selam hatunlar :)) ben yeni zayıflama adayı zeyneppp :) tanışalım kaynaşalımm, nasıl yürür burda işler :)
ama dikkat et kendine canımcım[ı]merhabalar,,dışarıdaydım giremedim net e..
öğlen:13:30 da
1 kupa nescafe şekersiz,
ve 15:00 te:
3 tatlı kaşığı aşure yedim..
şu saate kadar 3 lt su içtim ama nerde bu sular acaba..
Ayaklarımda yün çorap var,ev gayet iyi sıcaklıkta,üşümüyorum ama sanki ayacıklarıma rüzgarlar esiyo..anlamıyorum valla..hasta olmam isteniyor heralde..
Neyse ben kaçar,sonra görüşürüz kızlar..iyi akşamlar diliyorum..:teytey:[/ı]
seni çok dertli ve düşünceli gördüm sılagül hayırdırinşallah bi nevi kontrol sayılırşenizşenizöptüm sizi
inan selincim bende aşüre hastasıyım ve ayıptır söylemesi çokda güzel yaparım, ama minik bir kase tüketebildim biliyorsun kalori bombası ve ogün sadece onu akşam yemeği olarak tükettimmerhaba kızlar compass_rose canım doğum günün kutlu olsun yeni yaşında mutluluk sağlık seninle olsun tatlım valla bende ne yemek nede yemek yeme isteği kaldı düzenim bozuldu günde bir sefer yesem yetecek bana biliyorum zararlı metapolizmam yavaşladı iyice kötü haber 1 kilo almışım bana acilen metapolizma hızlandırıcı diyet lazım ama bbebek emzirdiğim içinde çok sıkı bir diyet olmasın yardımcı olursanız çok sevinirim...
Bana bitter çikolata yerine çok az gofret yesem olurmu diye soran arkadaşım özür ismini unuttum malum bendede akıl kalmadı. Sordum canım gofretin yağ oranı yüksek dedi birde sütlü çikolata yediğin zaman tekrar yeme isteği oluşurmuş elden geldikçe acı (bitter) çokalataları veya çok az yemek kaydıyla bitter çikolatalı gofretleri tercih et dedi diyetisyen zaten ilk kontrolde yedik fırçayı ama oğlumun durumunu öğrenince bu 10 gün dikkat et zorlada olsa yemeğini yemelisin dedi sanki kolay dıı...........
Neyse kızlar öpüldünüz hepiniz bu arada aşure yapan arkadaşlara allah kabul etsin evinizin bereketi çok olsun diyorum ama bensiz nasıl yediniz ayyy ben çok severim yaaa.... Bende yapacam yarın azda olsa bizim burda kimse yapıp dağıtmaz bende arkadaşlarımla yerim birazda binadakilere veririm çenem düştü yine hadi kovulmadan ben kaçayım....
Hayata barışık kalın ne olursa olsun hayata inat gülünn
teşekkür ederim canımın içi[ı]compass rose doğum günün kutlu olsun nice senelere
bernuş geçmiş olsun ayrıca aşuren kabul olsun.
Nam abla aşuren kabul olsun
naselaslan canım sende aramıza hoşgeldin
zenaaap sende hoşgeldin.
Yaw 2 gün giremedik neler olmuş :))
bilgisayarım bozuldu ya virüs belasıııı..format atıldı bilmem bişeyler yaptılar falan ancak düzeldi.o yüzden giremedim.zaten pek kayda değer bir şeyde yapmadım.
Bugün yediklerimi yazayım:
Sabah 2 kuru kayısı ve 1 bardak su
kahvaltı:
Bir dlm light ekmek
bir kaç çatal b.peynr
bir yumurta
bir bardak şekersz çay
öğle:
Bir kase çorba ve bir tane kıtır galeta
spora gittim geldim(1 saat spor)
akşamda 1 kase çorba ve salata bolcana.
Bukadar.herkesi öpüyorummmmm[/ı]
canım bana kilonu ve boyunu tekrar söylersen notuma ekleyeyim senide[ı]hoşbulduk hatunlar.. Demek herkes ne yediğini felan yazıyor burda. Bende bi günlük tutmuştum hergün ne yediğimi yazıyorum demek artık burayada yazıyok eee bana uyar :)
kahvaltı koca fincan şekersiz ıhlamur çayı.
Domates, maydanoz evde ne yeşillik varsa marul göbek marul falan filan...
