inan inanherkese merhabalar bugün yediklerim:
Sabah:
1 fincan şekersiz çay
bir tane kreb içine beyaz peynir
bir kaç ç.k bal
sonra yürüyüş amaçlı birazda gezme amaçlı dışarı çıktım...kargoda işimi hallattim.sahilden tekrar hızlı adımlarla eve geldim.
öğlen:13:30 gibi
yarım simit
15:30 gibi simitin diger yarısı
16-17:00 arası spora gitti geldim.
18:30 balık ve salata
ve boll suu...bu arada kendime gerçekten inanamıyorum ekmek aramıyorum artık alıştım...
sen bu aralar fazla ice tea içiyorsunben bu akşam yemek yapmaya çook üşendim herhalde girpten dolayı halsizlik var üstümde.
Kıymalı yumurta yedim.
Yanında da bir dilim ekmek yedim.
Ice tea içtim bir de.
canım aklında bulunsunkahvaltı:1 paket çubuk kraker
öğle:2 dilim ekmek 2 kk peynir
ara:1 muz
akşam:1 bardak kola ( dayanamadım) 1 tanede pide :s
ama erittim galiba hihoyyyt:dance: Jimnastik yaptım baya bi =) kaydirigubbakcemile3
kız ne çorbası yaptın hangi diyeti yapıyorsunda bizim haberimiz yokçorbamı ve çayımı yaptım
toplamda 3 kupa çorba yarım elma 1 mandalina ve ananas bugünkü yemeğim oldu.2 kupa çay içtim içim donuyor sanki ama tadlandırıcılı ha yaptığım tek kaçamak yarım çorba kaşığı etli mantar sote 1 adet burgu makarna nefsimi körelttim napim
orta doğu ve balkanların en güzel hatunları selam nasılsınız ben iyiyim ama yoğunum gerçi yoğunluklar hep aynı iş ve ev ama zor yetişiyorum biraz önce oğluşuma pasta yaptım valla pek güzel oldu birazdan kk yada vercem tarifini yarın okulda yerli malı haftası kutlayacaklar neyse canlar bugüne gelelim
sabah 1 dilim ekmekle peynir öğle yarım simit ikindi yarım simit akşam 1 kaşık pilav 1 kepçe kuru fasulye 1 dilim ekmek bol marul salatası biraz önce 1 mandalina ve biraz sonra beşi bir yerde çayım olcek ve gün bitcek yatmadan önce kemerimi de takıp sallanacam azcık öptüm canlarım
günaydın kızlar nasılız eminim iyiyizdir. nam abla evet bu yerli malı haftası konusunda sana katılıyorum
dün öğlenden başlıyorum yarım elma 1 tane kivi canım yemek yemek istemedi bari meyve yiyeğim dedim akşam az kızarmış (peçete ile yağın fazlası alınmış) patates - yarım simit - 1 tabak çorba
saat 20 30 gibi yarım elma 1 mandalina
sabah 1 tane haşlanmış yumurta - 1 dilim ekmek - 1 çay kaşığı bal belki öksürüğüme iyi gelir....
günaydın kızlar nasılız eminim iyiyizdir. nam abla evet bu yerli malı haftası konusunda sana katılıyorum
dün öğlenden başlıyorum yarım elma 1 tane kivi canım yemek yemek istemedi bari meyve yiyeğim dedim akşam az kızarmış (peçete ile yağın fazlası alınmış) patates - yarım simit - 1 tabak çorba
saat 20 30 gibi yarım elma 1 mandalina
sabah 1 tane haşlanmış yumurta - 1 dilim ekmek - 1 çay kaşığı bal belki öksürüğüme iyi gelir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?