- 15 Mart 2015
- 1.908
- 1.483
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım başarılar diliyorum. 95 kilodan 46 bedenden 34 36 ya düştüm hedefim tamamen 34 olmak sana eşlik etmek isterim
Spor yapıyor musun neler yapıyorsunHarikasın canım maşallah, iradeni tebrik ederim tabi ki buyur gel. Çok isterim
Ben de 34-36yım. Şimdi bölgesel fazlalıklarımızdan kurtulmak kaldı geriye
Spor yapıyor musun neler yapıyorsun
Ben haftanın 7 günü fitness a gidiyorum evde eliptik bisikletim var onu da yapıyorum kas çalışıyorum daha çok anlayacağın. Yürüyüş de 100 dakikadan fazla yapmaya çalışıyorum her gün koşuyla beraber.Şu sıralar yoga yapıyorum. 1 haftadır yürüyüş ve pilates yapmıyorum neredeyse. Takviye alımına başladığım için vücuduma yüklenmek istemedim. Önümüzdeki hafta tekrar başlıcam kondisyon bisikletlerime..
Sen neler yapıyosun?
Ben haftanın 7 günü fitness a gidiyorum evde eliptik bisikletim var onu da yapıyorum kas çalışıyorum daha çok anlayacağın. Yürüyüş de 100 dakikadan fazla yapmaya çalışıyorum her gün koşuyla beraber.
Yoga nasıl faydasını görüyor musun nerden yapıyorsun video filan mı? Ölçülerini aldın mı hiç merak ettim ölçülerini
Anladım ben de ideal ölçüm vs ne olur bilmiyorum diyete o yüzden devam ediyorum ama böyle hedeflediğim kilolarda olanlara ölçülerini soruyorum o yüzden :)Evet günlüğümde geride kalan sayfalarda paylaşmıştım ölçülerimi. Yogadan ve pilatesten memnunum ben baya. Fitness düşünmüyorum şuanlık. Yetiyor ikisi bana. Yürüyüşü geri eklemem lazım rutinime işte, bir haftadır tembellik ediyorum çünkü. Bu ayın sonunda tekrar tartı ve ölçü bilgisi giricem. Ayda 2 kez tartılıyorum. Zaten 54kiloyum hedefim 52ydi ama sadece bölgesel basen ve üst bacak birkaç cm inclse yeter.
Anladım ben de ideal ölçüm vs ne olur bilmiyorum diyete o yüzden devam ediyorum ama böyle hedeflediğim kilolarda olanlara ölçülerini soruyorum o yüzden :)
15 günde bir ölçü alıyorumBoyun kilon kaç canım? Ölçülerini aldın mı?