• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

GÜNAYDINN ARKADAŞLAR,NASILSINIZ?
BEN PEK İYİ DEĞİLİM YA..KIZIMDA OLUCAK GİBİ DÜŞÜNÜRKEN BENİ VURDU İDRAR YOLLARI..AYAKLARIMI ÜŞÜTÜNCE ÇIKIYO ORTAYA MALESEF..O YÜZDEN DÜN 4,5 LT SU İÇMİŞİM..AMA NEREYE GİTTİ O SULAR BİLMİYORUM..KARNIM ŞİŞTİ,AMA YOK,SONRA SICAK SULARLA FALAN HALLETTİM İŞTE..NEYSE ŞİŞİRMİYİM KAFANIZI..

DÜN SABAH 4 TE KALKMIŞ OLMAMA RAĞMEN İYİ BULDUM KENDİMİ VE DİP KÖŞE TEMİZLİĞİMİ DE YAPTIM,EŞİM OLMAYINCA YAPABİLDİM YANİ..

AKŞAM: 19:30 DA:
1 LT SU İLE BAŞLADIM,
1 PORSİYON BARBUN BALIĞINDAN YEDİM,
VE SALATA YEDİM..

1 KUPA ŞEKERSİZ ÇAY,
ARKASI YATANA KADAR 2 LT SU...

SABAH: 08:00 DE YARIM LT SU,
09:30 DA:YARIM LT SU,
1 DİLİM TAHILLI EKMEK,
1 DİLİM PEYNİR,
YARIM LT SU,

AŞUREMİ KAYNATTIM KIZLAR,ALLAHIM KABUL EDERSE..
ŞİMDİ DAĞITICAM..
SONRA GÖRÜŞÜRÜZ..:teytey:

GÜNAYDINN ARKADAŞLAR,NASILSINIZ?
BEN PEK İYİ DEĞİLİM YA..KIZIMDA OLUCAK GİBİ DÜŞÜNÜRKEN BENİ VURDU İDRAR YOLLARI..AYAKLARIMI ÜŞÜTÜNCE ÇIKIYO ORTAYA MALESEF..O YÜZDEN DÜN 4,5 LT SU İÇMİŞİM..AMA NEREYE GİTTİ O SULAR BİLMİYORUM..KARNIM ŞİŞTİ,AMA YOK,SONRA SICAK SULARLA FALAN HALLETTİM İŞTE..NEYSE ŞİŞİRMİYİM KAFANIZI..

DÜN SABAH 4 TE KALKMIŞ OLMAMA RAĞMEN İYİ BULDUM KENDİMİ VE DİP KÖŞE TEMİZLİĞİMİ DE YAPTIM,EŞİM OLMAYINCA YAPABİLDİM YANİ..

AKŞAM: 19:30 DA:
1 LT SU İLE BAŞLADIM,
1 PORSİYON BARBUN BALIĞINDAN YEDİM,
VE SALATA YEDİM..

1 KUPA ŞEKERSİZ ÇAY,
ARKASI YATANA KADAR 2 LT SU...

SABAH: 08:00 DE YARIM LT SU,
09:30 DA:YARIM LT SU,
1 DİLİM TAHILLI EKMEK,
1 DİLİM PEYNİR,
YARIM LT SU,

AŞUREMİ KAYNATTIM KIZLAR,ALLAHIM KABUL EDERSE..
ŞİMDİ DAĞITICAM..
SONRA GÖRÜŞÜRÜZ..:teytey:

ALAH KABUL ETSİN TATLIM:Saruboceq:

merhaba kızlar,
ben bugün pek uğrayamam herhalde.
Bugün benim doğumgünüm. Erkek arkadaşımla dışarı çıkacağız.
İpin ucunu kaçırmadan yemeye çalışacağım.
Kahvaltım 1 kupa nescafe içtim.
Ondan sonra da 1 dilim ekmek ile beyaz peynir.
Dün gece 75 düz mekik.
35 şer yan mekik.
pilates hundred hareketi.
Bir de birkaç tane daha pilates egzersizi.
yarım saati tamamladım egzersizlerle.
Karnım acıyor valla.
Öptüm hepinizi.

selam arkadaşlar

compass rose doğum günün kutlu olsun canım nice senelere sağlık ,mutluluk ,huzur ve sevdiklerinle girmen dileğiyleŞeniz

bernuşcum geçmişolsun aşuren kabul olsun canımŞeniz

nam ablacım aşuren kabul olsunŞeniz

naselaslan canım sende aramıza hoşgeldin inşallah istediğin kiloya sağlıkla kavuşursun ben kendimi tanıtayım grubun kadrolu delüüüüüüüüüüüsülaelaelaelaelae

hafta sonu iki gün dışardaydım ne yedim içtim sormayın karıştı

bugün lahana diyeti yapcaktım malzemem eksikti birazdan çıkcam almaya sabahtan bu yana 2 gün kurusu 2 kaşık tarhana çorbası ve kahve menüm

sabahtan beri doktor araştırıyorum güvenilir bi kadın doğumcu arıyorum kendi doktorum çok dolu 1 ay sonrasına var en yakın randevusu öfff ya

bernuşcum yada nam ablacım özelden şu 2 şer kilo verdiğiniz biber hapının adını gönderin lütfen bekliyorum bir sürü marka var piyasada ben çıkıyorum görüşürüz ben haaftada 1kiloyada razıyımsenağlama

