Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar bu arada ben de 3 tane gofret.yerim:mymeka:. belki 4 bile yerim..böyle bir yeteneğim var benim de
aferinn yelloww fundaya derken bide sen çıktın başımıza

yellow walla kendi evin olucak neyi beğeniyosan onu yaptır borç ödeniyo sonuçta evin içindeyken tadilat çok zor oluyo 1 kere yaptırıcaksın onu düşün canım...
dimi hanifem şöyle lacivert olsun diyorum içinede güzel bir gömlek beyaz yada uçuk pemde kendinden çizgili ,altınada topuklu ayakkabı şık olur demiii....tşk ederim bu arad fikrin için
süper olur canımmm benimmm...

jujumm fıstık gibi olmuşsun elbisene bayıldım.....

bende şu spor linklerine bakımm...

funda nivea cd yollanmıyo canım ben bu siteden indirmiştim ama yasaklandı demkki evde eniştemin pc sinde kayıtlı barimm akşam alıp laptopu eve çıkarıyım normal pc nin olduğu yer hareket yapmaya müsait değil....hazır aşka gelmişken haftada 2 gün yapsam yeter walla

Kızlar yine yoğundum.
Jujum genç kız gibisin maaşallah. Elbisende çok yakışmış ama tam modeli belli olmuyor.

Öğlen 1 ssat yürüdüm bende.
Hanifem hazırlık derken yanımda düz ayakkabı olması, etek giymemmiş olmak, yemeğe erken inip 1 saati yürüyüşe ayarlamak vs :)

Şu nivea cd sini bende edineyim. Linki açmıyor bizim pc.ler.

Nurcancım tam bulduk koçluk yapacak adamı.Kelin ilacı olsa:) Ama dürterim seni merak etme, sen daha sık girsen motivasyonun da yüksek olur bir ara meres şimdi de hayalin ve yellowun azmi itici güç oluşturuyor.

Hayal var ya ben şu pis boğazımı tutabilsem senin yediklerinle yetinsem süper kilo veririm valla gerçekten aslında ayda 4/5 kilo vermek istiyorum ağustosa kadar ancak hedefime ulaşırım diyorum ama yılbaşından beri ancak 5 kiloyu bulacak bu hafta hızlanmalıyım yaneee

Yellow Allah verir edasın, Şöyle de yapabilirsin, ilk etapta gereklileri istediğin gibi seneyede kalanı istediğin gibi yaptırsan. Gerçi zor olur içindeyken ama mesela banyo mutfak önce, kapı pencere sonra gibi.

Fundda akşam için uyarıyorum arkadaşım seni sakın bir çılgınlık yapma Cumaya ne kaldı ki.

Şahnurcum ve Nurcancım kuzlarınızaa çokgeçmiş olsun kusura bakmayın atladım. İnşallah biran önce düzelir minik kuşlar.
Şahnur senin oğlanın kreşte ilk yılı mı?

Kamer yok son zamanlarda.??

şebnem inşallah yok bu akşam bi çılgınlık kırkyılın başında oluyo o ama artık olmayacak şeker 2 tabak buğday çorbası içsem sadece artık yiyecek yerim kalmaz kanımca

şebom kendini yabana atma sende ii gidiyon maşallah tatlım,
fundam gülüm bende işte bi kaç hafta öncesine kadar yiyordum senin gibi hatta bazen daha fazla,
böle yemeye başlayalı kilo verdim işte yoksa gitmiyodu aylardır yerimde sayıyorum gibi bişeydi,
baksana kilo veremiyom diye rapor bile verdim,
ama sıkmaya başlayınca gitmeye başladı bu ara çokta sölüyorum farkındayım regl dönemim şişliğim stresim,tatlı krizlerime ragmen veriyorum düşünsene geçen aydan bu kadar sıkı tutmaya başlasaydım şimdi kaç adım önde olcaktım,
ama şu var ki tatlım hepimiz biliyoruz zararın neresinden dönersek kar bize ben yeni ayıktım darısı ayıkamayanların başına inş:)...
sende biraz sık dene çabala başarmaman imkansız biliyorsun inan sana beraber eriyelim,
cumaya bişi kalmadı jujum gözü üstümüzde benim gözümde hepimizin üstünde hepimiz bu hafat toparladım farkındayız bunun ve farkıda cuma bildirimde göstercez inş...

