Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şimdi ben bu takımın yeni kanı olaraktan sizlerden birşey istiyorum:1rolleyes: işyerinden 10-15dkya kadar çıkıyorum.. bir firmayla görüşmeye gitmem gerek sonrada evime geçerim ordan.. evdeki adsl'i iptal ettirdim o yüzden hemen cvp yazabilirisniz çok sevindiirk olurum..
benim en çok zorlanmam akşam yemekleri.. akşam o kurulan sofraya neden oturuyorum??? hadi oturdum neden çoook yiyorum. kendimi durduramıyorum bilmiyorumklava: bana yardımcı olabilecek biri varmı.. bu akşam eve gittiğimde o masaya oturduğumda sedece az çorba salata yiyerek kalkmanın bir yolunu bilen varmı:çok üzgünüm:
yeni kanımız ben sna yardımcı olayım :) kendini çok şartlandırma ilk önce bu fazla yeme hissini doğuruyor . akşam evde ne piştiyse ye ama 2 kaşık ondan 3 kaşık bundan salatayı çok ye iki dilim ekmek eşliğinde sadece çorba yemekte doğru değil çünkü :) kolay gelsin canımmm
Yok kısım ben vericem kısmetse bacım evlenene kadar oda bu yıl evleniyor os üreye kadar koruyacam ondan sonra hemencecik hamiş olcem ve ösgem gibi dikkatli beslenip çocuk doğurcam ve 3 ay demeden eskisinden zayıf olcem... çatlayında patlayın
Sorununn cevabı benim şekerlerim.... Aklınıza beni ve cuma günü bana bildireceğiniz kiloları düşünün yiyesiniz gelmes hele bir yiyin de görim sizi hele ki ben furhmandayken ottan başka bişey yiyemiyorken sizi deşerim valla yerseniz