Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ay ne gzel canım benm eşin ilgileniyosa

Edacimmm senim su ananasli diyetinde kahvltida kabk havuc elma bolumu varya nasil hazirlaniyo o

3. Mıntıka 354. Etap Takım İçi Dereceler

TAKIM BİRİNCİSİ.......%1,45.......MERVE
TAKIM İKİNCİSİ...............%1,39..........DİLEK
TAKIM ÜÇÜNCÜSÜ...........%1,13...........YASEMİN

KİLO VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

KİLO VEREMEYENLERİN CEZALARINI TAKIM İÇİ ARKADAŞLARI VERECEKLERDİR

Son düzenleyen: Moderatör:
bende kabul diyorum.

ya dun gece butun gece oglum agladı kıwrana kıwrana agladı dolwen werdım yıne agladı duramıodu cocuk yerınde yaa uyumusum ama hep kotu ruyalar gordum
kaçyaşındaydı oğlun bi şey demedimi neresi ağrıyor
Arnavutköy devlet
Kardeşim oraya gidiyo
Bende oraya gidebilirim
ok canım.

eriğim ben bu ceza işine karşıyım.bence bunuda oylayalım.sarı kart meslesi olacaga benziyor oyeterli olur.ceza konusu haksızlık olabilir herkesin durumu bir değil.

Cnm suyun ben azim diye bagiriyo zaten.ya bide bu leblebiler cok olmamismi

eriğim ben bu ceza işine karşıyım.bence bunuda oylayalım.sarı kart meslesi olacaga benziyor oyeterli olur.ceza konusu haksızlık olabilir herkesin durumu bir değil.

Canim cezada kimseyi sikbogaz etmiyoruz ki sembolik ki gecen haftaki cezalar bi tek ahsenin isine yaradi bol bol spor yapti

kardeş takım listemizi bi kontrol edermisiniz?

***5.TAKIM - 354.ETAP***

toplight ( 73,30/ / ) bildirimde bulunmadı
Gamze_M (65,7/ 65.9/ -0,2/ %-0,30)
Luci221177 ( 74,00/ 72,00/ 2,0/ %0,90) 351. etapta kg bildirip izne ayrıldı kilosu üçe bölündü
Lily86 (76,20/75,60 /0,60/%0,39 )352. etaptakg bildirip izne ayrıldı kilosu ikiye bölündü
Vazgecmekyok ( 87,3/ 85,7/ 1,6/ %1,83 )
yu_zey ( 61,50/61,80 /-0,30 /-%0,49 )
Hnd (67,70/67,40 /0,30 / %0,44)
Sevda_M ( 73,3/ 72,7/ 0,6 / %0,81)
durumda( 60,90/61,00 /-0,10/ % )
hazos87 (54,20/ 54.00/0.2/%0,36 )
ebbiss (86,30/ 84,30 / 2,00/%2,32 )
DESTANSI (67,80/ / ) bildirimde bulunmadı

5.TAKIM ORTALAMASI : %0,51

Kayabasında

Canım senin kızların ismi neydi yha
anaaaaa, kızz bende sazlıbosnadayım ama hadımköyde oturuyorum tanıdık çıkıcaz akrabalarım var kayabaşında
Cnm suyun ben azim diye bagiriyo zaten.ya bide bu leblebiler cok olmamismi

oldu eveett bide normalde günlük en az 3 lt içiyorum zaten ama içemedim o sıralar yoksa evet az biliyorum

Ne cok konusmussunuz ya

Kacirdigim varsa affola

Caglam gecmis olsun canim

Gozde leblebi gaz yapar ve sadece karbonhidrat bebegim onun yerine cig fibdik badem ye en azindan yararli belkide o yuzden sbt cijtin ben leblebi yiyince balon gibi oluyorum

helincim hosgeldin canim benim en kisa zamanda bekliyoruz

Dilek kiz saka maja tahinliyle grupta olay yarattin

Banucugum msj aldim seni seviyorum bide fotona bayildim annem sen benim kiz kardesime benziyosun gamzeli filan maşallah subanallah

Merve donusun muhtesem oldu canım supersin

Bende yapamadım yani normal yuruyus yaptim mekik filan cekmefim pinpirikli kocam yuzunden o halde baska birsey bulalim mesela kilo veremeyen o hafta kacamak yaparsa onu gebertelim canini okuyalim
kız güldürme beni içerde yanlızım bi hasta girse delirdi sanacak

Sahgulcum ortalamaniz dogru ama

Vdurumdanin ortalamasini yazmamissininiz -0, 16

Hazo da 0, 36 degil 0, 37 canim

ooiiyyy bu gaz bende o yzden mi var :26: hey Allahm bende diyorum bana noluyo tamamdır kaptanıımm leblebiyide attımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…