- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Selamlar kizlar..nasilsiniz,sanirim sevilay disinda herkes kilo vermis..tebrik ediyorum
haftayada ayni tempoda lütfen..sevilaycigim senide kinim kinim kiniyorum
eger herhangi bir aksilik cikmazsa 2 hafta sonra geri geliyorum..dedigim gibi hersey istedigim gibi ilerlerse..cok özledim hepinizi..simdi biraz yürüyüse cikayimda takima kilo almis olarak dönmeyeyim demi ama
Kizlar cok yigundum anca gelebildim
Iki hafta olayi kabul edildi galiba zaten amacimiz ilerlemek yaz grldi kos kos
Oylama
2 hafta üst üste kilo veremeyen bir sarı kart alir 2 sari kartta diskalifiye edilir
Sari kart sadece takim ici ilk uce girilirse silinir
Ay sonunda her uye ay basindaki kilosunun % 2 sini vermek zorundadir ( buda 57 kilo birisi icin 1 kg 78 kg biri icin 1, 5 kg ediyor ortalama ki bunu bir ayda verebiliriz minik bir tesvik)
♥♥♥♥♥Kabul edenler - etmeyenler
Not: buradaki amac takim olarak surekli sari kart almayi engellemek her birey sari karttan sorumlu tutulmali. Zira bir hafta birinci iki hafta sonuncu ve cezali olmak olagan ve can sıkıcı hale geldi buna bir dur demek gerek
Ayrica yasemininde dedigi gibi iki geri bir ileri olayida ikinci juralla sona ermis olacaktir
bende sabitim bende veremedimSelamlar kizlar..nasilsiniz,sanirim sevilay disinda herkes kilo vermis..tebrik ediyorum
eger herhangi bir aksilik cikmazsa 2 hafta sonra geri geliyorum..dedigim gibi hersey istedigim gibi ilerlerse..cok özledim hepinizi..simdi biraz yürüyüse cikayimda takima kilo almis olarak dönmeyeyim demi ama
bende kabul ediyorumOylama
2 hafta üst üste kilo veremeyen bir sarı kart alir 2 sari kartta diskalifiye edilir
Sari kart sadece takim ici ilk uce girilirse silinir
Ay sonunda her uye ay basindaki kilosunun % 2 sini vermek zorundadir ( buda 57 kilo birisi icin 1 kg 78 kg biri icin 1, 5 kg ediyor ortalama ki bunu bir ayda verebiliriz minik bir tesvik)
♥♥♥♥♥Kabul edenler - etmeyenler
Not: buradaki amac takim olarak surekli sari kart almayi engellemek her birey sari karttan sorumlu tutulmali. Zira bir hafta birinci iki hafta sonuncu ve cezali olmak olagan ve can sıkıcı hale geldi buna bir dur demek gerek
Ayrica yasemininde dedigi gibi iki geri bir ileri olayida ikinci juralla sona ermis olacaktir
hoşgeldin cnm beklıyoruz inşallah bi aksilik çıkmazda gelirsin biranönceSelamlar kizlar..nasilsiniz,sanirim sevilay disinda herkes kilo vermis..tebrik ediyorum
69 kiloyum kizlar uyuyakalmisim ya sabah 5 gibi uyudukta oglum saolsun
Günaydın Çağlacımm 200 gr gitmişşşş tbrklerr
Hos buldum banucugum..herseyi oturtayimda rehat rahat geleyim dedim canim..tam gaz geleyimki yaz gelmeden hedefe ulasayim
aman aman kimler gelmişşşş hoşgeldin canımcımmm
2 hafta çok uzun değilmiiibizde snei çok özledik kolay gelsin cnm iyi yürüyüşler inş herşey istediğin gibi yolunda giderr
Tesekkürler gözdecigim..bende kabul ettim kaptanıımm çok mantıklı benceee. barnak sallamaktan çok daha iyi bi yöntem bence. Bide grup yapalım bence sarı kart alınca onu orada paylaşalım, Böylece kimse orada adı gözüksün istemediği için kilo vermeye daha da fazla asılır
bende sabitim bende veremedim
Bol kalori yakmalar kaptanımmm bekliyoruuz
Hos bulduk sahgülcügüm..regl olmana ragmen kilo vermissin,tebrikler canim..bende kabul ediyorum
hoşgeldin cnm beklıyoruz inşallah bi aksilik çıkmazda gelirsin biranönce
kınayabilirsin kaptaniçemm :18:Hos buldum banucugum..herseyi oturtayimda rehat rahat geleyim dedim canim..tam gaz geleyimki yaz gelmeden hedefe ulasayim
Tesekkürler gözdecigim..aa bak ben seni görmemisim..o zaman senidemi kinasam
Hos bulduk sahgülcügüm..regl olmana ragmen kilo vermissin,tebrikler canim..
