Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydn prensesler ...

gulercim daha giremedinğin ne kıyafelerin içine gireceksin o sana daha çok azim verecek ...

şahnurum çok geçmiş olsun eşinede allah sana kuvvet versin ilgilen onlarla eee iki tane çocuğum var saycan artık ....

hanifecim bozma sinirlerini pislenen ev olsun cnm sen sinirlerini yıpratma boş yere biraz rahat ol ,valla kendine yaparsın kimseye bişey olmaz ...

kamerde toparlamaya başlamış kendini hadi bakaklım gidiyor kilolar .........
herkese kocaman öpücük prenseslerim benim ŞenizŞeniz

sabah kahvaltıda 1 dilim kızarmış ekmek
5zeytin,1dilim peynir ve 1bardakta çay içtim

saat 10gibide yeşil çayımı içmeyi düşünüyorum.. tam 8paket yeşil çay sahibim bol bol tükeririm artıkın:içelim:

izmir canım ne güsel çok neşeli bir hafta sonu geçirmişsin sanırım...çok sevindim senin adına:1hug:evet yeşil çayı çok tüketelim narin metabolizmalarımız hızlansınnnn

kızlarr günaydınn

izmrlimm ne güzell canımm iyi dinlenmişsinn ...walla bende bu gün o kadar durgunum sıkkınım anlatamamm....

fundamm nasıl sevindimm anlatamam seni en iyi biz anlarız...nasıl mutlu olduğunu tahmin edebiliyoruz canım..inşallahh o kotunda bosbol olur yeni ciciler almaya başlarsın kendine...

yelloww nasılsın canım nasıl geçti nöbetinn kaçamak yok dimi...

pınarımm walla elde olsa takmıcam daa o kadar yapıyorum bari 2 saat gözüksün istiyorum...dün sular kesikti geç geldi ....onada kızdımm çamaşırlarım kaldı yıkayamadım şimdi akşam işin yoksa onlarla uğraş...

herkese günaydın hayırlı güzel ii ve çabuk gececek bi hafta olsun inş,
nasıl bisim kılzar hafta sonu kimler yattı kimler kendi için birşeyler yaptı söyleyin bakem,
izmir tatlım sevindim adına Şeniz,
geçmişi okuyup geliyorum hemen...

esmerim fıstıgım nöbet iyi geçti...kaçamak yok sayılır
canım bu arada temizliği dert etme senin bi bebişin var ve bu dönem geçicek...ayrıca aynı şeyi ben de yapıyorum şurası dağınık kaldı burayı temizleyemdim diye işyerimde bile onu düşünüyorum..ama böle yapmamalıyız...bayan olarak herşeyi kafamıza takıyoruzve çabuk yaşlanıyoruz ..erkeklere hiçbişi olmuy tabii ohhhh:dilcikar:

Günaydın herkeseeee..
çok mutlu güzel sabahlar..
çoooooook mutluyum çok güzel bir hafta sonu tatili geçirdim ve çokeğlendim...
çok enerjikimsositososito

Günaydın canım mutlu olmana çok sevindim :) hep böyle kal emi...

sağol canım bizler de seni öpüyoruz
senin adına çok sevindim darısı başımıza zayıflayalım olmayan kıyafetlerimiz olsun olanlarda bol gelsin artık yeterrrr

günaydın şekerlerrrkaydirigubbakcemile5az kalorili bol enerjili bir hafta diliyorum hepimize:lepi:
ben de az sonra klasik kahvaltımı yapıcam...

sağol tatlım sanada az kolorili bol enerjik günler

günaydın bizde seni kocaman öpüyoruz canım...

Afiyet olsun izmirlim..
Yeşil çaylar yarasın da yağların erisin inşallah...

Canım sıkıcı bir durum ama yapacak birşey yok bızma moralini..
Benim de canım sııkın bu günler de :1hug:

jujum 3 er verdirmem be o kadar acımazsız olmama senden ne haber varmı gelen giden:)
pınar cadısı gene yarıştayız senle bu hafta unutmadın demi,ayrıca bengiye asansör varsa kullanma diye dedim cadıııııııııııı sende öle yap:),
herkese teşekkğür ederim ayrıca darısı hepimizin başına ve benim kalan kilolara inş,
ayrıca genelde yediklerimiz güzel heraketle destek yaptıkmı tamamdır fıstıklar,
bide maden herkes renkli olayım diyo 4. takım alayınınız ensesindeyim,
şahnurum sende reglin geçsin sıkarsın biraz tatlım benim,
topladık işte gidiyo bazen ağır baze hıslı hade gayret fıstıklar...
göbek topiğine gidip ölçüleri yazıp geleyim mck...

cumartesi:

