Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

nam sorma canım ya cuma cumartesi pazar nerdeyse hiç eve girmedik ama pazar çok güzel geçti havuza gittik oğlumla bir keyif bir keyif sormayın tam dönerkende akşam .için yemeğe çağırdı arkadaşlar ilaç gibi geldi valla bugün annemler yolda bize geliyorlar şimdi kalkıp hazırlık yapacağım bakalım ne pişireceğim yatakları felan hazırlayacağım

gözün aydın tatlım
annenler nereden geliyorlar canımcım

MERHABA,GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM HEPİNİZE..
SAAT 11 DE DR A GİTTİK ANCAK 2 YE DOĞRU GELEBİLDİM..SPORA DA GİDEMEDİM..TAHLİLLERİ VERDİK..KIZIMDA DA VARDI,ONUN İÇİN UZUN SÜRDÜ ZATEN..GÖRÜCEZ BAKALIM SONUÇLARI..
11:30 DA:
YARIM LT SU,
12:00 DE SIRA BEKLERKEN,
1 KAŞARLI TOST,
VE AYRAN..
YARIM LT SU DAHA.
HERALDE 4 E YAKLAŞTI,AMA MECBUREN İÇİYORUM..YOKSA DURUMUM KÖTÜ..

NEYSE KIZLAR SONRA GÖRÜŞÜRÜZ..GİDİP AYACIKLARIMI UZATAYIM BİRAZ,YORULDUM VALLA..:a015:

selam arkadaşlar

compass rose doğum günün kutlu olsun canım nice senelere sağlık ,mutluluk ,huzur ve sevdiklerinle girmen dileğiyleŞeniz

:sm_cool::sm_cool:​

COMPASS CIM, SAĞLIK,MUTLULUK VE BOL KAZANÇLI YILLAR SENİNLE OLSUN CANIM.a.s.NİCE SENELEREhihoyyyt

CANIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN
YENİ YAŞIN SANA SAĞLIK, HUZUR, MUTLULUK VE GİRMEK İSTEDİĞİN İŞ NASİP ETSİNa.s.

merhaba kızlar compass_rose canım doğum günün kutlu olsun yeni yaşında mutluluk sağlık seninle olsun tatlım

compass rose doğum günün kutlu olsun nice senelere

merhaba arkadaşlar,compass rose doğum günün kutlu olsun,gerçi geçti ama ...

hepinize çoook teşekkür ederim.
Nice mutlu senelere birlikte zayıf olarak girmek dileğiyle...

ben dün yediklerimi yazmayayım, ama abartmadım onu bilin.
Bu arada nam abacım ben lapa diyetini perşembe değil çarşamba günü yapacağım,
çünkü Samsun'a gideceğim perşembe günü bu sefer öğlen gideceğim, malum burdan gece sögütözüne gitmek zor oluyor.
Bugün sabah beyaz peynirli tost yedim.
Yanında da çay içtim.
Dün gece yatmadan önce Ebru Şallıyla pilates yaptım.
Şimdi de ev işi yapmam lazım.
Öptüm hepinizi.

selam canlarım

bernuşum geçmiş olsun bacum,acil şifalar diliyorumŞeniz

zeynaaap aramıza hoş geldin ben grubun kadrolu delüüüüüüsüyüm.bende fatsalıyım bu arada 96 dan beri izmirliyim evlendim 5 senedir istanbullu oldum senağlamasenağlamaahhhhhhhh ben izmiri istiyom yaaaaaaaasenağlama

en seeeeeeeksüüüüüüüüüümüz nam ablamız valla dayaklığım şu uyku meselesini çözebilsem tamamdırdelikafadulden
şimalcim ALLAH hayırlısıyla kavuştursun gözün aydın şimdiden

dün akşam menüm tavuk ciğer ve makarna azcık abartmadım

bu sabah saat 6 da 2 kayısı 2 bardak su

sekizde yine uyumuşumklava:klava:
12 de diyetimde yok ama az sütlü tatlandırıcılı kahve
lahana diyeti yapıyorum inşallah dün çorbamı hazırlamıştım

saat 15 te koca kupa çorba

şimdide sılagül çayımı yaptım içiyorum birazdan çıkıcam doktora gitcez görüşürüz öptüm siziŞeniz

herkese merhabalar bende karadenizliyim ordudan:teytey:hakkatten ne çok karadenizli varmış bizim takımda dimi.
nam abla gözlerin beni aramış vala bende sizi çok özlüyorum amma abim bilgisayarın başına oturuyo sabahtan.arada yemek için falan kalkarsa ben kapıyorum hemen.bide bozulunca daha bi uğraşıyo şimdi hiç kalkmıyo bu saat oldu anca oturabildim.