1095726165dogumgunu02sj0.jpg
:sm_cool::sm_cool:​

COMPASS CIM, SAĞLIK,MUTLULUK VE BOL KAZANÇLI YILLAR SENİNLE OLSUN CANIM.a.s.NİCE SENELEREhihoyyyt

MERHABALAR,,DIŞARIDAYDIM GİREMEDİM NET E..
ÖĞLEN:13:30 DA
1 KUPA NESCAFE ŞEKERSİZ,

VE 15:00 TE:
3 TATLI KAŞIĞI AŞURE YEDİM..

ŞU SAATE KADAR 3 LT SU İÇTİM AMA NERDE BU SULAR ACABA..
AYAKLARIMDA YÜN ÇORAP VAR,EV GAYET İYİ SICAKLIKTA,ÜŞÜMÜYORUM AMA SANKİ AYACIKLARIMA RÜZGARLAR ESİYO..ANLAMIYORUM VALLA..HASTA OLMAM İSTENİYOR HERALDE..

NEYSE BEN KAÇAR,SONRA GÖRÜŞÜRÜZ KIZLAR..İYİ AKŞAMLAR DİLİYORUM..:teytey:

merhaba kızlar,
ben bugün pek uğrayamam herhalde.
Bugün benim doğumgünüm. Erkek arkadaşımla dışarı çıkacağız.
İpin ucunu kaçırmadan yemeye çalışacağım.
Kahvaltım 1 kupa nescafe içtim.
Ondan sonra da 1 dilim ekmek ile beyaz peynir.
Dün gece 75 düz mekik.
35 şer yan mekik.
pilates hundred hareketi.
Bir de birkaç tane daha pilates egzersizi.
yarım saati tamamladım egzersizlerle.
Karnım acıyor valla.
Öptüm hepinizi.
CANIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN
YENİ YAŞIN SANA SAĞLIK, HUZUR, MUTLULUK VE GİRMEK İSTEDİĞİN İŞ NASİP ETSİNa.s.

selam arkadaşlar

compass rose doğum günün kutlu olsun canım nice senelere sağlık ,mutluluk ,huzur ve sevdiklerinle girmen dileğiyleŞeniz

bernuşcum geçmişolsun aşuren kabul olsun canımŞeniz

nam ablacım aşuren kabul olsunŞeniz

naselaslan canım sende aramıza hoşgeldin inşallah istediğin kiloya sağlıkla kavuşursun ben kendimi tanıtayım grubun kadrolu delüüüüüüüüüüüsülaelaelaelaelae

hafta sonu iki gün dışardaydım ne yedim içtim sormayın karıştı

bugün lahana diyeti yapcaktım malzemem eksikti birazdan çıkcam almaya sabahtan bu yana 2 gün kurusu 2 kaşık tarhana çorbası ve kahve menüm

sabahtan beri doktor araştırıyorum güvenilir bi kadın doğumcu arıyorum kendi doktorum çok dolu 1 ay sonrasına var en yakın randevusu öfff ya

bernuşcum yada nam ablacım özelden şu 2 şer kilo verdiğiniz biber hapının adını gönderin lütfen bekliyorum bir sürü marka var piyasada ben çıkıyorum görüşürüz ben haaftada 1kiloyada razıyımsenağlama

SAĞOL CANIMCIM

HAYIRDIR TATLIM NE İŞ KADIN DOĞUMCU
İNŞALLAH BİR SORUN YOKTUR

CANIM,VALLA BİZ BİBER HAPI DEDİK VE BUNU VERDİLER..BAŞKA YOKTUR BENCE..SEN BENİM DEDİKLERİMLE ALIRSIN..ŞİMDİ RESİMLE FALAN UĞRAŞTIRMA BACÜM BENİ YAAAAAA,YİRİM SENİsengözlerimebaksanab
VE EWET ONUNLA VE SPOR SAYESİNDEDİR HERALDE..
İŞTAH KESİYO VE SU İÇİRİYO ..

