• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kamercim geçmiş olsun eşin biran önce atlatır inşallah

kaçak tuğba nerdesin sen kızlar iyiler canım çok şükür . sen nasılsın fıstıkların nasıl . eve yerleşebildinizmi

umaysu seninde sevgililer günün kutlu olsun cannımmmm

sarı papatya günaydın canım çok güzel yemişsin . ben daha kahvaltı yapmadım :))

Sevgili Aziz Nesin'den.
Usta Böyle diyor;

Kız, sen delirdin mi?
Her şeye boşver, dolu dolu yaşa. Madem ki bir aşkın
var, ne güzel, tadını çıkar...
Sanki ayıp bir şeymiş de utanıyormuşsun gibi yazmışsın
bana...
Her şeye boşver ve aşkı yaşa...
İlle de büyük aşk olması gerekmez;
yaşanan her aşk büyüktür,yeter ki tadını çıkarmasını
bil...
Çok büyük umutlar bağlama, yarını hiç düşünmeden,
günü gününe sev, sevginin tadını çıkar...
Sevgide geleceği düşünürsen aşkı bombok edersin.
Sakın haaa...
Sonsuz monsuz diye herifin başını yeme...
Her şeye boşver; öylesine sev ki, sevdiğin erkeği bile
umursama, salt kendin
için sev, bencilce yaşa aşki,bütün maddesiyle...
Yaşamdan elinde kala kala salt yaşadığın sevgiler
kalır sonunda,ne şu, ne de
bu...
Bütün onlar, aşkı yaşamak için gerekli olan
- ne yazik ki gerekli olan- gereçlerdir.
Aslolan aşktır yaşamda...
Dolu dolu, dolu dizgin, zilzurna, saniye saniye aşkı
yaşayarak sev...
İki yıl, üç yıl sürecek diye umutlanıp enayilik
etme...
İster sürer, ister sürmez...
Sen o anı yaşa yeter ki...
Yitirdiğin zaman; yaşadıklarını kazanmış olacaksın...
Sonunda elbet yitireceksin, ama yitireceğini hiç
düşünme; çünkü aynı zamanda kazanmışsındır da...
Anılar kazanıyorsun daha ne...
İç o zaman, sarhoş ol...
Yüce yüce şeyler düşünme severken, sevgiyi berbat
edersin; çünkü sevginin kendisinden daha yüce bir şey
olamaz..
Aferin sana seviyorsan, seviliyorsan...
Sakın kuşkulara kapılma.
Herifi didikleme, yiyip bitirme...
Türk karıları genellikle bir beladır çünkü, batası
gelenekleri, görenekleri
öyle...
Sakın bu aptallığı yapma...
Severken yirmi yıl sonrasını değil, yirmi dakika
sonrasını bile düşünme,
sevginin içine edersin...
An an yaşa, derin derin hem de...
Afferin sana...
Çok sevindim.
İşe güce boşver.
Artık sana ne Surname'yi, ne de başka şeyi soruyorum.
Keyfince yaşa, sev...
Sevildikçe sev, sevilmeyince de tastamam boşver ve o
zaman o güzelim
yalnızlığına sarıl...
O yalnızlık ki, bütün sevgilerden daha güzeldir ve
sonunda onun koynuna
girmek için kendi
kollarımızla kendimizi sararız...
O zaman da hiç üzülmeyeceksin.
Cünkü nasıl olsa, sığınacak bir yalnızlığımız var;
günün birinde anamız bile bizi bırakır gider,
ama o yalnızlığımız, biz yaşadıkça
bizi hiç bırakmaz...
Severken bunları düşünme, lütfen yarınsız sev!
Hadi, sevgiyle öperim.
Yaşa sen !...

Bayılırım bu şiire bu özel günde paylaşmak istedim sizlerle...
Umarım hepinizin sevgililer günü dilediğiniz ve istediğiniz gibi geçer...
Sevgi dolu kalın...
SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN TAKIM ARKADAŞLARIM:asigim:

slm kıslarrr...
kamerim ohh eşin ewe çıkmış cnm allah bir daha göstermesin ...
hayal cadısı tebrikler a.s.:hooray:

kıss hülya koptum valla çok güldürdün benni :roflol::roflol: benigye diyorki komşuya giderken merdiven kullan yok bengi uçuyor normalde ama sen uyardın ya artık merdiven kullancak ...:roflol::roflol::roflol: kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yellowum iyi nöbetler cnm ,zaten sen nöbetteyken kaçamak yapmıyorsun ev yaramıyor sana ...

nurcanım verilmiş sadakanız varmış cnm geçmiş olsun allah bir daha göstermesin...

sevgililler gününnüzde kutlu olsun arkadaşlar ....:içelim::içelim:

bu arada dün öğlen domates çorbası yedim ,saat 4 gibi börek yedim :utangac: ama annemle dışardaydım çok dolaştık ve acayip acktım sonra annemin arkadaşına gittik çayla beraber yedim cokacimcoook :utangac: (belki hayal bunu atlar pazartesi okurken gözünden kaçar )
akşam mercimek çorbası ve bir koca tabak yeşil salata yedim ....

bu sabah bir yumurta ,yeşil zeytin ve 2 dilim etimek yedim ....

