- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #2.781
sevgili komşu takım elemanları nassınız..? iyimisiniz..?kaşıyacağım nurcan,
hepinizi kaşıyacağım sen merak etme...
GELL KUZUMM KOVALLAA WALLAAesmeralda sende bana en yakınsın
bende seni kovaliyim barim delikafadulden
HAZİRANDA BENNN ÖNCEE EVLENMİŞİMMdelikafaduldenjujum valla bende olmadim bekliyorum ama olmazsamda kesin biseyler var süpheleniyorum korunmayi birakmistim bendee istermisin beraber hamis kalak
hanifem kiz bende 2003 te evlendim sen hangi ayda evlendin anam ben agustos 10 evliklik yil dönümümüz canim sizinki nezaman
BENDE OKUYUM ŞİMDİİİ NE YAPMIŞ BAKALIMMKızlar hcr35 in başarı öyküsün okudum. lahana yağı kullanmış diyet ve sporla birlikte 27 günde 10 cm incelmiş.
Bende arkadaşıma sipariş ettim. Yarın başlayacağım.
Ne diyonus?
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ....KOMBİ MASRAFLARINI EV SAHİBİNİN ÜSTLENCEĞİNİ HİÇ SANMAM..kızlar az kalsın farketmesem zehirleniyoduk. doğalgazımız atık gaz sızıntısı yapıyomuş . gazı kestiler yarında itfaiye gelip bacayı temizlicek . kombi bakımı yapılacak .
TEŞEKKÜR EDERİMM KAPTANNhayal bitanem canım gerçekten kutluyorum seni ne büyük başarı.... bana ve diğer arkadaşlara örnek olmalısın valla... bu arada hanifemide görüyorm ve tebrik ediyorum her ne jadar 0,70 vermiş olsa da ben onu 68 lerde görmekten dolayı tebrik ediyorum
VER KIZ İÇİM BARE bu yağların gitce yok gibi:) koçum benimmmmmmmmmmmmmmmmmsağol asim hoşgeldin kız sen bize gelirmiydin sıcak sumu dökelim ayacıklarına soğuk sumu,
en isi sıcak su içereyim sana eririz kız:)
bende seni takip ediyorum merak etme sende başarcan biliyoruz bunu...
tatlım teşekkür ederiz seninde sevgililer günün mübarek neyin olsun Şeniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?