• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aldım zuzu,
şimdi demeyin bi kaç kilo verdi bi hal oldu diye sadece bakıyprum diğer takımlara en çok salanlardan bizim takım,
her türlü görüşe yoruma açığım kızlar yanlış anlamam kırılmam kim ne isterse sölesin...

ha bide hepinizden ricam beni salmış ipin ucunu kaçırmış olrak görürseniz bırakın görmeyi hissederseniz gerekirse en ağır dille uyarın lütfen yeter artık ben mezun olmazk istiyorum ya...

hayall lütfen beni de al sıkı takip listesine vütfennnkaydirigubbakcemile5
bak akıllı kız oldum ben öğle yemeğimde bokoli yedim yagsız tuzsuz yogurtlu:dance:

bide yapacak olanlar :
7. takımdan : betüş
7. takımdan : serseri
8. takımdan :gülay
8. takımdan :asi deniz

9. takımdan :topkek
9. takımdan :çubuk kraker
6. takımdan :aben
6. takımdan :ösge
4. takımdan :juju
4. takımdan :nurcan
4. takımdan :zuzu
4. takımdan :pınar

4. takımdan :funda
4. takımdan :yellow
ve ben...

ve 4. takımın bütün fıstıkları hepinizin

bide şunu belirteyim kafama göre kimseyi takip etmiyorum bu yazdığım arkadaşlarımla karar verdik ortak bişeyler yapmaya...

Son düzenleme:
hayalcim işine gelen ok der işine gelmeyen demez bu kadar basit......

benim işime gelir kendimi biraz daha toparlarım

boğazımı tutma konusunda ben bile hayret ediyorum.. (gece hortlamalarım olmasa süper olcek..)

nan hayal sen beni kimlerle aldatıyon nan:mymeka: ben bi kumam olarak sirseriyi bilirdim kaydirigubbakcemile liste kabarmış nan neyseki listede 1 numarayım :roflol: bu da bi teselli :roflol: aşe sende 2. sıradakisin:roflol: koç muhabbeti geldi aklıma :roflol: :roflol: gele gel kurbanlık koç bunlar :roflol: ilk kurbanı benim ama ilk sonuç verende benim :hooray: buda başladı terapistliğe ama farklı kulvarlardayız:roflol: hayalin yöntemleri biraz farklı böle süprizzzzz yada böle :mymeka: :roflol:

ay pardon kıssslaarrrr :roflol: :roflol: :roflol: bu yazıyı benim takıma yazacaktım hatlar karıştı bi anda kumaları görünce aklım başımdan gitti heral:roflol:

jujum bak ne dicem,
biz 4. takımın cadıları azcık yerimizde saysak,
kilo vereemsek hadi moralimiz bozuldu aman motivem gitti, vs bahane buluyoz yeri gelince hepimizde yapıyoz,
takımda haftalık cezalar uygulayalım,
kilo veren vermeyen haftaya göre bakalım ona sıkı takip programı yapalım ve spor yaptıralım,
mesela şöle düşünün ben bu hafta veremedim :

bu hafta benim yediğim içtiğimden yaptığım egzersize kadar takibe alalım,
mesela deyin ki bana (belli ölçüler belirleriz tabi neye göre ne kadar spor ve yapılcak,)
hayal sen bu hafta boyunca akşamları 1 saat yürü,100 mekik çek yada bir saat farklı hareketler yap ama spor olarak sabah gel rapor ve,
eminim böle sıkı takip edilince daha güzel kilo gidecektir,
ben bunları bi kaç arkadaşta uyguluyorum süperde sonuçlar,
demi fundam:),
ve mümkün olduğunca herkes her gün bildirim yapsın buraya(şmkanı olanlar için tabe)aman bugünde yazmasam ne olur demeyin,
başaran takımların bi çoğu hergün bildirim yapıp birbirlerini dizginleyen takımlar,

kızlar hepinize sunuyorum bu teklifi şunuda ekleyelim yada bu ağır olur dediğiniz herşeyi yazın,
yada olmaz hayal deyin herkes düşüncesini paylaşsın lütfen...

nurcan ve funda hariç onlar buna uycaklar mecbur madem etleride benim kemikleride:)...

