Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

merabalar kızlar nasılsınız?
bugün yediklerimi yazayım hemen:
sabah :
bir dilim börek, çay

öğlen :
bir dilim ekmek ve bir tabak güveç yanında yoğurt

akşam :
daha yemedim ama şimdi yapıcam..salata ve yine bir küçük tabak güveç yicemcokacimcoook...

artık bayram arasından sonra nihayet ders çalışmaya tekrar başladım ama eski motivasyonumu kaybetmişim çok isteksiz çalıştım.vede çalışırken çok uykummirmirmirmir geliyor ama bırakınca uykum kaçıyor naapmalıyım hepinizi çoooookk gocimeenn öptmmmŞenizm

benneyaptımkiaa bide nam abla bugün kilo bildirimi yapılacak mı? cuma yapılacak yazıyor ama önceki gibi perşembeden bildirecek miyiz?gerçi ben 600 gr almışım çok sinir oldum kendime:mymeka:

3.TAKIM ****82.-83. ETAP ****
sılagul(65.0///%)
bernuş ( 72.5///%)
cici35 ( 72.3///% )
kararsız ( 59.5///%)
selin34 ( 67.1///% )
compass rose ( 77.4///%)
**selin**(70.5///%)
cabik (79.0/79.6/-0.6/-0.76%)
ŞİMAL(95.0///%

3. TAKIM TOPLAM KİLO ( 563.3///% )

DİĞER ARKADAŞLARI SEN EKLERSİN ABLACIM..BENİM KAFAM KARIŞTI..ÇÜNKÜ HİÇ UĞRADIKLARI YOK,BİLEMİYORUM..SEN BAK BAKALIM DURUMA..a.s

Son düzenleme:
SAAT 15:00 DE 1 KUPA ŞEKERSİZ CAPİÇİNO..
15:30 DA:1 ADET CENNET MEYVESİ HURMA..

19:00 DA:
1 DİLİM EKMEK,
YARIM KASE ÇORBA,
2,ŞER KAŞIK PİLAV,NOHUT YEMEĞİ,
1 KAŞIK YOĞURT,
ŞİMDİLİK BU KADAR..ÇAYIMI DEMLİYCEM..
YARIN GÖRÜŞMEK ÜZERE..İYİ AKŞAMLAR HANIMLAR..:teytey:

Selam şekerler,
akşam yemeğine kadar
2 tane havuç, 2 tane kivi yedim.
1 kupa nescafe içtim.
Akşam yemeğinde 3 tane köfte yedim. Yanında da karnıbahar haşlamıştım onu yoğurtlayıp yedim.
Yarın galiba yine doktora gideceğim bu burun tıkanıklığı çok olmaya başladı artık.

sılagul(65.0///%)
bernuş ( 72.5///%)
cici35 ( 72.3///% )
kararsız ( 59.5///%)
selin34 ( 67.1///% )
compass rose ( 77.4/78.0/-0.6/-0,77%)
**selin**(70.5///%)
ŞİMAL(95.0///%

nam ablacım sözlerin baya bir sertti ama unutmayalım ki yerli malı veya başka değerleri sadece okulda öğretmenlerin hatırlatması veya kutlaması yeterli değil ben bilinçli bir insan olarak evimde daha çok yerli malı ürünler kullanıyorum evet haklısınız yerli malı pasta börekle kutlanmaz ama her konudada öğretmenlerin üzerine düşüp kınamayın lütfen acaba evimize aldığımız ürünlere yada çocuklarımıza kıyafet alırken oyuncak alırken anne babalar dikkat ediyormuyuz bu değerleri evde vurguluyormuyuz biz öğretmenler verilmesi gereken davranışları değerleri sadece belirli gün ve haftalarda vermeyiz bütün bunları zaten yıl içinde veriyoruz bu tür günler daha çok öğrencilerle eğlenceli zaman geçirmek için kullanılır yoksa hiçbir öğretmen arkadaşım öğrenci velisine pasta börek yaptırayım da yiyeyim diye düşünmez arkadaşlar
hassasiyetinize saygı duyuyorum ve evet katılıyorum ama yerli malı kullanma ülke ekonomisine katkı sağlama gibi konular sadece bir günde okulda verilecek bir konu değildir.yılda bir gün okula mandalina portakal götürdükten sonra LC W... den giyinen akşam yemekte COLA İÇEN ÖĞLE OKULDA hamburger yiyen TV karşısında cips yiyerek zaping yapan bir çocuğa öğretmeni kadar aileside bu değerleri anlatmalıdır.

kızlar süper bişey buldum tabi kendime göre süper ama sizin de isteyebileceğiniz bişey.
Bu kadar girizgahtan sonra asıl bulduğum şeye geçiyorum.
Ebru Şallı'nın pilates dvdsini online buldum yani indirilebiliyor.
Burdan nereden bulduğumu söylemek olmaz o yüzden isteyenler bana özel mesaj atsın. Ben linkleri onlara da yollayım.
Öptüm hepinizi.

meraba arkadaşlar ya benim moralim bozuldu şimdi:çok üzgünüm:.ohh iyi oldu bana.herkes kilo verirken ben almışım.daha doğrusu bayramda aldığım 1 kiloyu veremedim..sanki bayram diye kilo almak serbestti yani hayret bişiyim off..aptalım ben yaa...sizde kızın banaklava: birşeyler söyleyin..buna ihtiyacım var..ben kaşındım artık yani hiç acımayın:mymeka:..hakettim..sizdende özür diliyorum grubun aptal oburu olarak..çok üzgünüm gerçektensenağlama.

B]3.TAKIM ****82.-83. ETAP ****[/B]
sılagul(65.0///%)
bernuş ( 72.5///%)
cici35 ( 72.3///% )
kararsız ( 59.5/00/0/00%)
selin34 ( 67.1///% )
**selin**(70.5///%)
ŞİMAL(95.0///%

[/QUOTE]

[/QUOTE]

ben kilomu bildirdim 93.7

sılagul(65.0///%)
bernuş ( 72.5///%)
cici35 ( 72.3///% )
kararsız ( 59.5///%)
selin34 ( 67.1///% )
**selin**(70.5///%)
ŞİMAL(95.0/93.7/1.3/%1.37)

Uykum kaçmışken yardım edeyim dedim :1rolleyes:

Kızlar ben yarın hastaneye gideceğim onu da söyleyeyim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…