Biraz peynir çok az çemen salça
kaç gündür yiyemediğim yağsız pişmiş köftelerim vardı.benim kahvaltı 12.30 da olunca hem öğle yemeği niyetine onlarıda ısıttım yedim ohhh :)
1 dilimcik çavdar ekmeği
yaaa aşure günleri herkes aşure getiriyo ben ki aşure canavarı artık üstün irademle sadece 2 tatlı kaşığı denemelik yiyorum:)
akşam yemeğindede karnabahar yaptım sebzeli ıhh ııhh yoğurtla pek bi güzel oluyo tavsiye ederim:)
1 portakal ve kivi yedim demin. Ve en önemlisi 2 litreden fazla su içtim:)
böyle böyle hatunlar... Bu iş olacak gibi bu motivasyonla devam edersek tabii :)
allah yardımcımız olsun:)[/ı]
merhaba arkadaşlar,compass rose doğum günün kutlu olsun,gerçi geçti ama ...
Zeynaaap arkadaşım sende hoşgeldin benimde ilk haftam.
Cabik hoşbulduk canım...
Ben bugün çok yoğundum bütün apartman ahalisi bana geldi.
Pastalar,börekler,yapıldı tabiki.
Sabah 6.30 da başladı günüm eşim çocuk derken kendi kahvaltımı 9 da yaptım2 brd su içtim
bir dilim ekmek,bir dilim peynir ve 1 yumurtanın beyazını yedim.
Saat 3 gibi misafirlerle dayanamayıp mercimek köftesi,5 adet
bir ufak muhallebi yedim
akşam yemedim bişey yorgun olunca uyumuşum su az içtim bugün
benim için felaket bi gündüü.
Rejim altüssttt...
Ama yılmak yok yarın çok sıkı devam ....
Işte böyle arkadaşlar,,kendime gece12 den sonra fırsat bulup yazabiliyorumm
herkese iyi geceler,tatlı rüyalar.....
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR..NASILSINIZ..
BEN HİÇ İYİ DEĞİLİM.SANCIDAN GEBERİYORUM.SICAK SULAR FALAN FAYDA ETMEDİ.BUGÜN DR A GİDİP İDRAR KÜLTÜRÜ VERİCEM,BAKALIM..AMA DAYANILABİLECEK GİBİ DEĞİL İNANIN..CANIMDAN CAN GİDİYO..DÜN 4,5 LT SU İÇMİŞİM VE BANAMISIN DEMİYO,ARTI O KADARINIDA DIŞARI ATAMADIM YANİ..SABAH KALKTIM ELİM YÜZÜM ŞİŞ,ÖDEM OLUYO YANİ..ACABA DİYORUM BİBER HAPIMI YAPTI,HANİ ACILI BİŞEYYA..DOKUNMUŞ OLABİLİRMİKİ..Bİ TAHLİL VERİYİMDE GÖRÜCEZ BAKALIM..YEDİKLERİM..
günaydın hatunlar.. Sevgili grup liderimiz hemen kilomu ve boyumu yaziyimm.eskiden olsa söylemeye çekinirdim. Ama nede olsa bunlar geçici kilolar olduğu için rahatım :) başladık artık pes etmek yooook:) yani inşallah:) boyum 1.60 kilom 78.8 perşembe günü tartılmıştım.
Aranıza hoşşşbuldum:))
birlikte sağlıklı kilo vermeler güzeller :)
ZEYNAAP TANIŞALIM TATLIM
43 YAŞIDAYIM BİR OĞLUM (HAYATIMIN ANLAMI)VAR
BEN GRUBUN EN YAŞLISI, AYNI ZAMANDA EN SEKSİYİM KİM NEDERSEDESİN:dilcikar:
vayyyyyy helal olsun sana helal olsun :lepi: demek en seksi hee :jeyyar:
bende 22 yaşındayım ege gıda mühendisliğinde okuyorum. aslen artvinliyim ama doğma büyüme istanbulluyum :)
bütün hayatım boyunca hep göbecikli koca totolu bi hatun oldum. artık tarz değiştirmeye karar verdim taaşşş gibi hatun olmaya karar verdim :dance: sonra kadınlar kulubüyle uzun zaman önce üye olmuştum ama tam manasıyla yılbaşından beri takip eder oldum. 1 ocak benim için dönüm noktam oldu. ne oldu o sabah bende bilmiyorum sositososito
artık sizin aranızdayım ve burda olmaktan çok mutluyum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?