Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bengim eritmezmi hiç tatlım yap yeterki,
sınıfta gezinmek işe yaramaz ki bacı sonuçta bünye onu normaldede yapıyo ya ona güvenip salma kendini,
hiç bişey yapamıyosan akşam tv izlerken bile karnını içine çek bırak...

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr şahnurcum hemen aşının adını veriyorum bir araştır uygun dönemdeyse sende yaptır tavsiye derim... 4 yıl önce 123 ytl vermiştim pahalı ama etkili

prevenar 0,5 ml
pnömokokkal konjuge aşı

bu arada hamburger yemiş birisi görmedim değl...... bu hafta pek ilgilenemediysemde haftaya ensenizdeyim bu hafta hayal tepenizdeydi haftaya ikimiz birden bakalım napcaksınız.....

valla kızlar ben istanbul gezimde anladım ki nekadar yersen ye bol hareket ediyorsan almıyorsun.... orada yemeklerden kaçmadımvalla tıka basa yedim ama hergün bir vesile ile dılarda idik ve 3-4 saat alışveriş merkezi vs yerlerde geziyorduk buda yediklerimizi yakmamızı sağlıyordu....

ahanda işe başladım lan servisle git servisle gel 8 saat otur eve git yat neyi nasıl ve ne zaman eriticem ben.....

3 gündür öğlen yemeğinden sonra 1 saat yürüyordum ama bugün onuda yapamam yağmöur yağıyor mersinde eee napcem ben şimdi

fundam bende maşallah diyorum bana :)hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2
jujum hareketsizlikten yakamıyoruz hatta alıyoruz be tatlım,bak ben yapmadığım şeyleri yapmaya başladım spor,su içme tıkır tıkır gidiyo şükür,
sende mümkün oldukça yap eriyelim kaptancım,
ayrıca benim gözüm sadece bu haftaya mahsus değil bu takım eriyip bitene kadar,tabe bana karışma diyene karışmam o ayrı...
bengi rep deyip durma yicen banı he yasak kısım sited erep istemek cadı...:mymeka:

Hyalcim süpersin valla, Ben dün hevesliydim ama 2 farklı misafir gurubum vardı. Yemeği abartmadım ama misafir old. için b.raz fazla yedim.

İnşallah bugünde yürürüm.

Sabah 1 kepek ekmek, 2 lokma kaşar, domate, 2 çatal nutella

Aynen hayalim hareket ettin mi ne yersen ye eriyor... Yediklerine dikkat ettiysende daha fazla gidiyor biliyorum...... Kara kara düşünüyom işte bu öğlen ne yapsam yağmurdada yürünmeski bilemiyorm denicem işte bakalım... Yürümek ii geliyor bana ya bu aralar içim boğuluyor sanki dışarı çıkınca nefes alıyormuşum gibime geliyor.....

He kardeşim istemeyin rep felan vermek isteyen verir aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

şeboooooooooooooooo sende durum neeeeeee

Hayal bizden kimse kalmadı değilmi açıklama yapmayan analizler için....

Kıs ben 0,40 gr la kaçırmışım başarılılar listesindeki yerimi biliyon mu ne koydu o bana....

Kız hayaalll ne yapmışsın sennnn ortalığı yaktın yıktın wallla...bravoo...

Bengicim sık sık gelll özlem gideririz

jujum valla geçen hafta 2 gün yağmurda yürüdüm ben bırakırsam kaçar ucu sıkı tutmak lazım dedim,
rapor vermeyende kalmadı sanırım ben bi bengiyi kaldı biliyodum oda yaptı dün,
kıs sen azcıkla rapor verdin
ben o kadar kilo verdim 3 küsür vermiş görünüyom banada o koyuyo:roflol:...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…