Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

çorbamı ve çayımı yaptım
toplamda 3 kupa çorba yarım elma 1 mandalina ve ananas bugünkü yemeğim oldu.2 kupa çay içtim içim donuyor sanki ama tadlandırıcılı ha yaptığım tek kaçamak yarım çorba kaşığı etli mantar sote 1 adet burgu makarna nefsimi körelttim napim

orta doğu ve balkanların en güzel hatunları selam nasılsınız ben iyiyim ama yoğunum gerçi yoğunluklar hep aynı iş ve ev ama zor yetişiyorum biraz önce oğluşuma pasta yaptım valla pek güzel oldu birazdan kk yada vercem tarifini yarın okulda yerli malı haftası kutlayacaklar neyse canlar bugüne gelelim
sabah 1 dilim ekmekle peynir öğle yarım simit ikindi yarım simit akşam 1 kaşık pilav 1 kepçe kuru fasulye 1 dilim ekmek bol marul salatası biraz önce 1 mandalina ve biraz sonra beşi bir yerde çayım olcek ve gün bitcek yatmadan önce kemerimi de takıp sallanacam azcık öptüm canlarım

inan inan
çünkü insan ekmek yemeden de doyuyor
ama sen günde sabahları 1 dilim olsun yersen daha iyi olur tatlım

ben bu akşam yemek yapmaya çook üşendim herhalde girpten dolayı halsizlik var üstümde.
Kıymalı yumurta yedim.
Yanında da bir dilim ekmek yedim.
Ice tea içtim bir de.
sen bu aralar fazla ice tea içiyorsun
illaki birşeyler içmek istyorsan soda veya su iç

kahvaltı:1 paket çubuk kraker
öğle:2 dilim ekmek 2 kk peynir
ara:1 muz
akşam:1 bardak kola ( dayanamadım ) 1 tanede pide :s

ama erittim galiba hihoyyyt:dance: Jimnastik yaptım baya bi =) kaydirigubbakcemile3
canım aklında bulunsun
spordan 1 saat önce
spordan 1 saat sonra
yemek tüketeceksin, yoksa yağ ve şeker olarak sana gerilir

kız ne çorbası yaptın hangi diyeti yapıyorsunda bizim haberimiz yok

sayın öğretmenim
çevremdeki okullarda ve şimdide senden duyuyor
şu anda yaptığınız yerli malı ile alakası yok ve siz öğretmenler buna nasıl müsade ediyorsunuz
yerli malının macı yurdumuzda yetişen
meyve, sebze ve kuruyemiş gibi şeylerden oluyordu
inan bu duruma müsade eden(yani pasta börek)ve amacının dışına çıkan yerli malımızı unutturan öğretmenlerimizi kınıyorum

kim ne derse desin böyle yerli malı olmaz yerli malı pasta, kek, börek ile kutlanmaz

yazıklar olsun bu durumu buhale getirenler
başka hiç birşey söylemiyorum

tatlım sözlerim sana değil ama bir öğretmen olarak seninde pasta yapman beni çok etkiledi

Dr. Murat Topoğlu'ndan metabolizma hızlandıran 11 i bir yerde bitki çayı:
Malzemeler:

20 gr. funda yaprağı

20 gr. anason

20 gr. nane

20 gr. papatya

3 adet karanfil

20 gr. biberiye

1 adet yeşil elma

20 gr. rezene

20 gr. ısırgan otu

20 gr. tere tohumu

20 gr. tarçın

Tüm malzemeler karıştırılıp çay gibi demlenerek içilir.

Uyarı:

Hamile bayanlar günde 1 küçük fincan içebilir.

Şeker hastaları kullanamaz

Sağlıklı bir şekilde yavaş yavaş kilo vermek tabii ki en güzel zayıflama şekli.. Çünkü hızlı verilen kilolar hızla geri alınırlar. İşte size Dr. Murat Topoğlu 'ndan 3 haftada 5 kilo verdiren diyet önerisi :

PAZARTESİ:
SABAH :
1 dilim ekmek, bir parça yarım yağlı peynir, çay, kahve, ada çayı, ıhlamur (şekersiz.)
ÖĞLE :Bir kase salata yanında yoğurt, limon az tuz sirke nar ekşisi.
AKŞAM :Bir tabak ıspanak yanında yoğurt.

