eee bende bir anneyim anneler çocuklarının iyiliğini düşünür dimi tatlımevet ya telefonumun şarjı bitmiş annem evden arayıp ulaşamadım sana diyince fark ettim.
Evet ya ben de acaba hollywood diyetini mi yapsam diye düşünüyorum ama bir kere yapığımda dayanamamıştım.
Ayy bir an annemi gördüm. Korktummm valla :1no2:
Perşembe cuma mı yapacağız yoksa çarşamba perşembe mi yapacağız?
çarşamba perşembe yaparsak cuma yarışını da etkiler, ne dersin ablacım?
ıyi geceler kızlar cabik seni tbrk ediyorum sılagul lütfen bırakma kendini pes etmek yok.... üzüldüm sonuncu olmuşuz.
Nam abla bebişim iyi yürümeyide ilerletti eee emekleyemeyince yaramazlık ta arttı tabii....alçılı kolu askıya alıp az havada tut dedi doktor bu ne mümkün arada parmaklarınada egzersiz yaptır dedi bana gerek yok eller parmaklar sürekli oynuyo çookkk yaramaz çokkkk inanın evin işne zor yetişiyorum daha doğrusu yetişemiyorum koşuşturuyorum peşinde ........ayyy çenem düştü yine öpüldünüz hepiniz fırsat buldukça uğrarım ben .........
merhaba,bu takıma girmem için msj aldım.çok sevindim.benim bildiklerim cuma12 ye kadar kilo bildirimi yapacağım ve perşembe lapa günü...daha yapmam ve bilmem gereken varsa öğrenebilirmiyim.çok azimliyim başaracağımmm
canım ailemize hoş geldinmerhaba,bu takıma girmem için msj aldım.çok sevindim.benim bildiklerim cuma12 ye kadar kilo bildirimi yapacağım ve perşembe lapa günü...daha yapmam ve bilmem gereken varsa öğrenebilirmiyim.çok azimliyim başaracağımmm
hoşbulduk bernuş,güzel temennilerin için sağol.boyum 160 kilom 77....
SABAH 09:00 DAN SONRA AŞÜRE YAPMAYA KARAR VERDİM
MALZEMELERİMİ KONTROL EDERKEN BİRDE BAKTIMKİ KAYISI YOK:sm_confused:HEMEN GİDİP ALDIM GELDİM
NEYSE ALLAHIN İZNİYLE YAPTIM DAĞITTIM 12:00 DE BİTTİ İŞİM
DEDİM BİR KIZLARA BAKAYIM, SİZLERDEN SONRA AYAMI UZATIP ÇAYIMI İÇECEĞİM
MUTLU OLMANA ÇOK SEVİNDİM TATLIMiyi geceler kızlar nasılsınız ben bu gün çok yorgun ama çokkkk mutluyum inşallah tamamına erince çarbamba günü sebebini açıklayacağım bu arada eve yeni girdim desem yeri yani dışarda yedim hepama şu biber hapı iyi bişey gibi yediklerinize bakıyorumda birde isteksiz gibisiniz neyse ben şimdi kaçar yarın gelirim yine
nam ablacım[abla diyebilirim demi]benimde tek isteğim 60 kilo olmak ve mezun olmak.
ben bugün sabah 8 de2 bardak su
saat 9 da büyük bardakla 5i biyerde
saat 13.30 da bir dilim beyaz ekmek[kepek ekmeği kalmamış]
biraz yğda yumurta,çokaz peynir
1 zeytin
saat 15 de1kupa beşibiyerde ve 2 brd su
3-4 tatlı kaşığı aşure saat 17.30 da
ve akşam yemeğinde de 1 kase tarhana,yogurtlu ıspanak yemeği düşünüyorum.
tabiki ekmeksiz.
ve 1 porsiyon meyveyle günü bitireceğim inşallah.3 lt tamamlayacağım suyumu bu arada.
yrın sporda ekliyeceğim.herkese slmlar
merhaba,bu takıma girmem için msj aldım.çok sevindim.benim bildiklerim cuma12 ye kadar kilo bildirimi yapacağım ve perşembe lapa günü...daha yapmam ve bilmem gereken varsa öğrenebilirmiyim.çok azimliyim başaracağımmm
SABAH 09:00 DAN SONRA AŞÜRE YAPMAYA KARAR VERDİM
MALZEMELERİMİ KONTROL EDERKEN BİRDE BAKTIMKİ KAYISI YOK:sm_confused:HEMEN GİDİP ALDIM GELDİM
NEYSE ALLAHIN İZNİYLE YAPTIM DAĞITTIM 12:00 DE BİTTİ İŞİM
DEDİM BİR KIZLARA BAKAYIM, SİZLERDEN SONRA AYAMI UZATIP ÇAYIMI İÇECEĞİM
CAnım hoşgeldiin aramıza.
İnşallah sağlıkla verirsin kilolarını ve mezun olursun.
hoşbulduk canım hep birlikte başaracağız inşallah.teşekkürler iyi gecelerhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?