4.takımın çıtırları öpüyorum hepinizi ...

nurcancım..izmircim..pınarcım ne zaman geldiniz gittiniz...kaçırdım sizleri valla:1hug:
pınar evet ben nöbetlerde kaçırmıyorum hiç ..ama evde durum vahimÇok üzgünüm çoookfakat bitti bu sefer bitti..gidicek bu kilolar..yağ kütleleri:sm_cool:

buarada hayalcim senide çok tebrik ediyorum bireysel başrından dolayı...
takımımızın gururusuuuun:hooray:

dün çok yoğun olmamdan dolayı ve aynı zamanda moralimin sıfırın altında -10 olmasından dolayı pek yazasım gelmedi pek...buraya yazıp sizleride sıkmak motivaston açısından sizleride düşürmek istemedim..baya kötüydüm dün çünkü...
okuyamadımda çok fazla yazdıkalrınızı dün...ama sabah 9dan beri yazılanalrı okuyorum.. bayaada yazmışsınız be yaw:))

neyse velhasııııl ben razıyım sölediklerinin hepsine...
ve bende varım diyorum...
bende ismimi öle renkli istiyorum ama:utangac:
benide sıkı sıkı takip et istiyorum...
zaten buraya geliş amacım buydu benim... birilerinin beni dürtmesiydi:1rolleyes:
süpper fikir bence sıkı takip:lepi:

herkese selamlar kizlar nasilsiniz bakalim nev ar neyok nasil gidiyor gününüz biz evdeyiz suan kari kocanin sevgililer günü nasil geciyosa öyle geciyor iste

hepinizin sevgililer günü kutlu olsun izmirlim saol siir icin bende coks everim siirleri okul yillarindan kalma koskoca bir ajandam var ful dolu ici valla cok yazrdim budugum siirleri sözleri felan ama simdi yok öyle

herkesi kocaman öpüyorum sevgiyle kucakliyorum canlarim

iyi dilekleriniz icinde saolun nurcanim vede pinarim öptüm ikinizide

selam fıstıklar...öğle yemeğimi yiyip geldim
2 kaşık bulgur pilavı 3 kaşık nohut yemeği ve bir tane küçük salatalık turşu
diyette turşu sakıncalımıdır kızlar sizce?

şiir için tşk cnm...valla buradan uzak kalınca insan kaçırıyor burdaki başarıları görünce insana şevk geliyor en doğru yerdesin bence cnm....

turşu tuzlu olduğu için çok yeme yellowumm ...

kamerim öpüyorum seni kocaman Şeniz

ahleyarcım pınarcım haklısınız canlarım..tuzlu oldugu için ödem yapabilir vücutta turşucuklar:utangac:
az önce ara öğün yaptım kızlar..acıkmıştım bastırdım..3 tane kuru kayısı ve yeşil çay içtim..akıllı kız oldum ben..bu cumaya ümitliyim kendimden..en kötü ihtimalle hedefim 69.900:emir_bebek:

selam kizlar nasilsiniz bugun bakalim bayagi bi sessiz bugun topigimiz hafta sonu normal

bende yediklerimi yazayim bari

dün yediklerim sabah klasik kahvaltiy apiyorum kepekli ekmek peynir domates felan iste bol yesillik yiyorum maydonoz dere otu roka felan hepsini beraber liomon layip yiyoz hersabah hic eksik olmaz sofrafdan aksamda bir tabak yayla corbasi biraz pilav vede iki tavuk but yedim kücügünden firinlanmis sekilde

bugunde yine klasik kahvaltimi yaptim bunlara ek olarak haslanmis yumurta yedim
aksam yemegindede bir tabak mantarli corba biraz makarna iki kücück sosis yedim kizartilmamis sadece haslanmis tabikide benden böyle iste bide sütlü tatli yapmistik ondan yiyecegim valla az kalorili oluyo sütlü tatlilar ondan fazla yemiyecegim ama yinede bir dilim yemek istiyorum tavuk gösgsü gibi bisey yaptikda iste öyle bisey ney<se benden bukadar yarin görüsürük fazla takilamaya bilirim esim evde olacak ondan firsat bulursam yaparim öpüyrum hepinizi

jujum afiyet olsun zayıflatsın seni inş yarasın kaptancım,
eferim böle gelin ne yaptınız ne derdiniz var yazın yav :)

nurcan,zuzu,simiryaa,şahnur,şebo ve ahleyar,
kızlar madem sesiniz çıkmadı (yoktuktan anlamam ben olsaydınız :roflol:)
bu hafta boyunca akşamları yada sabahları yürüyüş yapabilenler yürüyüş yapcak 1 saat,
yapamayanlar imkanı olmayanlar en kötü 1 saat evinde kendine vakit ayıracak mekik,kalça hareketler,durduğu yerde step gibi adım atma,boş kalıp oturdukça karınlarını içine çekip bırakma yapsınlar bu 1.si
2. si ise yemeye dikkat
pilav ,makarna,patates,pişmiş havuç yenecekse ekmek yok,
o gece meyve yok,
mümkünse gün içinde yeyiniz :),
günde en az 2 bardak yeşil çay içilecek,
en az 1,5 litre su mümkünse 2 bardak sıcak su (aç karnına olursa daha ii)
bu isteğe bağlı: siyah çay,kahve ne kadar azaltırsanız metobolizmanız o kadar ii çalışır,

