Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Aynen asil amac o bunu bi sekilde kurallastirmaliyiz misal ben iki ileri bi geri modundayim
2ileri bir geri olur kaptanım ama bir ileri 2 geri biraz sorun oluyor.ben diyetteten kopunca onu yaşadım belki bu kural olsa o kdar uzun süre dağıtamazdım.bugün 900 eksik geldim ama sevinemiyorum 1,5 ay öncede bu kilodaydım.2 hafta bırakın vermeyi aldı onları zor toparladım.
ama istişare edelim sonucta hepimiz aynı değiliz.ben gercekten inanıyorum herkesin kilo verme niyeti halis,ama kimimiz bunda banucumkadar kararlı ve azimli kimimizde ne versem kar modunda.ama bahara girmişken yaza mezun olalım.benim gördüğüm mezun olarak ayrılan cok fazla olmuyor ama bizim grup farklı kaliteli okul ve sıradan okul gibi düşünelim.niyetimizi alalım kızlar en gec haziran sonu mezun olalım.

Aynen oyle hatta birde koruma grubu istryelim ayrica adida hazir 3 . Mintika kelebekleri

Bunun icinde dedigimiz gibi yapalim iki sari kart bir diskalifiye ve her uye ay sonununda kilosunun rn az % 3 unu verse ortslama 2-3 kilo ediyor buda her hafta 500-600 gr ki bbizim amacimiz zayiflamaksa zatrn bunu havada karafa gerceklestirmeliyiz kilo aradi ediyor

Gunaydin kizlar yuruyusumu yaptim tartilip geliyorum

Ayy inanmiorummmmmmm yubiiiiii 71 ciktim tam bir kilo gitmis hemde regldeyim mucize buuu

Ayferim kilo verme odulum icin listeye eklermisin kahvalti hazirliyimda

Tabii sporun etkiside olabilir spor yaptimda tartildim su icmeden bikacyuz gr sudandir ama banane tarti nederse o:)

tebrikler dilekkkk.bana biri vermişsin deyince veya eksi çıkınca gaza geliyom dilekteee gaza geliyor ama ödül gazınaaaa alemsin dilek.vites düşürme yola devam.

Son düzenleme:
*** 3. Takım 354. Etap ***

sekerkiz67 72/ / / % )
sahgull: (67,9/ / / % )
Sweetdimple: ( 70,9 / / /% )
kelebekolacam: (79,5/ 78,6 / 0,9 /% 1,13 )
Sevilay80: ( 69,1/69, 3 /-0, 2 /% -0, 29 )
erigim: (64,4/64.0/0.4 /% 0.62 )
mrv5534: (62,2/ / /% )
ayulduzz: (72/71/ 1.0 /% 1, 39)
kelebek.hill: (62,9/63,3/-0,4/%-0,64)
bluebootle: (58,0/57, 7 /0, 3 / %0, 52) izne ayrıldı
gzde19959/ 59/0, 0 /% 0, 0) kilosu sabit
atessn : (72,3 / / /% ) paylaşım yetersizliğinden diskalifiye oldu
cglaa16 : (69, 2/ / /% )

3. Takim Ortalaması :%

tebrikler dilekkkk.bana biri vermişsin deyince veya eksi çıkınca gaza geliyom dilekteee gaza geliyor ama ödül gazınaaaa alemsin dilek.vites düşürme yola devam.
Aynen gaz ver dilekkk gazzzzz
Tabii sporun etkiside olabilir spor yaptimda tartildim su icmeden bikacyuz gr sudandir ama banane tarti nederse o:)

Tabi ki kimisi spordan sonra eksi cikiyo kkmiside benim gibi +

*** 3. Takım 354. Etap ***

sekerkiz67 72/ / / % )
sahgull: (67,9/67,6 / 0,3/ % 0,44 )
Sweetdimple: ( 70,9 / / /% )
kelebekolacam: (79,5/ 78,6 / 0,9 /% 1,13 )
Sevilay80: ( 69,1/69, 3 /-0, 2 /% -0, 29 )
erigim: (64,4/64.0/0.4 /% 0.62 )
mrv5534: (62,2/ / /% )
ayulduzz: (72/71/ 1.0 /% 1, 39)
kelebek.hill: (62,9/63,3/-0,4/%-0,64)
bluebootle: (58,0/57, 7 /0, 3 / %0, 52) izne ayrıldı
gzde19959/ 59/0, 0 /% 0, 0) kilosu sabit
atessn : (72,3 / / /% ) paylaşım yetersizliğinden diskalifiye oldu
cglaa16 : (69, 2/ / /% )

3. Takim Ortalaması :%

300 gr cıkkkk

günaydın ve güle güle kızlar kusurabakmayın bugun ev işleri falan yoğunum ilerleyen saatlerde görüşürüz, tartı fotomuda ozaman eklıycem

Aynen oyle yasemincigim bu hafta cok duyumdum iltifat :)yok vites dusurmek onumuzdeki hafta 7 li rakamlari hayatumdan cikaricam

günaydın ve güle güle kızlar kusurabakmayın bugun ev işleri falan yoğunum ilerleyen saatlerde görüşürüz, tartı fotomuda ozaman eklıycem

Aynen gaz ver dilekkk gazzzzz

Tabi ki kimisi spordan sonra eksi cikiyo kkmiside benim gibi +

Bacim balliyimdir biraz ben :)senin kilo verdim kaptanim kusmustun ya bana affettiriyimdiye:)

Dunku menumu yazayim kilo vermek isteyenler beni menuleride uygulayabilirsiniz kizlar:)
Sabah bir kucuk elma su
Kahvalti 2 dilim bugday,lor pulbiberli,4zeytin beyaz peynir,bir c.k recel ,bir t.k tereyag 3 ince dilim sucuk
Ara bir c.b kerif bir avictan az cig findik
Ogle koca bitabak yarmali yogurt corbasi
Ara yesil cay
Aksam bir tane lahmacun salata cay
4 lt su 5 bardak bitki cayi
Spor bir saat tempolu yuruyus

Kızlar nasılsınız bakalım
Bn havaya aldandım
Sabh sanıyom
Öglen olmus yha laaaa
Kılom:61.300

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…