Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hanifecim 3,5 yıl 4 e doğru gidiyor evliliğim peki sen canım??
Hayalim maşallah diyorum bravo sana
HUZURLU NİCE SENELERE İNŞALLAAH..
BENİM DE HAZİRANDA 6 YIL BİTİCEK...
canlarım repleyen elleriniz sağolsun
ama şu da gozümden kaçmadı ne zamandır kisme beni replemezmiş heheheheeh
BENGİCİMM REPİN BOL OLDUMU MADALYA FALAN MI VERİYOLAR BEN BİLMİYORUM.....

HAYALİMM DEVAMLI OLUR İNŞALLAHHHH

Son düzenleme:
Valla ben anamam hayal bende 80 den düştüm ona bakarsan ama 76 ile kk ya başladım ama ama 0,40 gr cıkla başarılılarda olamadım nası kendime güveniyordum oooo bir sürü kilo verdim beni yazmas die aba mor oldum resmen

jujum kimse anlamıyo işte ben bekliyodum ve açıklama yapmayı istiyodum açıkçası,
çünkü geçenki listede 70lerdeydim ii oldu benim açımdan,
ha tabiki olmasak iyiyidin oralarda:roflol:,
sende azmet püskütten sonra gene isteriz analiz yazarız göğsümüzü gere gere,
ya ben süper hissediyorum maşallah bana:)
geçen anlatmıştım ya sana hani pantolon aldım normal aldığım beden büyük geldi küçük beden aldım incelmişim falan diye
olan bi pantolonlarım var onlarda yürürken artık düşüyo totoşa doğru :),
göbek tutuyodu artık tutamiiiii şüküğr:),

nurcan ii olmuş öğünün,kilo ne alemde toparladınmı biraz...

ben normalde hergün tartıya çıkıyordum..
baktım olmuyo motivem düşüyo...
bir gün öyle bir gün böyle...
artık çıkmama kararı aldım sadece bildirim yapacağım zaman çıkıcam artık...
korkuyorum yarın inşallah iyi birşey çıkar.....

jujum resimlerine baktım düğün günü elbisene bayıldımmmm. valla baya baya oldun sen bacım bende bu kaar olsam öpecem başıma koyacam yaa

hayalim tartıda inme var ama yarın yaziim canım .
dün akşam yediklerimide yaziim
3 kaşık patlıcan yemeği
4 kaşık makarna yoğurt
2 dilim ekmek . kızllar bu ekmek konusunda önerisi olan varmı . çavdar ekmeği aldım 350 gramlık 8ye böldüm 4 gün gitsin diye ama . daha ii bi önerisi olan varsa jhiç çekinmeden sölsin

eleştirilerde açıım yediklerim çok mu olmuşş

Son düzenleme:
Kuzu ii karar almışsın valla ben de bilmiyorum durumum ne aldım mı verdim mi ama cumaya kadar da çıkmıcam.... Hala da regli olmadım zati oda ayrıcanak kasıyor ...

Hayalim listeyi akşam eklicem yoksa gerilerde kalıyor görünmüyor

kamerim çok geçmiş olsun inş biran önce toparlanır eşin ,kayınpederin ...

hanifem kıs o ajda bardağı ne ??? hiç duymadım ben ...

şahnurum wc sorunun çözülmesine sewindim inş. hep böyle ii gider ...

bengicim bizde seni özlüyoruz cnm ama ii oldu biraz ew dışına çıktın ,hele de çalışmaya alışıp ewde oturmaya başlamak çok zor geliyor insana ....

hayal almış başını gidiyor spor yürüyüş ,yemek düzeni süperrr kıs olma yolunda ilerliyor ...

dün akşam nohut yedim ,az makarna ve salata ...
sabah kahvaltı yumurta ,yeşil zeytin bir dilim ekemk ...

yaa kıslar siz gece uyanıp yemek yiyoruz diyorsunuz iki gecedir gecenin bir yarısı uyanıyorum yemek yiyesim var midem kazınıyor resmen ama yataktan bile kalkmıyorum valla benim hiç böylr bir alışkanlığım yoktu psikolojik olarak etkileniyorum heralde ...

hehhh bugünde hanife kalkmış gece yarısı aferim sana cadıııııııııııı.............

nurcan bak bilidirimi yarın geç yaparsan hayalden büyük fırça yersin.... :mymeka: kaydirigubbakcemile

günadydın arkadaşlara.s.
az önce klasik kahvaltımı yaptım...ve grip oluyorum bogazlarım şişmiş ve hiç keyfim yok halsizim öpüyorum hepinizi

jujum tama ekle sen ekle ne zaman istersen 1 günden neler olur neler hıh :),
hergün tartı işine gelincede bende önce haftada bir tartılırdım,
şimdi hemen hemen her sabah tartılıyorum kendimi kontrol etmem sanki daha kolay oluyo,
ama dikkat edin şişlik hissedince çıkmayın fazla çıkıyo moral çöküyo,
yav juju bi sen bide olsakta kurtulsak şu sıkıntıdan daha rahat versek ya,
nurcam tatlım ben tam buğday alıyorum ekmek ne kadar esmer olursa o kadar lifli oluyor ve bağırsakları çalıştırıyor,
%100 kepek alıyodum oda ilerki yaşlarda kadınlarda kemik erimesi yapıyomuş,
onu arada yemeye başlayacağım,
yav ben sizi sıkmaya başlayalı anneme bile 4 kilo verdirdim sadece akşamları görüşebiliyoruz bi akşam yemeğine dikkat ediyorum o bile verdi yane,
pınar bu daha başlangıç şekerim,
yarışıyos senle bakalım ne olcek yarın senmi yicen beni yoksa benmi seni:)...

nurcan demekki geç kalmayacan bizde böle:roflol:,
yellow geçmiş olsun tatlım Allah rahatlık versin,
zuzu sen ne verdin vuslata az kaldı ne kaldı yarına demi:)...

yellow hoşgeldin cnm aman önlemini al cnm bir yakaladımı bırakmıyor ben bir hafta yattım hala daha da öksürüğüm kesilmedi....

jujum bu arada elbisen çok güzelmiş ve sende çok ii taşımışsın elbseyi süper olmuşsun cnm ..

valla ben de genelde hergün çıkıyorum tartıya iyi geliyor bana ,vermişsem ohhh diyorum bak gördünmü dünün mükafatını dvm kısım diyorum kendime yada aldıysam o gün daha bi fazla sıkılyorum hem beni nelerin etkilediğini anlıyorum yani bana iyi gelior....

nurcaınm helee de hayalin diline düştün mü yandın ...
valla ben yarını düşünüyorum benim 500 yada 700 arası kesin ama hayale bakıyorum da spor yemekler falan süpper kısssssss yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…