Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

juju ok dedikten sonra benim için bir sakıncası yok hayagözlü gayette güzel olur.....

Son düzenleme:
izmirlim içene afiyet olsun anam yok ben hiç bi türlü içemiyom onu,
ay ben lahanadan nefret ediyom bide ...

jujum ben napıyom biliyon mu eğer brokoliyi canım istemiyorsa limonlu sarımsaklı sos yapıyorum daha yenilebilir oluyor sarımsağı seviyorsan tabii

hayalcim valla dediğim gibi müdürle papaz olmayım da çaktırmadan okuyorum sayfaları:)))
salatayı ben de pek aramazdım sen gibi ama şimdi mecburum karnım anca doyuyor:)))

simirna bu tarif çok kolay yapıyım bende bari çorbası mahvetti beni
kaptan için de siz bilirsiniz ne derseniz varım ben...

Son düzenleme:
canlarım yine ben geldim...:) yazdıklarınızı okudum
hayalim canım ya şafak cok az kaldı inan senin adına cok seviniyorum bilirim bende 5 bucuk ay beklemiştim geçmek bilmemişti
hanifem yok simiti ağzıma sürersem namertim :)
Canlarım özgenin bu kontolu var bebek cok aşğıya inmiş bide sancıları vardı bakalım doktor bugun ne diyecek ona heran bebişimiz süpriz yapabilir :)
ben yine gidiyorum yine azıcık ugrarım öptum sizleri

anlatırken uzun gibi olmuş sanki ama sadece 6dknızı alır lahana suyunu yapmak..
her sabah ve akşam yemeklerden 2saat bazen 1,bçk saat önce bu lahana suyunu içiyorum ben. görüces bakalım faydası olucakmı?

bazen akşamları yemekten sonrada içebiliyorum.. yemekten sonrada içersem 2saat sonra içiyorum..

buarada izmirde yaşamaktan ve izmirli olmaktan keyif alan, izmire aşık biri olarak bu kısatlmaya en çok ben sevinirim sanırımyerimseniben

funda papaz olma aman tatlım kimseyle,
dikkat et etrafa sonra yaz bize:),
kızlar ya bi cevap ya ben jujuyla aram bozulur diye düşünmeden sizle paylaştım düşüncemi sizde bişi desenize bi fikir verin...

hayalim sana ne diyeceğim buraya girmeden önce aklımdan gecti jujumun gitmesine cok azvar hanifemde pınarda öyle birkac kilo sonra gidecekler dedim hayal gecer takımın başına ozaman gerçekten sen jujum gibi guzel yaparsın ben inanıyorım

Demeyiz demeyiz için rahat olsun..
yarın sabahtan tartlıp hemen bildircem kilomu söz..

ülen hayal ben bu takımdan degilem emme .. bu arada merhaba şekerler ..

banada sormuşun söyleyim anam jujumun klava: sende yokki . senıki bol laklak ...delikafadulden az sabrek jujum mezun olsun zaten ramak kaldı .....bak o zaman benım yoyum sana ..
(oyum yok ama ..)kaydirigubbakcemile3
ama jujum isterse isabet olur diye eyvallah .... dışkapının mandalı olarakdan fikrim ..:roflol:şakkıdı

burcum hadi hayırlı haberler ver bize özgeden tatlım heber aldıkça söle bizede inş sorunsuzca olur bebiş...
teskerede pazar Allahın izniyle canımcım artık günler saatler geçmio,
bana benim işler yüzünden haftaya bugün gelcek ...

sağol tatlım,
bemnce jujunun beklemesine gerek yok zaten az kaldı çekilebirlir ben hazırım...

aşk olsun aeben ya ne demek dış kapının dış mandalı falan tatlım,
senin fikrin bence önemli...
sağol ayrıca...

canım bugun saat 4 kontrolü var bakalım doktor ne diyecek haber alır almaz burdan yazarım ben...a.s
Canımın içi cok az kalmış ogunlerde göz acıp kapıncaya kadar gecer ondan sonra bir bakarsın buluşacağınız gün gelmiş catmı kapıya:1hug:
canlarım ben annemlere gidip geleyim merak etmiştir beni yine opdumhepinizia.s.

inş. burcum valla günler azaldıkça geçmez derlerdi öleymiş,
sayılı gün çabuk geçer lafıda öle sayarken geçmiyoda ardından bakınca geçmiş oluyo,
Allah kavuştursun herkese sağ sağlim...

aynen bu tarifi annemde yapıyor bende yaptım doğrudur şekerim ve limon sıkınca içilebilir oluyor ben birde burnumu tutuyom ve açmadan öncede bir lokam bişi atıyom ki gelmesin kokusu....
juju ok dedikten sonra benim için bir sakıncası yok hayagözlü gayette güzel olur.....

inş acil gelemes çocuk istirahat felan verebilir doktor merakla bekliyorum canımcım

valla aşkolsun kırıldım sizeeeee:1no2: insan aeben gibi bekle mezun olsun öle devralırsın der en azından :dilcikar: tamam mezuniyetime az kaldı ama demek kurallarım katı geldi ki liderliğimden ediyonus beniiiiiiiiii iiiiiiii siz bilirsiniz kuralsız devam edin artıkın hayalleee

merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrra.s.a.s.,,nasilsiniz bakiiimmm,,oo takima olanlarr olmusss,, iikide mezun oldum heee,,millet arkamdann döküldü de döküldüüü:roflol:,,,

valla bu arada hiiiiiiç kusura bakmayın ben alnımın teriynen getirdim bu takımı buraya .... dırnaklarımnan kasıdım hayatta bir hayale bırakmam ben buradayken lider benim lamu cimi yok... sıkıyorsa itiraz edin....

o hayalinde alacağı olsun ben neyim nan burda yalı bilmemneyimi...

ooooo ne cabuk unutulmusuzz ya kimsee gormuyoo bileeee iiiii,,,,senağlamasenağlama

ah meres ahhhh bende mezun olup gidecem buralardan baksana katı kurallarım herkesi bezdridi istifa eden edene olmadı beni şutluyor hayal hanım

juju madem geldin bu benim şahsi fikrim katılan katılmayan herkes sağolsun,
ben senin artık bırakman taraftarıyım yeter zaten ilgilenmiyorsunda takımla artık önceki gibi...

juju madem geldin bu benim şahsi fikrim katılan katılmayan herkes sağolsun,
ben senin artık bırakman taraftarıyım yeter zaten ilgilenmiyorsunda takımla artık önceki gibi...

aaaaaaaaaaaa wayy beeee cok sasirdimmmm,,, jujuu noluyooo canmm yaaa,, sutluyolarmi seniii:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…