayım elimde sopalı gelin 6. takımdan ayrılıp 4. takıma kaptan olayım hı ne dersiniz boni bonlarım ....

kısım daha sizin takımda kilo verdirme işini beceremedin ki sen bizde verdircen jujudan daha maşalı biri lazım oda benim,
hem çok geziyorum ve herkesin ne durumda olduğunu biliyorum ve yapamak istiyorum,

meres juju eninde sonunda gitcek şaşcak ne var ha bi gün önce gitse nolur yani...
hatrım yokmu ya aşk olsun...

valla gel öpem meresim seniiii. hatta takıma geri mi alam napam bilemedim sevüncümden...Şeniz
kısımne anlayışlı olcam bırak ben istediğim zaman giderim he ne bu milletin ensesine yapışıp illa bana oy ver der gibi... herkes halinden memnun:mymeka:
bak sennnnnnnnnnnnnnnnnn biri daha çıktı ulan dağıtırım ben burayı biliyonus muuuuu ne ballıymış bizim takım liderliği yaşakkıdı
yok kısım hatırım matırın.. bak lider benim uyarı yemek istemiyorsan sus:1closedeyes:

hadi sıkı durun doğruyu söylüyorum jujumla msnde konuşuyorduk mezun olcam sıkacam dişimi falan dedi,
bende dedim mezun olsanda lider sensin dedim ruh halime bağlı dedi,
benim aklımada size şaka yapmak geldi jujuya söledim abartmayalım ama dedi tamam dedik,
yaptık jujumun haberi var bublarda,
ben kaptanlığa aday falan dedğilim bizim bi kaptanımız var jujum :),
yeni kıslar sizde arada kaldınız ne olduğunu bile anlamadınız,
hatta demişinizdir nereye düştük biz diye,kusura bakmayın artık:)
esmer pınar siz cevap yazana kadar millet kapten gitcek ya :roflol:,
hepsi şakaydı yani,ben ne yazdıysam yada jujum ne yazdıysa birbirimizib haberi var,
seviyoruz sizi çok seviyoruz iyiki varsınız fıstıklar...

jujum söledim hade al:),
kısım seni yollayan kim be mezunda olsan kaptanlık yaparsın sen bize,
olamaz diye kural varsada sen yıkarsın o kuralı yolunu bulur lider olursun bize canımsın...

ben zaten yeni olduğumdan hiç girmiyim olaya dedim.. okuuyup duruyodum yazılanlarııı..
şansa bak deidm kendi kendime takımım birbirine giriyo diye düşünmedim değil hanisırnaşık şey

valla kıslar bu cadıya uyduk bir kere nolur kusura bakmayın ben dedim buna ben gidince sen ol die oda yok felan dedi ama nabız yokladı gannımca

ilk sazanda ben olmuş oluyorum yaniiiii hahahahha

valla takım lideri nasıl seçilir bilmiyorum
nereye düştüm dedim birden
anam ben geldimtakım dağılıyor dedim...
neyse şakaymış

ben zaten yeni olduğumdan hiç girmiyim olaya dedim.. okuuyup duruyodum yazılanlarııı..
şansa bak deidm kendi kendime takımım birbirine giriyo diye düşünmedim değil hanisırnaşık şey

valla kusura bakmayın işte biz koca bebeler yaptık bir eşeklik.... :mymeka:

canım ya kusura bakmayın nolur,sizin geldiğiniz zamana denk geldi,
ay kızlar hala yok ortalarda :)...

valla kıslar bu cadıya uyduk bir kere nolur kusura bakmayın ben dedim buna ben gidince sen ol die oda yok felan dedi ama nabız yokladı gannımca

ay jujum aşk olsun ben sen gidemen ben karışmam demedimmi ya:)...

ilk sazanda ben olmuş oluyorum yaniiiii hahahahha

valla takım lideri nasıl seçilir bilmiyorum
nereye düştüm dedim birden
anam ben geldimtakım dağılıyor dedim...
neyse şakaymış

yok tatlım biz dağılmayız öleşükürler olsun anlaşırız ve hep bi orta yolumuz vardır bizim merak etme zamanla anlarsın hatta bi kaç günde:),

meres canımsın affetcen demi bisi jujumla,
en çok kısdın bize galiba affet meresim...Şeniz

AYNEN KIZ İZMİRLİ
bu arada hemşo sayılırıs kız aramız 1.5 saat ben sökedeyim:))))

mersim bana kısmas kızsa kızsa sana kızar sen düşün .....

valla hayalcim bende gördüm çok beğendim... şeboya misilleme gibi olcek ama o artık koca memeli değil....

anamm aksiyonu kaçırmışım hayal yazdı neler kaçırdın diye ....

şimdi ben yinede cvb mı söylrmek istiyorum ,jujum senin katı kurallarını yerim ben senin hiç biryere gidemezsin,hatta vereceğin 1 kilo kalsın hep sen hiç gitme sırnaşık şey heee illaki giderim dersen de nolurrr bizi bu cadı -tatlicadiarzu- (buda kendisini resmi ) hayalin ellerine bırakma ....

arada çubuk kraker yedim ,öğlen tavuksuyu çorba içtim yeter bugün perşembe arada bisküvi yerim yeter ....

ay canlarım ya,
funda,izmirli,zuzu sizede hg şakası oldu gibi,
daha önce kimsenin başına gelmemeişti böle bişi :roflol:,
meresim banada küsmez affeder beni,
sadece sana sölediklerime kızdı o gelsede şaka olduğunu görse kızıp duruyordur o şimdi bana kendi kendine canım ya,
meres canımcım gelde gör şakaydı hepsi,
pınar sende yırttın hade,
ben seni şaka sırasında görseyim bu kadar rahat yorum yapabiliyormuydun cadı,
m,illet kaldı kimse ne diyeceğini bilemedi ki :)...

kızlar doldurmuşunuz sabahtan beri yahuu ben dışarıya çıkacam az sonra akşama gelşnce okur yazarım hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…