Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bende kabul diyorum.

kaçyaşındaydı oğlun bi şey demedimi neresi ağrıyor
ok canım.
Dmedi yasemincim 16aylik ama azi disleri cikio sence sanci gibi agri yaparmi ciglik cigliga gitti birden sanci girio gibiydi
ay ne gzel canım benm eşin ilgileniyosa
İlgilenio canim ama lafinida yapti sabah:) cumaya yetisemiodu az kalsin oda gece belim agrimis beratla ugrasirken dedi:)
Saol kaptancim
Cok gecmis olsun arkadasim suan iyidr ins
İyi canim saoll arada hala ciglik atio ama baktim patlatmis bitane azi disini patlatmis digerleride az kalmis

Arkadslarim kahveye geldi bakamadim hic simdide hizli hizli yemrk yapiyirum aksam tek tek okuyacam amaa gurupta 2, olmusum super ya cok sevindim sira 1,likte hanimlar izleyin beni

Arkadslarim kahveye geldi bakamadim hic simdide hizli hizli yemrk yapiyirum aksam tek tek okuyacam amaa gurupta 2, olmusum super ya cok sevindim sira 1,likte hanimlar izleyin beni

Tebrikler canım
:))))) süpersinnn

Bnde takımda birinciyim

selam kızlar ben kelebğin namı diğer etine dolgun tıytılın ablasıyım vede kilo vermem lazım

Menu
Sabak kucuk elma
Kahvalti 2.d.b.e lor haslanmis yumurta 2zeytin maydonoz b.peynir bir t.k tereyag bir c.k recel odulbolarak bir t.k cokojrem
Ara findik 10 tane kadar
Ogle neskafe 2 kurupasta
Aksam mantar yarim tabak salata yogurt 2 k.tavuklu pilav
Ara bir c.b kefir portakal
Spor 1saat yuruyus 3,5 lt su 4bardak b.cayi

selam kızlar ben kelebğin namı diğer etine dolgun tıytılın ablasıyım vede kilo vermem lazım

Hosgeldiniz cok memnun oldum ben dilek nami diger bu hafta bir kilo vererek gurupta ikinci olan basarili azimli hirsli guzel:)

Kabul edeyrum cunku kendime guveneyrum

Ex kaptan hosgeldin bizde seni cok ozledik kilo alip gelirsen ceza veririz ona gore:)

Hosgeldiniz cok memnun oldum ben dilek nami diger bu hafta bir kilo vererek gurupta ikinci olan basarili azimli hirsli guzel:)
Oldurdun beni dilek
Selam hosgeldin canim . Ben de bu kadar delinin catlak kaptanı ayfer

Canim yakisti birincilik sana bu hafta tadini cikar haftays benimde

Waowww cok iddealiyiz aferin

ya dun gece butun gece oglum agladı kıwrana kıwrana agladı dolwen werdım yıne agladı duramıodu cocuk yerınde yaa uyumusum ama hep kotu ruyalar gordum
Canim gecmis olsun

Rica ederim canim hilalin cezasini ben veriyorum tamammu yasasin kotuluk:))))

Aga tahinlimizide yeriz kilomuzuda veririz evelAllah

Yarin menunu merakla bekluyorum:)

Hadi bununla gecmis olsun dis olsun yeterki

Aksam menum

5 bardak cay
1 adet ev pogacasi
6 adet yaprak sarma
1 adet balli findikli tuil
2 yk kisir

Cezami alayim
Pastayi yemedim

hoşgeldinnnn tam yerine geldin
Canim gecmis olsun

Rica ederim canim hilalin cezasini ben veriyorum tamammu yasasin kotuluk:))))
intikam zamanı

havanı yesinler senin :111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…