- 19 Temmuz 2013
- 5.283
- 5.270
aynen canım amma ben hedefş yukarı çektim :) kendime günlk açtım :)Hoşgeldin canım, tabi ki gel buyur ne onayı
Çok güzel. Böyle böyle son ve de verilmesi en zor kiloları verip tam sıkı fit birer hatun olalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen canım amma ben hedefş yukarı çektim :) kendime günlk açtım :)Hoşgeldin canım, tabi ki gel buyur ne onayı
Çok güzel. Böyle böyle son ve de verilmesi en zor kiloları verip tam sıkı fit birer hatun olalım
aynen canım amma ben hedefş yukarı çektim :) kendime günlk açtım :)
maşşallah 2. öğünün ne kadar geç sate kalıyor... bende şimdi bisalata yiyorum lahana yoğurt ve havuç :) acıktımakşam yemeğinden önce ufak bi ara olsun dedimBol su içtim ve adım adım günün 2. Ana öğününe doğru yaklaşmaktayım.
En geç yarım saate güzeel bir ikindi yemeği. Sonra da 3. Öğün gelsin. 3. Öğünüm hep kücücük oluyor ve 2. Öğünün tekrarı gibi oluyor bazen aynı şeyleri yiyorum. Bazen farklı. Ara öğün gibi ama geç yattığım için o öğünü yapmam gerekiyor mecburen..
yemekten sonra görüşürüz günlük
maşşallah 2. öğünün ne kadar geç sate kalıyor... bende şimdi bisalata yiyorum lahana yoğurt ve havuç :) acıktımakşam yemeğinden önce ufak bi ara olsun dedim
merhabalar ben de 167 boy 55 kilo yum malesef basen sorunum var :) 1 yaşında oğlum var benim de 52 olmam lazım :)
sizde bütün bu pilates aletleri var mı yoksa aletsiz hareketleri mi yapıyorsunuz?
Bazen banada oluyor bazen aklıma gelmez bazen bir paket bitiririm tek oturuşta, ben sebebi ruh halime bağlıyorumDün geceden beri canım çok sigara istiyor. Normalde günde 1 dal en fazla 2 dal içerim. Dün geceden beri 5 dal içtim
Sebebini bilen var mı acaba diyet ve spor ne konuda tetikliyor bu isteği?
hım çok iyi :) bende senin gibi yapmaya başlayabilirm :) akıllıca geldi :)Aynen canım ben de bu saatlerde akşam yemeği yapıp, 7-8 gibi ufak bi öğün yapıyorum ara öğün tarzında. Karataya uymaya çalışıyorum genel programımda. Ama bazen yemeğin içinde patates falan oluyor ya da çorbamın. Aslında 2 öğün yiyorum bu 3.sü ufak oluyor gece 1e 2ye bazen3e kadar uyumadıgımda beni tutuyor :)
hım çok iyi :) bende senin gibi yapmaya başlayabilirm :) akıllıca geldi :)
adetin civan perçeminden dolayı erken gelmiş olabilir... civan perçemini kadın hastaıkları için aktrda veriyorlar adet söktürücü diye
Bazen banada oluyor bazen aklıma gelmez bazen bir paket bitiririm tek oturuşta, ben sebebi ruh halime bağlıyorum
evet aslında olaya sağlık olarak bakmak lazım.. biraz ben bu pencereden bakmayı öğrendm.. artık kızartma adı duymak istemiyorum.. fırın yemeklerini daha çok sever oldum.. :)Canım bu nir karışım. İçinde tarçın, oğul otu, kekik, ıhlamur bir sürü şey var. Vücuttan ilhitapı atmak için sanırım. Ben de her sabah üzerinde yazan şekilde içiyorum. 2 aydır nerdeyse kullanıyorum ama birbönceki adetim gecikmişti nesela. Halbuki yine aynı çayı kullanıyodum. Bu seferki erken geldi. Normalde sabittir hep zamanında olurdum. Ben de anlamadım sebebini..
Diğer konuya gelince, yap canım. Az yemek cidden cildi bile düzeltiyor. Sağlıklı besleniyoruz aslında böyle. Diyet deyince korkutuyo insanı
evet aslında olaya sağlık olarak bakmak lazım.. biraz ben bu pencereden bakmayı öğrendm.. artık kızartma adı duymak istemiyorum.. fırın yemeklerini daha çok sever oldum.. :)