bernuş çok geçmiş olsun umarım ciddi bişr şey çıkmaz.

zeynaaap senin de boyun boyuma kilon kiloma uygunmuş bu aradayerimseniben

sabah herzamanki kahvaltım.
birazdanda karnabahar yoğurtlu yicem

hepinizi öpüyorummmŞeniz

vay vayy ordulu samsunlu :) hemşerilerim benim :)) ama hepimizin ortak noktası olan baş belası kilolar yüzünden burdayız.
silagülcüm izmirde çok güzel ama istanbulun yeri farklı benim için. istanbul aşığı biriyim ben. çok güzel yerleri gezmeni şiddetle tavsiye ederim. piyerloti kız kulesi çamlıca gülhane... ve daha çok. aslında şehirleri sevmemizin nedeni içinde bulunan sevdiklerimiz. mesela ailem istanbulda benim. ve en sevdiğim lise arkadaşlarım. trabzonunda aşığıyım çünkü teyzemler ve çok sevdiğim kuzenim orda oturuyo. yani şehri şehir yapan yine sevdiklerimiz. birlikte olduktan sonra heryer güzel gelir :)

cabik demek boyun boyuma kilon kiloma:) huyunda huyumaysa alam kız seni kendime

bugün kahvaltımda bi haşlanmış patates yedim.ev arkadaşım haşlamış. tabi ben patatesi sade sade yemedim:) ince ince doğradım üzerine az biraz yoğurt. dereotu kıydım ince ince. nane pul biber ve karışık baharattan attım. bide bi diş sarmısak:)) öyle güzel oldu kiii yemede yanında yat hesabı. tavsiye ederim doğrusu ıhlamur içiyorum her sabah bi kupa. küçük bi dilim ekmek domates maydanoz peynir ve 4 zeytin. öyle güzel doydum kiii :))) ohhh ohhh :))
sonreeeeciiiğimeee bi tanede elma yedim şimdiye kadar. öle işte birazdan akşam yiimağıı yiicem :) karnabahar ve nohut var menüde heehehe :)))
işte bölee böleee :)

EHHHH BENDE SÖYLİYİM BARİ,RİZE/PAZAR LIYIM..YANİ KARADENİZLİYİM:sm_cool:

AKŞAM ÜZERİ KIZIMI ALMAYA GİTTİM VE ORDAN TAHLİL SONUÇLARINI GÖSTERDİM..KÜLTÜR 2 GÜN SONRA ÇIKICAK,BU TAM İDRAR TAHLİLİYDİ VE SONUÇ BERBAT ÖTESİ..
BENİMKİNDE BOL DERECEDE LÖKOSİT VARMIŞ,YANİ ANTİBİYOTİK VERDİ,AMA İÇTYİĞİM ZAMAN BİR SIKINTI OLURSA KOŞAR ADIM HASTANEYE GİDİCEM ÇÜNKÜ BAZI ANTİBİYOTİKLERE KARŞI ALERJİM VAR BENİM..BAKALIM 1-2 GÜNDE DÜZENE GİRER HERALDE..
KIZIMDA DA VARMIŞ AMA AZ.YİNEDE O DA ANTİBİYOTİK İÇİCEK..
DR 'MAŞALLAH ANALI KIZLI AYNI HASTA OLMUŞSUNUZ,NASIL BECERDİNİZ DEMEZMİ'..HAKLI VALLA NASIL OLDU BİLMİYORUM..KAPTIK AMMA NERDEN..NASIL..:çok üzgünüm:

AKŞAM YEMEĞİMİ DE YAZAYIM VE GİDEYİM İSTİRAHATİME..
2 KAŞIK ETLİ PATTES YEMEĞİ,
2 KAŞIK DA AŞURE YEDİM,ACCIK KALMIŞTI ZATEN..
1 LT SU..

MAYDONOZ,MISIRPÜSKÜLÜ,KİRAZ SAPI KAYNATTIM..ŞİMDİ GİDİP ONU İÇMEYE BAŞLIYCAZ KIZIMLA..İYİ AKŞAMLAR KIZLAR..:a015:

kismecikler yok miiii
zeynaap alam seni demişsin amma ben sahaplıyamkaydirigubbakcemile3 yinede istersen yedekte tutam seni:jeyyar:

neyse ben akşam karnabahar salatası yaptım yedim azcıkta ıspanak.

yine gelebilirim belkim.şimdik bi geziniyim buralarda bakim ne var ne yoksengözlerimebaksanab

haa bide kazak örüyordum kızlar biliyosunuz.sadece bir kolu kaldı.onuda bitirdimi bitti sayılır

yıldönümümüzde sefgilime yollayacam erzuruma.orda okuyo.soğukta giyer sıcacıkk dimi:1hug:

Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…