Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ya saolun kzlar gece 5gibi yavas yavas sakinlesti uyudu bugunlrde bisi var bu cocukta ya azidislerini patlatmaya calisio omu yapio iltihap vardi 3hafta once kulaklarinda yinemi war anlamadm walla esim ilgilendi daha cok cocukla benim heryerim agriodu ya kolumu kaldircak halim yoktu

ay ne gzel canım benm eşin ilgileniyosa

Edacimmm senim su ananasli diyetinde kahvltida kabk havuc elma bolumu varya nasil hazirlaniyo o

3. Mıntıka 354. Etap Takım İçi Dereceler

TAKIM BİRİNCİSİ.......%1,45.......MERVE:72::nazar::46:
TAKIM İKİNCİSİ...............%1,39..........DİLEK:46::nazar:
TAKIM ÜÇÜNCÜSÜ...........%1,13...........YASEMİN:46::nazar:

KİLO VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

KİLO VEREMEYENLERİN CEZALARINI TAKIM İÇİ ARKADAŞLARI VERECEKLERDİR

Son düzenleyen: Moderatör:
Oylama

2 hafta üst üste kilo veremeyen bir sarı kart alir 2 sari kartta diskalifiye edilir

Sari kart sadece takim ici ilk uce girilirse silinir

Ay sonunda her uye ay basindaki kilosunun % 2 sini vermek zorundadir ( buda 57 kilo birisi icin 1 kg 78 kg biri icin 1, 5 kg ediyor ortalama ki bunu bir ayda verebiliriz minik bir tesvik)

♥♥♥♥♥Kabul edenler - etmeyenler

Not: buradaki amac takim olarak surekli sari kart almayi engellemek her birey sari karttan sorumlu tutulmali. Zira bir hafta birinci iki hafta sonuncu ve cezali olmak olagan ve can sıkıcı hale geldi buna bir dur demek gerek
Ayrica yasemininde dedigi gibi iki geri bir ileri olayida ikinci juralla sona ermis olacaktir
bende kabul diyorum.

ya dun gece butun gece oglum agladı kıwrana kıwrana agladı dolwen werdım yıne agladı duramıodu cocuk yerınde yaa uyumusum ama hep kotu ruyalar gordum
kaçyaşındaydı oğlun bi şey demedimi neresi ağrıyor
Arnavutköy devlet
Kardeşim oraya gidiyo
Bende oraya gidebilirim
ok canım.

3. Mıntıka 354. Etap Takım İçi Dereceler

TAKIM BİRİNCİSİ.......%1,45.......MERVE:72::nazar::46:
TAKIM İKİNCİSİ...............%1,39..........DİLEK:46::nazar:
TAKIM ÜÇÜNCÜSÜ...........%1,13...........YASEMİN:46::nazar:

KİLO VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

KİLO VEREMEYENLERİN CEZALARINI TAKIM İÇİ ARKADAŞLARI VERECEKLERDİR

eriğim ben bu ceza işine karşıyım.bence bunuda oylayalım.sarı kart meslesi olacaga benziyor oyeterli olur.ceza konusu haksızlık olabilir herkesin durumu bir değil.

menümü de yazayıımm

sabah: domates çorbası 1 kase + 1 dilim kepek ekmek ( domates çorbasına bayılıyorumm :56: ) 1 çay

ara : 1 yeşil elma + beyaz leblebi

öğlen: 1 buçuk servis kaşığı kapuska bol pul biberli + 1 dilim kepek ekmek

ara : beyaz leblebi 1 yeşil elma

akşam: 1 buçuk kepçe ( ufak kepçe) domates çorbası ( akşam evdede yaptım :1:) + 4 yk bulgur pilavı + bi tavuk göğsünün yarısını haşladım. onunda birazını yedim

ara : 1 şekersiz nescafe + 1 kare bitter çiko

su 1buçuk lt

spor 20 dk yürümüştürüm hızlı bi şekilde

Cnm suyun ben azim diye bagiriyo zaten.ya bide bu leblebiler cok olmamismi

eriğim ben bu ceza işine karşıyım.bence bunuda oylayalım.sarı kart meslesi olacaga benziyor oyeterli olur.ceza konusu haksızlık olabilir herkesin durumu bir değil.