insallah canim
ya dun gece butun gece oglum agladı kıwrana kıwrana agladı dolwen werdım yıne agladı duramıodu cocuk yerınde yaa uyumusum ama hep kotu ruyalar gordum
Kizlar cok yigundum anca gelebildim
Iki hafta olayi kabul edildi galiba zaten amacimiz ilerlemek yaz grldi kos kos
okadarcık gıtmıs yaa neyse bakalım su durum bı gecsın oyl bakıcam ınsallah
Hos buldum banucugum..herseyi oturtayimda rehat rahat geleyim dedim canim..tam gaz geleyimki yaz gelmeden hedefe ulasayim
Tesekkürler gözdecigim..aa bak ben seni görmemisim..o zaman senidemi kinasam
Hos bulduk sahgülcügüm..regl olmana ragmen kilo vermissin,tebrikler canim..
insallah canim
ya dun gece butun gece oglum agladı kıwrana kıwrana agladı dolwen werdım yıne agladı duramıodu cocuk yerınde yaa uyumusum ama hep kotu ruyalar gordum
Günaydın kızlaaaaaaarrrrr, hayırlı Cumalarınız olsunn, az da olsa - ler görülsün inşallah bugün tartılarınızdaa... Ben bugün çok enerji doluyum mutluyuuum inşallah bozulmazz. akşama aksilik çıkmazsa arkadaşlarımla konsere gidicezz İnşallah bişey olmaz yaa çok heyecanlandımm
veeee kaptanımmm tartıda + çıkmadıımm sabitimm ve çok sevindim bu duruma demekki - çıkıcaktım ama reglden sabit kaldım. ama buna çok sevindim vallahi zıpladım tartı üstünde
*** 3. Takım 354. Etap ***
sekerkiz6772/ / / % )
sahgull: (67,9/ / / % )
Sweetdimple: ( 70,9 / / /% )
kelebekolacam: (79,5/ / /% )
Sevilay80: ( 69,1/ 69.3/-0.2 /% -0.29)
erigim: (64,4/64.0/0.4 /% 0.62 )
mrv5534: (62,2/ / /% )
ayulduzz: (72/ / /% )
kelebek.hill: (62,9/63,3/-0,4/%-0,64)
bluebootle: (58,0/ 57,7/ 0,3 % 0,52) izne ayrıldı
gzde19959/ 59/ /% ) kilosu sabit
atessn : (72,3 / / /% ) paylaşım yetersizliğinden diskalifiye oldu
cglaa16 : (69, 2/ / /% )
3. Takim Ortalaması :%
Banucugum ellerine saglik canim benim kusura bakmahin yogundum
Arnavutköy devletnerdekine ?benimde salı randevum
kınayabilirsin kaptaniçemm :18:
ooy kuzum benimmm geçmiş olsun şimdi nasıl pekii
az olsun öz olsun bitanemm sıkma canını sakın
tabiki tatlım Haziranda yeni topiğimize geçiyoruz ona göre
çok geçmiş olsun bi rahatsızlığımı var acaba Çağlacım hayra yoralım hayır olsun inş
Arnavutköy devlet
Kardeşim oraya gidiyo
Bende oraya gidebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?