- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 22
- 358
- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #2.801
al hayal cokacimcoook
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
jujum bak ne dicem,
biz 4. takımın cadıları azcık yerimizde saysak,
kilo vereemsek hadi moralimiz bozuldu aman motivem gitti, vs bahane buluyoz yeri gelince hepimizde yapıyoz,
takımda haftalık cezalar uygulayalım,
kilo veren vermeyen haftaya göre bakalım ona sıkı takip programı yapalım ve spor yaptıralım,
mesela şöle düşünün ben bu hafta veremedim :
bu hafta benim yediğim içtiğimden yaptığım egzersize kadar takibe alalım,
mesela deyin ki bana (belli ölçüler belirleriz tabi neye göre ne kadar spor ve yapılcak,)
hayal sen bu hafta boyunca akşamları 1 saat yürü,100 mekik çek yada bir saat farklı hareketler yap ama spor olarak sabah gel rapor ve,
eminim böle sıkı takip edilince daha güzel kilo gidecektir,
ben bunları bi kaç arkadaşta uyguluyorum süperde sonuçlar,
demi fundam:),
ve mümkün olduğunca herkes her gün bildirim yapsın buraya(şmkanı olanlar için tabe)aman bugünde yazmasam ne olur demeyin,
başaran takımların bi çoğu hergün bildirim yapıp birbirlerini dizginleyen takımlar,
kızlar hepinize sunuyorum bu teklifi şunuda ekleyelim yada bu ağır olur dediğiniz herşeyi yazın,
yada olmaz hayal deyin herkes düşüncesini paylaşsın lütfen...
nurcan ve funda hariç onlar buna uycaklar mecbur madem etleride benim kemikleride:)...
AMANİNNNN O NE LİSTE BEEEEEEEEEEEEEEE KIZ HAYAL SENDEN TAKIM DEĞİL TAKIMLAR KAPTANI OLUR VARYAAA KANTANI-HAYALbide yapacak olanlar :
7. takımdan : betüş
7. takımdan : serseri
8. takımdan :gülay
8. takımdan :asi deniz
9. takımdan :topkek
9. takımdan :çubuk kraker
6. takımdan :aben
6. takımdan :ösge
4. takımdan :juju
4. takımdan :nurcan
4. takımdan :zuzu
4. takımdan ınar
4. takımdan :funda
ve ben...
ve 4. takımın bütün fıstıkları hepinizin
ismi renkli olnaların yediği içtiği yaptığı herşeye laf etcem kızlar diğerlerinide çok yakın takipteyim ...
aldım zuzu,
şimdi demeyin bi kaç kilo verdi bi hal oldu diye sadece bakıyprum diğer takımlara en çok salanlardan bizim takım,
her türlü görüşe yoruma açığım kızlar yanlış anlamam kırılmam kim ne isterse sölesin...
ha bide hepinizden ricam beni salmış ipin ucunu kaçırmış olrak görürseniz bırakın görmeyi hissederseniz gerekirse en ağır dille uyarın lütfen yeter artık ben mezun olmazk istiyorum ya...