(Allah korusun çocuklarla ilgili bişeyden dolayı hareketler yapılamazsa tevazu gösterilir)ama vay çocuk geç yattı,bilmem ne değil yatınca yapın hiç bişey yapamazsanız 100 mekik çekin az ısınıp.

daha olmadı öğle tatillerinde çıkın yürüyün jujum gibi,yada iki vasıta gidenler evine birini yürüsün hem paradan tasarruf etsin hem yağdan yaksın.
şimdilik bu kadar özellikle ismi renkli yazanlar sizin hiç affınız yok haberiniz olsun öpüyorum...

selam kızlar kaç gündür gelemedim kusuruma bakmayın dün misafirim vardı ama ondan öncesi eşim hastaydı ateşi hiç düşmedi yürüyemedi vs evde temizlik vardı misafire hazırlık vardı derken canım çıktı hayalim öncelikle tebrik ederim gülüm valla sen beni de ele ala şekerim yaz beni de listeye senin elinden kurutuluş yok ya verilecek ya verilecek
benim verememe sebebim dün belli oldu dün sabah regli oldum ama ama acaip bir iştah var bugünü hayatımda yok sayıyorum mümkün olduğunca az yemeye çalıştım ama çok düzensiz oldu inşallah yarından itibaren düzene girecek kendimi çünkü kötü hissediyorum bi de şu hastalar iyi olsaydı bi taraftan eşim bi taraftan oğlum kendim inanın hastayım ama kendime bakamıyorum eşim 3 gündür bişey yiyemiyor ateşi de dşmüyor oğlan dersen sanki karda kalmış öksürüğü duysanız felaket
bu arada nurcanım geçmiş olsun sizde aman dikkat edin ne oldu gaz bağlantınız düzeldi mi?
kamerim seninde eşin çıkmış hastaneden darısı kayınpederine jujum yarın senden haber bekliyoz bakalım hamilelik var mı yok mu?
kızlar okumaya çalıştım ama kafam çok fazla almadı ne olur kusura bakmayın yarın işbaşı yapacağım işin doğrusu dinlenmeye ihtiyacım var ama nasıl olacak bilmiyorum neyse fazla sıkıntılarımı anlatmayayım yeter hepinize iyi akşamlar

kızlar bi bakımm dedim ne var ne yok diyee

gözün aydın kamerr çıkmış kocaa haaa ,ii barii sevigliler gününde yalnız kalmadın:roflol::roflol:

şahnur cumm kız bi kurtulamıdınız hastalıklardan allah şifa versin canımm...

yelloww tuşu çok tavsiye edilmiyo şeker mümkün mertebe az ye..

izmirlim şiir çok güzeldiii daldımm gittim...bu aralar pek duygusalım neden se dün yine adama sataşdımm gıcıkkk ....bu aralar bunalımım kızlarrr yaaa neden böyle oluyoo çok sıkılıyo canımmm offf offf..rutın hayat iş temizlik yemek...salonu temizliyorum mutfağa geçiyorum arkamı dönüyorum eren kırıntılamışş sinir küpüyüm yaa ne olcak benim halimm bilmiyorum bu sinirle çok yaşamam heraldee...banya yapmam lazımm çok üşeniyorum..yarına görüşürüz kızlarr öptüm hepinizi

Günaydın herkeseeee..
çok mutlu güzel sabahlar..
çoooooook mutluyum çok güzel bir hafta sonu tatili geçirdim ve çokeğlendim...
çok enerjikimsositososito

günaydın herkese
sevgililer gününüz kutlu olsun şekerler
hayalcim tebrikler canım benim
hepinizi teker teker öpüyorum

hafta sonu beni gören arkadaşlarım aa zayıflamışsın dediler havalara uçtum, yıllardır giyemediğim kot pantolonumu giydim uzun mantomun önünü rahat kapatabiliyorum sizleri çok seviyorum

heeeeeheeeeeeythihoyyyt
bu sabah aldıım en güzel haberlerden biriydi bu fguler.. çok mutlu oldum yaaa..
nasıl bir zevktir o olmayan kotun içine sığmak ve montunun önünü rahatça kapatabilmek..
tebriklerkaydirigubbakcemile5

günaydın şekerlerrrkaydirigubbakcemile5az kalorili bol enerjili bir hafta diliyorum hepimize:lepi:
ben de az sonra klasik kahvaltımı yapıcam...

Back