- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #2.861
Günaydın herkeseeee..
çok mutlu güzel sabahlar..
çoooooook mutluyum çok güzel bir hafta sonu tatili geçirdim ve çokeğlendim...
çok enerjikimsositososito
günaydın herkese
sevgililer gününüz kutlu olsun şekerler
hayalcim tebrikler canım benim
hepinizi teker teker öpüyorum
hafta sonu beni gören arkadaşlarım aa zayıflamışsın dediler havalara uçtum, yıllardır giyemediğim kot pantolonumu giydim uzun mantomun önünü rahat kapatabiliyorum sizleri çok seviyorum
günaydın şekerlerrrkaydirigubbakcemile5az kalorili bol enerjili bir hafta diliyorum hepimize:lepi:
ben de az sonra klasik kahvaltımı yapıcam...
günaydn prensesler ...
gulercim daha giremedinğin ne kıyafelerin içine gireceksin o sana daha çok azim verecek ...
şahnurum çok geçmiş olsun eşinede allah sana kuvvet versin ilgilen onlarla eee iki tane çocuğum var saycan artık ....
hanifecim bozma sinirlerini pislenen ev olsun cnm sen sinirlerini yıpratma boş yere biraz rahat ol ,valla kendine yaparsın kimseye bişey olmaz ...
kamerde toparlamaya başlamış kendini hadi bakaklım gidiyor kilolar .........
herkese kocaman öpücük prenseslerim benim ŞenizŞeniz
sabah kahvaltıda 1 dilim kızarmış ekmek
5zeytin,1dilim peynir ve 1bardakta çay içtim
saat 10gibide yeşil çayımı içmeyi düşünüyorum.. tam 8paket yeşil çay sahibim bol bol tükeririm artıkın:içelim:
kızlarr günaydınn
izmrlimm ne güzell canımm iyi dinlenmişsinn ...walla bende bu gün o kadar durgunum sıkkınım anlatamamm....
fundamm nasıl sevindimm anlatamam seni en iyi biz anlarız...nasıl mutlu olduğunu tahmin edebiliyoruz canım..inşallahh o kotunda bosbol olur yeni ciciler almaya başlarsın kendine...
yelloww nasılsın canım nasıl geçti nöbetinn kaçamak yok dimi...
pınarımm walla elde olsa takmıcam daa o kadar yapıyorum bari 2 saat gözüksün istiyorum...dün sular kesikti geç geldi ....onada kızdımm çamaşırlarım kaldı yıkayamadım şimdi akşam işin yoksa onlarla uğraş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?