Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam hatunlar :)) ben yeni zayıflama adayı zeyneppp :) tanışalım kaynaşalımm, nasıl yürür burda işler :)

CANIM AİLEMİZE HOŞGELDİNa.s.

BEN SANA KISACA ANLATAYIM

HERGÜN YEDİKLERİNİ, İÇTİKLERİNİ VE YAPTIĞIN EGZERSİZLERİ BURADA PAYLAŞIYORSUN TATLIM, 1 HAFTA DENEME SÜREN VAR

HER CUMA TARTI GÜNÜMÜZ VE SABAHDAN KİLOLARIMIZI BİLDİRİYORUZ, AMA CUMA SABAHI NETE GİREMİYECEK VEYA İŞERİN VARSA PERŞEMDEN BİLDİRİM YAPIYORUZ.
BİZ BURADA SADECE YEDİKLERİMİZİ DEĞİL ACILARIMIZI SEVİNÇLERİMİZDE PAYLAŞIYORUZ

İNŞALLAH İSTEDİĞİN KİLOYA GELEREK MEZUN OLURSUNa.s.

ama dikkat et kendine canımcım
inşallah bi nevi kontrol sayılırşenizşenizöptüm sizi
seni çok dertli ve düşünceli gördüm sılagül hayırdır
inan selincim bende aşüre hastasıyım ve ayıptır söylemesi çokda güzel yaparım, ama minik bir kase tüketebildim biliyorsun kalori bombası ve ogün sadece onu akşam yemeği olarak tükettim
teşekkür ederim canımın içi
hani gözüm seni aramadı desem yalan olur

canım bana kilonu ve boyunu tekrar söylersen notuma ekleyeyim senide

arada bir kaçar ama sen ertesi gün onu telafi edersin canımcım

merhaba arkadaşlar eğer takımınızda boş yer varsa bende aranıza katılmak istiyorum. boyum 1,60 kilim 63,5 hedefim 53 kilo olmak. hergün düzenli olarak 60 veya 100 dakika yürüyüşlerimi yapıyorum. ama diyet olayına gelince tek başıma olmuyor onun için benim motivasyona ve takımlarla yarış halinde olmam lazım. ozana işe yarıyo bende. inşallah takımınızda boş yer vardırda benide aranıza kabul edersiniz.

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR..NASILSINIZ..
BEN HİÇ İYİ DEĞİLİM.SANCIDAN GEBERİYORUM.SICAK SULAR FALAN FAYDA ETMEDİ.BUGÜN DR A GİDİP İDRAR KÜLTÜRÜ VERİCEM,BAKALIM..AMA DAYANILABİLECEK GİBİ DEĞİL İNANIN..CANIMDAN CAN GİDİYO..DÜN 4,5 LT SU İÇMİŞİM VE BANAMISIN DEMİYO,ARTI O KADARINIDA DIŞARI ATAMADIM YANİ..SABAH KALKTIM ELİM YÜZÜM ŞİŞ,ÖDEM OLUYO YANİ..ACABA DİYORUM BİBER HAPIMI YAPTI,HANİ ACILI BİŞEYYA..DOKUNMUŞ OLABİLİRMİKİ..Bİ TAHLİL VERİYİMDE GÖRÜCEZ BAKALIM..YEDİKLERİM..

DÜN AKŞAM:18:30 DA:
1 KASE ÇORBA,
2 KAŞIK YOĞURT,
VE 1 DİLİM YAĞSIZ TAVUK IZGARA..

GÜN İÇİ 4,5 LT SU..

SABAH: 08:00 DE
2 LT SU,
1 DİLİM EKMEK,
1 DİLİM PEYNİR,
09:30 DA:
1 LT SU DAHA..AMA YOK YOK..CAYIR CAYIR..delikafaduldensenağlama

günaydın hatunlar.. sevgili grup liderimiz hemen kilomu ve boyumu yaziyimm.eskiden olsa söylemeye çekinirdim. ama nede olsa bunlar geçici kilolar olduğu için rahatım :) başladık artık pes etmek yooook:) yani inşallah:) boyum 1.60 kilom 78.8 perşembe günü tartılmıştım.
aranıza hoşşşbuldum:))
birlikte sağlıklı kilo vermeler güzeller :)

MERHABA KIZLAR

ŞİMAL; NERELERDESİN TATLIM:uhm:

CİCİ35 ;YİNE KAYBOLMUŞSUNDUR DOSYALARIN İÇİNDE KIZIM ÖZLEDİK ARTIK SENİ

SILAGÜL; BU SAATLERDE HORUL HORULDUR(HANIM EFENDİ KALKIP TEKRAR YATIYOR:mymeka:)

COMPASS ROSE; BÜYÜK BİR İHTİMALLE GECE YİNE DERS ÇALIŞMIŞTIR O YÜZDEN YATAKDAN GEÇ KALKIYOR

CABİK; ASLINDA BU SAATLERDE BURALARDA OLURDU AMA BİR ŞEYMİ VAR HIII BELKİDE SPORA GİTMİŞTİRhihoyyyt

SELİN34 İZİNLİ

KARARSIZ İZİNLİ

GEÇMİŞ OLSUN GELİNLERİN GELİNİa.s.

tamam tatlım hemen notumu alıyorum

aramıza tekrar hoş geldin

ne kadar çok paylaşım olursa o kadar motive olursunuz

ZEYNAAP TANIŞALIM TATLIM

43 YAŞIDAYIM BİR OĞLUM (HAYATIMIN ANLAMI)VAR
BEN GRUBUN EN YAŞLISI, AYNI ZAMANDA EN SEKSİYİM KİM NEDERSEDESİN:dilcikar:

vayyyyyy helal olsun sana helal olsun :lepi: demek en seksi hee :jeyyar:
bende 22 yaşındayım ege gıda mühendisliğinde okuyorum. aslen artvinliyim ama doğma büyüme istanbulluyum :)
bütün hayatım boyunca hep göbecikli koca totolu bi hatun oldum. artık tarz değiştirmeye karar verdim taaşşş gibi hatun olmaya karar verdim :dance: sonra kadınlar kulubüyle uzun zaman önce üye olmuştum ama tam manasıyla yılbaşından beri takip eder oldum. 1 ocak benim için dönüm noktam oldu. ne oldu o sabah bende bilmiyorum sositososito
artık sizin aranızdayım ve burda olmaktan çok mutluyum :)))

3. TAKIM ÇOĞU KARADENİZLİ
KIZLAR EN İYİSİ TAKIMIN ADINI KARADENİZLİLER DİYE DEĞİŞTİRSEKMİ NE DESİNİZnaniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…