SALI
SABAH :
Bir armut, 10 adet light bisküvi

ÖĞLE :Bir kase cacık (az tuzlu yağsız)

AKŞAM :5 Adet ekmeksiz hazırlanmış köfte

ÇARŞAMBA

SABAH :Bir adet greyfurt

ÖĞLE :100 gr haşlama veya fırında tavuk
AKŞAM :
Bir tabak fırında mantar

PERŞEMBE

SABAH :[Bir dilim kepek ekmeği, 3-4 siyah veya yeşil zeytin
ÖĞLE :[Bir tabak mevsim salatası
AKŞAM :[Bir tabak yağsız menemen

CUMA
SABAH :10 adet light çubuk kraker, 1 meyve suyu sıkma
ÖĞLE :1 tabak taze fasulye (tatlı kaşığı zeytinyağlı)
AKŞAM :Bir parça bonfile ızgara yağsız

CUMARTESİ
SABAH :[Peynirli sandviç

ÖĞLE :[Bir simit yanında çay (şekersiz)

AKŞAM :[2 Orta boy patates haşlama

PAZAR
SABAH :2 adet meyve

ÖĞLE :Salata yanında süzme yoğurt

AKŞAM :2 adet tavuk but veya 2 adet kanat yağda kızartılmayacak

Bu diyet sırasında haftada 3 kez yürüyüş veya egzersiz yapılmalı Günde 2-3 litre (10-15 bardak) su mutlak içilmelidir. Diyet bu şekilde 3 hafta devam edilmelidir.

günaydın kızlar nasılız eminim iyiyizdir. nam abla evet bu yerli malı haftası konusunda sana katılıyorum
dün öğlenden başlıyorum yarım elma 1 tane kivi canım yemek yemek istemedi bari meyve yiyeğim dedim akşam az kızarmış (peçete ile yağın fazlası alınmış) patates - yarım simit - 1 tabak çorba
saat 20 30 gibi yarım elma 1 mandalina
sabah 1 tane haşlanmış yumurta - 1 dilim ekmek - 1 çay kaşığı bal belki öksürüğüme iyi gelir....

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR..BENİM PEK KEYFİM YOK O YÜZDEN DE YAZI BİLE YAZMAK İSTEMİYORUM YA..KRİZ FECİ VURDU..KAFAM ALLAK BULLAK..ALLAH TAN HAYIRLISI BAKALIM..NEYSE DÜN YEDİKLERİM..
SABAH İLAÇ YAZDIRIP ALMAYA GİTMİŞTİM..

YENGEME UĞRADIM..KUZENİM KAZA YAPMIŞTI,GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ DE OLMUŞ OLDU TABİİ..KAHVALTIMIZI DA ORDA YAPTIK..
1 DİLİM EKMEK,
1 KAŞIK KATKISIZ BAL..
1 DİLİM PEYNİR,
VE ŞEKERSİZ 2 KUPA ÇAY..

ÖĞLEN 4 ADET YEŞİL ZEYTİN..ARKADAŞIM AYVALIKTAN GETİRMİŞTE TADINA BAKTIM..

AKŞAM 19:00 DA:

1 DİLİM EKMEK,
6 KAŞIK KARNIBAHAR YUEMEĞİ,
2 KAŞIK YOĞURT,

21:00 DE
2 KUPA ŞEKERSİZ ÇAY
1 AVUÇ KESTANE..

SABAH KAHVALTIM:
2 DİLİM EKMEK,
1 DİLİM PEYNİR
1 KUPA KIŞÇAYI..

ŞİMDİ GİDİP PİLATES YAPICAM..
YÜZÜNÜZ HEP GÜLSÜN..a.s.