VALLA HAYALİM OLABİLİR NEDEN OLMASIN SEN ZATİ ÜSTLENMİŞSİN TAKİP İŞİNİ BECEREBİLİRSEK YAPALIM
BENDEN OKEEEE
bide yapacak olanlar :
7. takımdan : betüş
7. takımdan : serseri
8. takımdan :gülay
8. takımdan :asi deniz

9. takımdan :topkek
9. takımdan :çubuk kraker
6. takımdan :aben
6. takımdan :ösge
4. takımdan :juju
4. takımdan :nurcan
4. takımdan :zuzu
4. takımdan :pınar

4. takımdan :funda
ve ben...

ve 4. takımın bütün fıstıkları hepinizin

ismi renkli olnaların yediği içtiği yaptığı herşeye laf etcem kızlar diğerlerinide çok yakın takipteyim ...
AMANİNNNN O NE LİSTE BEEEEEEEEEEEEEEE KIZ HAYAL SENDEN TAKIM DEĞİL TAKIMLAR KAPTANI OLUR VARYAAA KANTANI-HAYAL
aldım zuzu,
şimdi demeyin bi kaç kilo verdi bi hal oldu diye sadece bakıyprum diğer takımlara en çok salanlardan bizim takım,
her türlü görüşe yoruma açığım kızlar yanlış anlamam kırılmam kim ne isterse sölesin...

ha bide hepinizden ricam beni salmış ipin ucunu kaçırmış olrak görürseniz bırakın görmeyi hissederseniz gerekirse en ağır dille uyarın lütfen yeter artık ben mezun olmazk istiyorum ya...

OLUR HAYALİM BENDE SENİ UYARIRIM:utangac:

sağol jujum tatlım ben kızları zaten 1 haftadır takipteyim sürekli bakıyorum takımlarında peşlerinde dolanıyorum sende listedesin fark ettin dimi jujumcum kaptanı deryam:)...

eeeeeeeeeee nerde bizim fıstıklar anam kaçışmayın tamam vazgeçtim gelin hadi:),

yeşil çay içtim şimdi büyük bi kupa...

funda ne yedin öğlen sesin çıkmadı tatlım bugün pek...

bende çaycıyı tembihledim hergün iki kupa yeşil getir bana dedim demlemeye üşendğimden onlar hazır demleyip getiriyor ....iki fincan yeşilimi içtim yane

hayalim işlerim yoğun okuyorum ama yazamıyorum inan
öğlen ben de makarna haşladım bir tabak yağsız üzerine lor peyniri gezdirdim bu kadar yeşilim de içtim sodamı da içtim

jujum afiyet olsun zayıflatsın seni inş yarasın kaptancım,
eferim böle gelin ne yaptınız ne derdiniz var yazın yav :)

nurcan,zuzu,simiryaa,şahnur,şebo ve ahleyar,
kızlar madem sesiniz çıkmadı (yoktuktan anlamam ben olsaydınız :roflol:)
bu hafta boyunca akşamları yada sabahları yürüyüş yapabilenler yürüyüş yapcak 1 saat,
yapamayanlar imkanı olmayanlar en kötü 1 saat evinde kendine vakit ayıracak mekik,kalça hareketler,durduğu yerde step gibi adım atma,boş kalıp oturdukça karınlarını içine çekip bırakma yapsınlar bu 1.si
2. si ise yemeye dikkat
pilav ,makarna,patates,pişmiş havuç yenecekse ekmek yok,
o gece meyve yok,
mümkünse gün içinde yeyiniz :),
günde en az 2 bardak yeşil çay içilecek,
en az 1,5 litre su mümkünse 2 bardak sıcak su (aç karnına olursa daha ii)
bu isteğe bağlı: siyah çay,kahve ne kadar azaltırsanız metobolizmanız o kadar ii çalışır,

(Allah korusun çocuklarla ilgili bişeyden dolayı hareketler yapılamazsa tevazu gösterilir)ama vay çocuk geç yattı,bilmem ne değil yatınca yapın hiç bişey yapamazsanız 100 mekik çekin az ısınıp.

daha olmadı öğle tatillerinde çıkın yürüyün jujum gibi,yada iki vasıta gidenler evine birini yürüsün hem paradan tasarruf etsin hem yağdan yaksın.
şimdilik bu kadar özellikle ismi renkli yazanlar sizin hiç affınız yok haberiniz olsun öpüyorum...

Son düzenleme:
fundam tamam canım afiyet olsun sonuçta bildirim yapıyorsun problem değil tatlım,
sitedesin farkındayım onun,

soda içecekler olursa ki günde 1 tane bence içilmeli
içine 2-3 damla limon sıkıp asitini aldıktan sonra içsin mineral almak için lazım,yoksa yediğinizi eritsin diye değil miğdeden sorun yaşamayın aman...

Back