Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hayalim ben anlayamadım
iyice okuyamadım
neler oluyor
kimi ne için takip ediyorsun
ismi renkli olanlar neden özel takipte
ben yeşil kaldım

hayal ben alt komşumdaydım
4 sarma 1 adet fırında sigara böreği ve minicik 1 biber dolma yedim
koca 1 dilim alman pastası vardı onu bıraktım
çok iyi de mi gülüm
akşama da
tavuk sote ve çorba yaoıcam
sence yemek yiyim mi
ne kadar yesem iyi olur
yiceksem eğer

bengi bazı arkadaşlarla özellikle paylaşım yapıyoruz biz renkli dediklerim onlar tatlım,
paylaşımdan kastım yedikleri içtikleri herleye karışıyorum funda daha ii anlatır bunu bu hafta kızın attığı adımlara bile karıştım nerdeyse,
o renklilere öle yapcam takip edebildiği sürece takımın kızları zaten sütekli takipteler o ayrı canımcım,
öyle işte içtikleri suya bile karışıyom bu kısların bi önceki mesajdada fark etcen zaten,

senin yemene gelince gayet ii bence,akşamda çok kaçırma etin yağlı suyunu yem fıstığım ve spor yap...

bide komşuya gidip gelirken merdiven kullan :)...

hayal anam tırstım vallamaaaa......

şimdi ben günlük bir saat yürüyüşümü yapıyom tamam.... eeee diğer hareketleri bişey diyemem hayalim valla bende durum olumlu olrsa tırsarım bişey olur die... yeme içme konusuna gelince dur öğlen ne yedim yazim...

bir kaze sebze çorba
1 çatal pilav
etli nohutun etleri sadece zaten şişim birde nohut yiyip şişmeyim dedim
bir kepçe puding

jujum sen yürüyüşünü yapıyorsun zaten yapmayalar için,
valla ben ikisinide yaparım diyen varsa hem yürüyüş hem hareket daha süper kilo verirler betüş 6 günde 2,2 veri ki hergün yürüyemedi...

hayalimm okey tabikidee....

hemniye öyle düşünelimmm biz birbirimizin iyiliğini düşünüyoruz canım.....

ara ara yine gelir okurumm

jujum akşam ışıkta durmamaya çalış tv ilede çok muhatap olma tatlım,
dr bana öle demişti işe yarıyo hafta sonu pcyle falan muhatap olma,
ben kaçar herkese ii hafta sonları kaçamak yok spor çok
pazartesi gün gün rapaor istitorum söleedi demeyim hepinizi Şeniz,
jujum dikkat et kendine...

Anam hayal ben unutumr ne ttim ne etmedim... Yandık kıslar valla bu hayal coştu her birimize 3 er kilo verdiirecek bu gidişle...

Akşama yayla çorba 2 kaşık pilav 3-4 kaşık bezelye bir kase yoğurt düşünüyorum

4. TAKIM * * * *
*JUJU* ( 63,6 / 63,6 / 0,0 / % 0,00 )0,50 VERMESİ GEREKLİ 2.uyarı
Esmeralda ( 69,2 / 68,5 / 0,7 / % 1,01 ) 3.uyarı
open_sea ( 73,0 / 72,6 / 0,4 / % 0,55 )0,10 VERMESİ GEREKLİ 1.uyarı
toplight ( 66,5 / 66,5 / 0,0 / % 0,00 )0,50 VERMESİ GEREKLİ 2.uyarı
nurcanogretmen ( 77,6 / 76,9 / 0,7 / % 0,90 ) 1.uyarı
hayal_gözlü ( 83,4 / 80,0 / 3,4 / % 4,08 )
sebnemselayfurkan ( 72,3 / 72,3 / 0,0 / % 0,00 )0,50 VERMESİ GEREKLİ 2.uyarı
bengigök ( 67,0 / 66,7 / 0,3 / % 0,45 )0,20 VERMESİ GEREKLİ 2.uyarı
ahleyar ( 61,0 / 61,0 / 0,0 / % 0,00 )0,50 VERMESİ GEREKLİ 1.uyarı
fguler ( 87,0 / 86,2 / 0,8 / % 0,92 )
kuzuzuzubambino ( 71,8 / 71,8 / 0,0 / % 0,00 )0,50 VERMESİ GEREKLİ
simiryna ( 77,0 / 77,0 / 0,0 / % 0,00 )0,50 VERMESİ GEREKLİ
4.TAKIM TOPLAM KİLO ( 869,4 / 863,1 / 6,3 / % 0,72 )

hayalim ne dediysen okey tatlım şimdi akşam yemeği yicem mercimekli pilav yicem sadece 1 büyük bardak ayranla canım .. yürüyüş yaparım inşallah

selamkzilar geldim bende

hayalim okey canim herseye kabulde ben yürüyemem ama hareket yapabildigim kadar yaparim iki gündür koca hastanedeya 6. katta yatiyodu ikigün cik in yaptim emrdivenlerden cok iyi geldi kanter icinde kocanin yanina gidiyodum valla ama simdi evde cok sükür geldi artikim ama kayin peder daha yatiyo

bende dün baya spor yapmistim

arada bugun yogurt yedim keten tohumlu

aksam yemegindede 1 tabak mantarli corba 4 adetde lahana sarmasi yedim canlarim yogurtlusundan

benden bukadar sabaha insallah görüsüsrük diyecem ama yarin hafta sonu zor girerim heralde öptüm hepinizi

günaydın arkadaşlarrrrhihoyyythafta sonu ben nöbetçiyim kimse olmaz artık buralarda...özliycem sizi
bende az önce kahvaltımı yaptım 1 dilim ekmek arasına küçük parça kaşar koydum ...nöbete yeşil çayımı ve demleme kupamı getirdim..3 fincan içmeyi planlıyorum..bir tane de soda geitrdimsırnaşık şey
bugün yürüyüş yapamıcam ama odamda egzersiz yapıcam...ara öğün olarak da yanımda kuru kayısı geitrdim..dolap form çay...ada..nane..ıhalmur dolu...içelimmm zayıflayalım:içelim:

bu arada sevgililer gününüz kutlu olsun arkadaşlar:asigim:
veee hayalcim seni bireysel derecenden dolayı tebrik ediyorum...daha niceleri nasip olsun inşaallah hepimizekaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…