BUGÜN YEDİKLERİMİ YAZAYIM
07:30 1 BARDAK SU VE İLAÇLARIM
08:30 2 DİLİM EKMEK
2 PARÇA PEYNİR

ARADA YARIM LİTRE SU

10-11:30 KADAR 3 BARDAK ŞEKERSİZ ÇAY
12:30 ÇEYREK YUFKAYA 1 YEMEK KAŞIĞI OMLET
2 ZEYTİN
ŞİMDİ DE BİTKİ ÇAY İÇMEYİ DÜŞÜNÜYORUM:içelim:

1 çay kaşığı bala çok az toz zencefil koyp yersen öksürüğüne daha iyi gelir.
Denedim ben gerçekten kuru öksürüğü yumuşatıyor.

merhaba kızlar,
ay dün bir ateş düşürücü ağrı kesici içtim. Resmen bayılttı beni yani bir uyudum ki ooo deliksiz valla.
Normalde 6-8 saat arası uyuyan ben bu sefer 11 saat uyudum. Yüzüm öyle bir şiş ki şu anda anlatamam.
Neyse sabah uyanınca ılık su içtim çünkü burnum o kadar tıkanmış ki o yüzden hep ağzımdan nefes almışım çok kötü kurumuştu boğazım. Midem de bulanmadı bu sefer, aaa yoksa alışabilecekmiyim!!
Ondan sonra 1 kupa çay
1 dilim ekmek biraz da peynir 1 tatlı kaşığı kadar da pekmez yedim.

Birazdan kivi yiyeceğim.

Kiraz sapı ile ödeme , toksine son ver
Mesaj Linki
Regl Dönemine Bağlı Ödeme Karşı

K
aynamakta olan bir litre suya yaklaşık bir vuç kiraz sapını atınız.
Beş dakika ağzı kapalı olarak hafif ateşte kaynatınız. Soğuduktan sonra süzünüz ve bir şişeye doldurarak buzdolabında koruyunuz. Aç veya tok, regli süresince hergün bir su bardağı içiniz. Hazırlanan kiraz sapı suyu buz dolabında üç gün bekleyebilir. Üç günden sonra artan miktarı kullanmayınız. Gerekiyorsa yeniden her üç günde bir taze olarak hazırlayınız. Satın aldığınız kiraz sapları tozlu olabilir, soğuk suda yıkayabilirsiniz. Kesinlikle sıcak suda yıkamayınız.

Toksin Atıcı ve Dolaşım Bozukluğuna Karşı
Kaynamakta olan bir litre suya yaklaşık bir vuç kiraz sapını atınız.
Yedi dakika ağzı kapalı olarak hafif ateşte kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra, soğumasını beklemeden süzünüz ve bir şişeye doldurarak buzdolabında koruyunuz. Yemeklerden yarım saat önce veya yemeklerden iki saat sonra günde sadece bir su bardağı içilir. Bir hafta uygulandıktan sonra üç gün ara verilir ve tekrar bir hafta uygulanır ve sonra kür sonlandırılır. Hazırlanan kiraz sapı suyu buzdolabında üç gün bekleyebilir.
Gerekiyorsa yeniden her üç günde bir taze olarak hazırlayınız. Satın aldığınız kiraz sapları tozlu olabilir, soğuk suda yıkayabilirsiniz. Kesinlikle sıcak suda yıkamayınız.

ibrahim saraçoğlundan alıntıdır

canım geçmiş olsun öksürük demişin görünce atladım benim oğlumda aynı şeyden muzdariptide naptım.doktora götürdüm şükür ciğerler broşlar temiz kuru öksürük dedi ilaç verdi ama yaptığım bitkisel şeyleri söyledim güzel yapabilirsin dedi ilaçları aldım ama açılmadan duruyor evde.
naptım peki.
1-ayva.mandalina .muz kivi hepsinden şekersiz komposta yaptım tarçında attım benimki tarçın kokusuna bayılıyor.ılıtıp balla tadlandırıp içirdim koklaya koklaya içti

2-bulabilmisin bilmem ama yazayım.ayva .töngel yaprakları ıhlamuru azcık fokurdatıp çayyaptım birebir soğuk algınlığı öksürüğe

3-sabahları aç karnına 1 kaşık bal ve 1 kaşık limonu karıştırıp iç.(ibrahim saraçoğlunun tarifi)öksürük kesilene kadar.

4-pekmeze karabiber karıştır ye süper
4-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…