Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GÜNAYDINN ARKADAŞLAR,NASILSINIZ?
BEN PEK İYİ DEĞİLİM YA..KIZIMDA OLUCAK GİBİ DÜŞÜNÜRKEN BENİ VURDU İDRAR YOLLARI..AYAKLARIMI ÜŞÜTÜNCE ÇIKIYO ORTAYA MALESEF..O YÜZDEN DÜN 4,5 LT SU İÇMİŞİM..AMA NEREYE GİTTİ O SULAR BİLMİYORUM..KARNIM ŞİŞTİ,AMA YOK,SONRA SICAK SULARLA FALAN HALLETTİM İŞTE..NEYSE ŞİŞİRMİYİM KAFANIZI..
DÜN SABAH 4 TE KALKMIŞ OLMAMA RAĞMEN İYİ BULDUM KENDİMİ VE DİP KÖŞE TEMİZLİĞİMİ DE YAPTIM,EŞİM OLMAYINCA YAPABİLDİM YANİ..
AKŞAM: 19:30 DA:
1 LT SU İLE BAŞLADIM,
1 PORSİYON BARBUN BALIĞINDAN YEDİM,
VE SALATA YEDİM..
1 KUPA ŞEKERSİZ ÇAY,
ARKASI YATANA KADAR 2 LT SU...
SABAH: 08:00 DE YARIM LT SU,
09:30 DA:YARIM LT SU,
1 DİLİM TAHILLI EKMEK,
1 DİLİM PEYNİR,
YARIM LT SU,
AŞUREMİ KAYNATTIM KIZLAR,ALLAHIM KABUL EDERSE..
ŞİMDİ DAĞITICAM..
SONRA GÖRÜŞÜRÜZ..:teytey:
CANIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNmerhaba kızlar,
ben bugün pek uğrayamam herhalde.
Bugün benim doğumgünüm. Erkek arkadaşımla dışarı çıkacağız.
İpin ucunu kaçırmadan yemeye çalışacağım.
Kahvaltım 1 kupa nescafe içtim.
Ondan sonra da 1 dilim ekmek ile beyaz peynir.
Dün gece 75 düz mekik.
35 şer yan mekik.
pilates hundred hareketi.
Bir de birkaç tane daha pilates egzersizi.
yarım saati tamamladım egzersizlerle.
Karnım acıyor valla.
Öptüm hepinizi.
selam arkadaşlar
compass rose doğum günün kutlu olsun canım nice senelere sağlık ,mutluluk ,huzur ve sevdiklerinle girmen dileğiyleŞeniz
bernuşcum geçmişolsun aşuren kabul olsun canımŞeniz
nam ablacım aşuren kabul olsunŞeniz
naselaslan canım sende aramıza hoşgeldin inşallah istediğin kiloya sağlıkla kavuşursun ben kendimi tanıtayım grubun kadrolu delüüüüüüüüüüüsülaelaelaelaelae
hafta sonu iki gün dışardaydım ne yedim içtim sormayın karıştı
bugün lahana diyeti yapcaktım malzemem eksikti birazdan çıkcam almaya sabahtan bu yana 2 gün kurusu 2 kaşık tarhana çorbası ve kahve menüm
sabahtan beri doktor araştırıyorum güvenilir bi kadın doğumcu arıyorum kendi doktorum çok dolu 1 ay sonrasına var en yakın randevusu öfff ya
bernuşcum yada nam ablacım özelden şu 2 şer kilo verdiğiniz biber hapının adını gönderin lütfen bekliyorum bir sürü marka var piyasada ben çıkıyorum görüşürüz ben haaftada 1kiloyada razıyımsenağlama
selam hatunlar :)) ben yeni zayıflama adayı zeyneppp :) tanışalım kaynaşalımm, nasıl yürür burda işler :)
CANIM,VALLA BİZ BİBER HAPI DEDİK VE BUNU VERDİLER..BAŞKA YOKTUR BENCE..SEN BENİM DEDİKLERİMLE ALIRSIN..ŞİMDİ RESİMLE FALAN UĞRAŞTIRMA BACÜM BENİ YAAAAAA,YİRİM SENİsengözlerimebaksanab
VE EWET ONUNLA VE SPOR SAYESİNDEDİR HERALDE..
İŞTAH KESİYO VE SU İÇİRİYO ..