Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meres juju artık bıraksın diyorum ben sonuçta mezun olcak en azından öle umuyoruz hepimiz,
mezun olmyaı beklemesin gitsin bende niyetliyken alaşayım dşyorum haksızmıyım ya...
juju anlayışlı ol biraz...
ya bi fikir söylemek bu kadar zormu ya,
bekliyorum demi burda...
valla gel öpem meresim seniiii. hatta takıma geri mi alam napam bilemedim sevüncümden...Şenizwalla ne yalan söyliim cok sasirdimmm,,jujunun böyle bi istegi yok heraldee,,bencee jujunun yardimcisi esmeralda degilmiydiii,, onun hakki deilmii,,yineedee oylama yapilsinn,, ama jujuu bn birakiyorum demedenn ne bileyimm cok sasirdimm yaa,,neyse hakkinizda hayirlisi olsunnn,, juju bana cok seyler kazandirdi, takimada öle,,, bncee hakkinii yemeyinnn,,uzuldumm dogrusuuu,,,
kısımne anlayışlı olcam bırak ben istediğim zaman giderim he ne bu milletin ensesine yapışıp illa bana oy ver der gibi... herkes halinden memnun:mymeka:meres juju artık bıraksın diyorum ben sonuçta mezun olcak en azından öle umuyoruz hepimiz,
mezun olmyaı beklemesin gitsin bende niyetliyken alaşayım dşyorum haksızmıyım ya...
juju anlayışlı ol biraz...
bak sennnnnnnnnnnnnnnnnn biri daha çıktı ulan dağıtırım ben burayı biliyonus muuuuu ne ballıymış bizim takım liderliği yaşakkıdıkıslar benım daha iyi bi fikrin var bakın madem juju mezun oluyo hayalide boş verin işi güçü lak lak başkan neyin olamaz .. diyomki ben bu işe adayım elimde sopalı gelin 6. takımdan ayrılıp 4. takıma kaptan olayım hı ne dersiniz boni bonlarım ....
yok kısım hatırım matırın.. bak lider benim uyarı yemek istemiyorsan sus:1closedeyes:kısım daha sizin takımda kilo verdirme işini beceremedin ki sen bizde verdircen jujudan daha maşalı biri lazım oda benim,
hem çok geziyorum ve herkesin ne durumda olduğunu biliyorum ve yapamak istiyorum,
meres juju eninde sonunda gitcek şaşcak ne var ha bi gün önce gitse nolur yani...
hatrım yokmu ya aşk olsun...
ben zaten yeni olduğumdan hiç girmiyim olaya dedim.. okuuyup duruyodum yazılanlarııı..
şansa bak deidm kendi kendime takımım birbirine giriyo diye düşünmedim değil hanisırnaşık şey
ben zaten yeni olduğumdan hiç girmiyim olaya dedim.. okuuyup duruyodum yazılanlarııı..
şansa bak deidm kendi kendime takımım birbirine giriyo diye düşünmedim değil hanisırnaşık şey
valla kıslar bu cadıya uyduk bir kere nolur kusura bakmayın ben dedim buna ben gidince sen ol die oda yok felan dedi ama nabız yokladı gannımca
ilk sazanda ben olmuş oluyorum yaniiiii hahahahha
valla takım lideri nasıl seçilir bilmiyorum
nereye düştüm dedim birden
anam ben geldimtakım dağılıyor dedim...
neyse şakaymış