Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR..NASILSINIZ..
BEN HİÇ İYİ DEĞİLİM.SANCIDAN GEBERİYORUM.SICAK SULAR FALAN FAYDA ETMEDİ.BUGÜN DR A GİDİP İDRAR KÜLTÜRÜ VERİCEM,BAKALIM..AMA DAYANILABİLECEK GİBİ DEĞİL İNANIN..CANIMDAN CAN GİDİYO..DÜN 4,5 LT SU İÇMİŞİM VE BANAMISIN DEMİYO,ARTI O KADARINIDA DIŞARI ATAMADIM YANİ..SABAH KALKTIM ELİM YÜZÜM ŞİŞ,ÖDEM OLUYO YANİ..ACABA DİYORUM BİBER HAPIMI YAPTI,HANİ ACILI BİŞEYYA..DOKUNMUŞ OLABİLİRMİKİ..Bİ TAHLİL VERİYİMDE GÖRÜCEZ BAKALIM..
canım geçmiş olsun yaaaaa bizede bildir hemen sonucu merak ettim şimdi
nam sorma canım ya cuma cumartesi pazar nerdeyse hiç eve girmedik ama pazar çok güzel geçti havuza gittik oğlumla bir keyif bir keyif sormayın tam dönerkende akşam .için yemeğe çağırdı arkadaşlar ilaç gibi geldi valla bugün annemler yolda bize geliyorlar şimdi kalkıp hazırlık yapacağım bakalım ne pişireceğim yatakları felan hazırlayacağım
selam arkadaşlar
compass rose doğum günün kutlu olsun canım nice senelere sağlık ,mutluluk ,huzur ve sevdiklerinle girmen dileğiyleŞeniz
:sm_cool::sm_cool:
COMPASS CIM, SAĞLIK,MUTLULUK VE BOL KAZANÇLI YILLAR SENİNLE OLSUN CANIM.a.s.NİCE SENELEREhihoyyyt
CANIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN
YENİ YAŞIN SANA SAĞLIK, HUZUR, MUTLULUK VE GİRMEK İSTEDİĞİN İŞ NASİP ETSİNa.s.
merhaba kızlar compass_rose canım doğum günün kutlu olsun yeni yaşında mutluluk sağlık seninle olsun tatlım
compass rose doğum günün kutlu olsun nice senelere
merhaba arkadaşlar,compass rose doğum günün kutlu olsun,gerçi geçti ama ...
ne demişler farklılık zenginliktir :)) izmirde okuyorum bende. yarı egeli olduk sayılır. 4. yılıma girdim bu seneee..
bn önceki sayfalarda yani bugün
size katılmak isteğimi belirtmiştm
olumlu yada olumsuz bir cvp alamadım halen