1. yürüyüş / 20 dk
2. bacak esnetme / 20
3. yere yat bacak kaldir / 30
4. yerimde / 50 adım
5. ters mekik / :1no2:
6. sandalyede bacak indir kaldır oturduğum yerde / 50
7. merdiven çıkma / :1no2:
8. yarım mekik / 100
9. çapraz mekik / 20 er kere
10. derin nefes / aklıma geldikçe (gece,gündüz,durakta,yürürken,yatarken,bulaşık yıkarkan,masamda otururken :) )
11. sag sol sopali / 20
12. çömelme / 15
13. görünmez sandalye / 20 ye kadar sayarak 2 kez
14. yarım mekik çeker gibi yatıp bacakları karna,kafayı ve sırtı yukarı esnetme / 75
15. geri tekme / 50
16. 6 dk hareketler
17. mekik 20

pazar:

1. yürüyüş /:1no2:
2. bacak esnetme / 20
3. yere yat bacak kaldir / 30
4. yerimde / 50 adım
6. sandalyede bacak indir kaldır oturduğum yerde / :1no2:
7. merdiven çıkma / :1no2:
8. yarım mekik / 25
10. derin nefes / aklıma geldikçe (gece,gündüz,durakta,yürürken,yatarken,bulaşık yıkarkan,masamda otururken :) )
11. sag sol sopali / 20
12. çömelme / 15
14. yarım mekik çeker gibi yatıp bacakları karna,kafayı ve sırtı yukarı esnetme / 20
15. geri tekme / 50
16.:1no2:
17. mekik 20

pazartesi:

1. yürüyüş / 25 dk
2. bacak esnetme / 20
3. yere yat bacak kaldir / 20
4. yerimde / 50 adım
6. sandalyede bacak indir kaldır oturduğum yerde / 50
7. merdiven çıkma / 150 (sabah)
8. yarım mekik / 100
11. sag sol sopali / 20
12. çömelme / 15
14. yarım mekik çeker gibi yatıp bacakları karna,kafayı ve sırtı yukarı esnetme / 75
15. geri tekme / 50
16. benneyaptımki
17. mekik 25

regldim valla çok zorlamak istemedim kendimi didsim ...

hafta sonu kaçamak yapmadım,
sadece cumartesi günü kahvaltıda 2 dilim ekmek yedim sabah
1 yemek kaşığı bal yedim,
akşam üzeride 5 tane tutku yedim çayla,
valla idare edin tatlı krizimi bu kadar idare ettim onuda gene zorla yedirdiler aney kısdı:),

dün akşam:

2 tabak çorba içtim

sabah:(bugün)

1 ymurta yedim 1 lokma ekmekle...

hayal o kadar kilo verdin bence birazcık ucundan mükafat vermende bir sakınca yok bence...
,

bende hafta sonu kaçamak yapmadım...
sadece 2 dilim pudingli püsküüt yedim...
koca hafta sonunda bu kadarcıkta olsun dimi ama :teselli:

hafta sonu pek fazla spor yapamadım

stepper da 400 adım..

dün akşamda 40 dakika spor
evin içinde yürüyüş, bisiklet, oryantel dans...

maalesef koca hafta sonu bu kadarcık spor yapabildim :1no2:

Slm kıslarrrrrrrrrrrrrrrr ... Geçmişi okumadım birazdan okur gelirim.... Ben regli oldum... Valla kendimi çok alıştırmıştım eşim bile sevinmişti hayal kırıklığı yaşadım .... Neyse durmak yok yala devam yani anlıcanız...

Hayal canım bireyseldeki birinciliğin için tebrikler güzelim .. Ne var ne yok birazdan geçmişi okur gelirim oke ba bay

zuzum sağol tatlım kıs artık dayanamadım geçen hafta çok sıktım regl oldum ya ona rağmen yemedim ttalı bişeyler baktım ben yememeye direttikçe canım daha çok istedi dedim yeyim 2 lokma,
jujum sağol tatlım hayırlısı olsun be canımcım,e olur be sağlık olsun,
en azından gerginliğin geçer be tatlım sinirin falan gerilmez rahatlarsın...

jujucum hayırlısı canım...
üzme kendini geç olsun da güç olmasın...

hayalcim bu arada bireysel birinciliğini tebrik ediyorum..
darısı bizlerin başına inşallah....

hayalcim bravo canım sana ..o kadarlık yediğini ben kaçamaktan saymıyrum...o kadarcık olur yani
JUJU cum regl olmuşsun..hayırlısı canım...önümüzdeki aylara inşaallah:CüvCüv:
kızlar bu arada ben bazen kahvaltıda beyaz peynir yerine kaşar yiyorum..sizce kötü mü kaşar kalori açısından..aslında yedim ama içim rahat diil

yürüdüyse spora gerek yok tatlım ha yapsan ii olur ama çokta zorlama diye gerek yok sporu yürüyemeyenler yapsın dedim özellikle canımcım,
ii yapmışsın...

Günaydınlarr
kızlar valla toparlanamadık bi türlü sormayın
sabahtan beri gelemedim bi ihale yaptık o yüzden biraz geç geldim
jujum hadi bakalım bi dahaki aya artık bizde sen hamilesin diye bekliyoduk sağlık olsun
kızlar az sonra yine yazarım görüşürüz

kolay geldin şahnurum...

hayal gözlü, *JUJU*+, Esmeralda+, fguler+, open_sea+, Püsküüt, toplight+, yellowdaisy+
iyiyiz bugün gene:)...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…