nam ablacım sözlerin baya bir sertti ama unutmayalım ki yerli malı veya başka değerleri sadece okulda öğretmenlerin hatırlatması veya kutlaması yeterli değil ben bilinçli bir insan olarak evimde daha çok yerli malı ürünler kullanıyorum evet haklısınız yerli malı pasta börekle kutlanmaz ama her konudada öğretmenlerin üzerine düşüp kınamayın lütfen acaba evimize aldığımız ürünlere yada çocuklarımıza kıyafet alırken oyuncak alırken anne babalar dikkat ediyormuyuz bu değerleri evde vurguluyormuyuz biz öğretmenler verilmesi gereken davranışları değerleri sadece belirli gün ve haftalarda vermeyiz bütün bunları zaten yıl içinde veriyoruz bu tür günler daha çok öğrencilerle eğlenceli zaman geçirmek için kullanılır yoksa hiçbir öğretmen arkadaşım öğrenci velisine pasta börek yaptırayım da yiyeyim diye düşünmez arkadaşlar
hassasiyetinize saygı duyuyorum ve evet katılıyorum ama yerli malı kullanma ülke ekonomisine katkı sağlama gibi konular sadece bir günde okulda verilecek bir konu değildir.yılda bir gün okula mandalina portakal götürdükten sonra lc w... Den giyinen akşam yemekte cola içen öğle okulda hamburger yiyen tv karşısında cips yiyerek zaping yapan bir çocuğa öğretmeni kadar aileside bu değerleri anlatmalıdır.
günaydın kızlar
ben bugün hiç uyuyamadım sabah 08:00 de yattım 08:45 de kalktım
kollarım ağrıyor kızlar hiç uyutmadı evin içide dolandım durdum
oğlumu okula gönderince biraz uzandım hepsi bu
sabah
08:00 1 bardak su ve ilaçlarım
09:00 1 kupa kahve
dün akşam 1 kase meyveli yoğurt az kalsın unutuyordum
[ı]günaydın arkadaşlar..havalardanmı bilmiyorum gözlerim çok kötü..hep kızarıyo..bi damla aldım bakalım işe yarıycakmı..neyse gelelim kahvaltı ya:
2 bardak su,
2 dilim tahıllı ekmek,
1 dilim peynir,
1 adet yumurta,
ve yeşilçay,funda,biberiye,zencefil karışımlı çayımdan..hala içiyorum..
Birazdan da pilates yapıcam..bugün topla yapıcaz..bende aldım topumu..bakalım nasıl olcek..görüşmek üzere..:teytey:[/ı]
slm kardeş takım nasılsınız valla siz iyisiniz bizim takım şişdi kilo almakdan inş haftaya düzelecegiz
ya ben ilk hafta daha çok veririm diye düşünmüştüm ama malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?