merhaba kızlar compass_rose canım doğum günün kutlu olsun yeni yaşında mutluluk sağlık seninle olsun tatlım valla bende ne yemek nede yemek yeme isteği kaldı düzenim bozuldu günde bir sefer yesem yetecek bana biliyorum zararlı metapolizmam yavaşladı iyice kötü haber 1 kilo almışım bana acilen metapolizma hızlandırıcı diyet lazım ama bbebek emzirdiğim içinde çok sıkı bir diyet olmasın yardımcı olursanız çok sevinirim...
bana bitter çikolata yerine çok az gofret yesem olurmu diye soran arkadaşım özür ismini unuttum malum bendede akıl kalmadı. sordum canım gofretin yağ oranı yüksek dedi birde sütlü çikolata yediğin zaman tekrar yeme isteği oluşurmuş elden geldikçe acı (bitter) çokalataları veya çok az yemek kaydıyla bitter çikolatalı gofretleri tercih et dedi diyetisyen zaten ilk kontrolde yedik fırçayı ama oğlumun durumunu öğrenince bu 10 gün dikkat et zorlada olsa yemeğini yemelisin dedi sanki kolay dıı...........
neyse kızlar öpüldünüz hepiniz bu arada aşure yapan arkadaşlara allah kabul etsin evinizin bereketi çok olsun diyorum ama bensiz nasıl yediniz ayyy ben çok severim yaaa.... bende yapacam yarın azda olsa bizim burda kimse yapıp dağıtmaz bende arkadaşlarımla yerim birazda binadakilere veririm çenem düştü yine hadi kovulmadan ben kaçayım....
hayata barışık kalın ne olursa olsun hayata inat gülünn

CANIM,VALLA BİZ BİBER HAPI DEDİK VE BUNU VERDİLER..BAŞKA YOKTUR BENCE..SEN BENİM DEDİKLERİMLE ALIRSIN..ŞİMDİ RESİMLE FALAN UĞRAŞTIRMA BACÜM BENİ YAAAAAA,YİRİM SENİsengözlerimebaksanab
VE EWET ONUNLA VE SPOR SAYESİNDEDİR HERALDE..
İŞTAH KESİYO VE SU İÇİRİYO ..

acaba bende kullana bilirmiyim bu hapı bir eczaneye sorayım bakalım bebek emzirince zor oluyor herşeyi kullanamıyorsun
bu arada yediklerimi yazayım sabah saat 10 da 2dilim börek çay
ve 2 tane 2 si bir arada bu saate kadar başka bişey yemedim. akşamda zorla 1 tabak kurufasulye yiyeceğim...
bol bol su içtimm

Son düzenleme:
compass rose doğum günün kutlu olsun nice senelere

bernuş geçmiş olsun ayrıca aşuren kabul olsun.

nam abla aşuren kabul olsun

naselaslan canım sende aramıza hoşgeldin

zenaaap sende hoşgeldin.

yaw 2 gün giremedik neler olmuş :))
bilgisayarım bozuldu ya virüs belasıııı..format atıldı bilmem bişeyler yaptılar falan ancak düzeldi.o yüzden giremedim.zaten pek kayda değer bir şeyde yapmadım.

bugün yediklerimi yazayım:
sabah 2 kuru kayısı ve 1 bardak su
kahvaltı:
bir dlm light ekmek
bir kaç çatal b.peynr
bir yumurta
bir bardak şekersz çay

öğle:
bir kase çorba ve bir tane kıtır galeta

spora gittim geldim(1 saat spor)

akşamda 1 kase çorba ve salata bolcana.

bukadar.herkesi öpüyorummmmm

hoşbulduk hatunlar.. demek herkes ne yediğini felan yazıyor burda. bende bi günlük tutmuştum hergün ne yediğimi yazıyorum demek artık burayada yazıyok eee bana uyar :)
kahvaltı koca fincan şekersiz ıhlamur çayı.
domates, maydanoz evde ne yeşillik varsa marul göbek marul falan filan...
biraz peynir çok az çemen salça
kaç gündür yiyemediğim yağsız pişmiş köftelerim vardı.benim kahvaltı 12.30 da olunca hem öğle yemeği niyetine onlarıda ısıttım yedim ohhh :)
1 dilimcik çavdar ekmeği
yaaa aşure günleri herkes aşure getiriyo ben ki aşure canavarı artık üstün irademle sadece 2 tatlı kaşığı denemelik yiyorum:)
akşam yemeğindede karnabahar yaptım sebzeli ıhh ııhh yoğurtla pek bi güzel oluyo tavsiye ederim:)
1 portakal ve kivi yedim demin. ve en önemlisi 2 litreden fazla su içtim:)
böyle böyle hatunlar... bu iş olacak gibi bu motivasyonla devam edersek tabii :)
Allah yardımcımız olsun:)

merhaba arkadaşlar,compass rose doğum günün kutlu olsun,gerçi geçti ama ...
zeynaaap arkadaşım sende hoşgeldin benimde ilk haftam.
cabik hoşbulduk canım...
ben bugün çok yoğundum bütün apartman ahalisi bana geldi.
pastalar,börekler,yapıldı tabiki.
sabah 6.30 da başladı günüm eşim çocuk derken kendi kahvaltımı 9 da yaptım2 brd su içtim
bir dilim ekmek,bir dilim peynir ve 1 yumurtanın beyazını yedim.
saat 3 gibi misafirlerle dayanamayıp mercimek köftesi,5 adet
bir ufak muhallebi yedim
akşam yemedim bişey yorgun olunca uyumuşum su az içtim bugün
benim için felaket bi gündüü.
rejim altüssttt...
ama yılmak yok yarın çok sıkı devam ....
işte böyle arkadaşlar,,kendime gece12 den sonra fırsat bulup yazabiliyorumm
herkese iyi geceler,tatlı rüyalar.....

Back