Canim cezada kimseyi sikbogaz etmiyoruz ki sembolik ki gecen haftaki cezalar bi tek ahsenin isine yaradi bol bol spor yapti :1:

kardeş takım listemizi bi kontrol edermisiniz?

***5.TAKIM - 354.ETAP***

toplight ( 73,30/ / ) bildirimde bulunmadı
Gamze_M (65,7/ 65.9/ -0,2/ %-0,30)
Luci221177 ( 74,00/ 72,00/ 2,0/ %0,90) 351. etapta kg bildirip izne ayrıldı kilosu üçe bölündü
Lily86 (76,20/75,60 /0,60/%0,39 )352. etaptakg bildirip izne ayrıldı kilosu ikiye bölündü
Vazgecmekyok ( 87,3/ 85,7/ 1,6/ %1,83 )
yu_zey ( 61,50/61,80 /-0,30 /-%0,49 )
Hnd (67,70/67,40 /0,30 / %0,44)
Sevda_M ( 73,3/ 72,7/ 0,6 / %0,81)
durumda( 60,90/61,00 /-0,10/ % )
hazos87 (54,20/ 54.00/0.2/%0,36 )
ebbiss (86,30/ 84,30 / 2,00/%2,32 )
DESTANSI (67,80/ / ) bildirimde bulunmadı

5.TAKIM ORTALAMASI : %0,51

Kayabasında

Canım senin kızların ismi neydi yha
anaaaaa, kızz bende sazlıbosnadayım ama hadımköyde oturuyorum :1::1: tanıdık çıkıcaz akrabalarım var kayabaşında :1:
Cnm suyun ben azim diye bagiriyo zaten.ya bide bu leblebiler cok olmamismi

:17: oldu eveett bide normalde günlük en az 3 lt içiyorum zaten ama içemedim o sıralar yoksa evet az biliyorum :5:

Ne cok konusmussunuz ya :63:

Kacirdigim varsa affola

Caglam gecmis olsun canim

Gozde leblebi gaz yapar ve sadece karbonhidrat bebegim onun yerine cig fibdik badem ye en azindan yararli belkide o yuzden sbt cijtin ben leblebi yiyince balon gibi oluyorum

helincim hosgeldin canim benim en kisa zamanda bekliyoruz :16:

Dilek kiz saka maja tahinliyle grupta olay yarattin :1:

Banucugum msj aldim seni seviyorum bide fotona bayildim annem sen benim kiz kardesime benziyosun gamzeli filan maşallah subanallah :16:

Merve donusun muhtesem oldu canım supersin

Bende yapamadım yani normal yuruyus yaptim mekik filan cekmefim pinpirikli kocam yuzunden o halde baska birsey bulalim mesela kilo veremeyen o hafta kacamak yaparsa onu gebertelim:47: canini okuyalim :60:
kız güldürme beni içerde yanlızım bi hasta girse delirdi sanacak:37::27:

Sahgulcum ortalamaniz dogru ama

Vdurumdanin ortalamasini yazmamissininiz -0, 16

Hazo da 0, 36 degil 0, 37 canim

Ne cok konusmussunuz ya :63:

Kacirdigim varsa affola

Caglam gecmis olsun canim

Gozde leblebi gaz yapar ve sadece karbonhidrat bebegim onun yerine cig fibdik badem ye en azindan yararli belkide o yuzden sbt cijtin ben leblebi yiyince balon gibi oluyorum

helincim hosgeldin canim benim en kisa zamanda bekliyoruz :16:

Dilek kiz saka maja tahinliyle grupta olay yarattin :1:

Banucugum msj aldim seni seviyorum bide fotona bayildim annem sen benim kiz kardesime benziyosun gamzeli filan maşallah subanallah :16:

Merve donusun muhtesem oldu canım supersin

ooiiyyy bu gaz bende o yzden mi var :26: hey Allahm bende diyorum bana noluyo :1: tamamdır kaptanıımm leblebiyide attımmm :16::16:

Back
X