oh funda süper valla zayıflama niyetine de öle yürü malum niyet önemli :)
bende çıkıyorum yavaştan fıstıklar hayırlı ve ii akşamlar öpüldünüz,
yarın daha zayıf güzel bi gün olsun inş.sabah tartılarda hepiniz en az 1er kilo eksik çıkın emi amin:),
görüşürük...

herkes gitmişş...bende eve gitmeden midemi terbiye ediyorum 3 grisini 1 ajda bardağıyla şeftali suyu

öpüldünüzz

ahleyar nerde oda gelsin çekecem kulaklarını bak analiz cevapları olmasa kimin ne sıklıkla girdiğini takip edemicektim kaç gün oldu bitmedi bizim takım.
jujum ben yazdim ya okumadinmi canim benim ya dün yamistim ben neyse simdi haberin var canimbenim hadi öptüm canim
herkes gitmişş...bende eve gitmeden midemi terbiye ediyorum 3 grisini 1 ajda bardağıyla şeftali suyu

öpüldünüzz

afiyet olsun canim eve gittimi az yemek yersin iste güzel

kizlar ya biliyorum az katildim bu hafta ama inanin zor günler ecirdim ya kayinpeder hastanede suan bilenler var zaten akcigerleri rahatiszidi nefes alamadigi icin hastaneye yatirdik götürmüstük berdeyse iki haftadir orda bide benim kzi rahatsizdi zaten geceler uykusuz gecmisti daha hala atlatmis degil öksürügü devam ediyor dün gecede esimi götürdük acile suan oda hastanede yatiyor kusma ishal birden basladi dayanamdai götürdük simdilik hastanede kalacak haliyle bende cok akfami toplayamadim yedikelrime dikkat ettim diyemem ama abartmadimda yani ama bu hastaliklar mahvetti beni simdilik kusura bakmayin diyorum arada ugrarim iste cumada bildirimimi yaparim merak etmeyin

hepinizi kocaman öpüyrom canlarim a.s.

şahnur canım sana bahsettiğim aşı vardıya onun prospektüsünü buldum evde ama yanıma almayı unuttum yarın sana getirim de araştır ve mümkünse yaptır sende rahatla kaan da

canım sevinirim yaa bu hastalıklar mahvetti bizi bu sene

yellow cum canım bende almıştım bu korseden ama düzenli kullanamadım demek selilüte iyi geliyor bende düzenli kullanayım ne kadar da işe yaradı seninkisi?
bi ara parafinli korseyi düşünmüştüm nette araştırırken kadınlar klubüne ilk o zaman rastlamıştım ama sanırım kullananlar pek memnun değil
fundacım bende kk ya ilk defa bu korse sayesinde ulaştım sonra da müptelası oldum

şebnemcim canım bende var nivea cd si nurcana da güya verecektim ama bi türlü olmadı olmazsa bi gün biz ankaralılar buluşak ben size cd yi çoğaltır veriririm

kamerim canım benim geçmiş olsun geldi mi üstüste gelir allahtan bizin oğluşun ateşi düştü iyi gibi inşallah bu geceyi iyi geçiririz bu arada diyet bozma olarak sadece dün 2 tatlı kaşığı tahin yedim onun dışında bir bozmam olmadı sabahları müsli yemeye başladığımdan beri wc olayım biraz düzene girdi bi de benefiber in tozunu kullanmaya başladım 3-4 gündür müshil hapı içmiyorum spor olayım şu dönem yasak yürüyüş bile ama 28 şubattan sonra günde 2 saat yürümem gerekli gitiiğim güzellik salonuna göre şimdilik benden bu kadar kızlar oku oku bitiremedim kendinize iyi bakın

evet sahnurum geldimi öyle seninkide umarim atlatir yavrum büyükler neysede bebekler hasta oldumu kötü oluyo ya umarim yavrum cabucak atlatir

günaydın fıstıklar...kaydirigubbakcemile2

akşam 2 kepçe pırasa 2 dilim çavdar ekmeği
2 kaşık et kavurması yedim... ve bol yeşillik
et kavurmasını yedikten sonra suçluluk hissettim ama kendimi tutamadım.
dün akşam acayip açtım elimden bir kaza çıkacak diye korktum neyseki bir kaza çıkmadı ufak sıyrıklarla atlattım...

Ayrıca göbek eritmek için hareketleri yaptım. Çok zorlandım ya... Göründüğü kadar kolay değilmiş.. Hele o popoyu ve bacakları havaya kaldırma hareketi yok mu yapamadım onu.. Neyse zamanla alışıcaz inşallah.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…