Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Selamlar kizlar..nasilsiniz,sanirim sevilay disinda herkes kilo vermis..tebrik ediyorum:16:
haftayada ayni tempoda lütfen..sevilaycigim senide kinim kinim kiniyorum:33:

eger herhangi bir aksilik cikmazsa 2 hafta sonra geri geliyorum..dedigim gibi hersey istedigim gibi ilerlerse..cok özledim hepinizi..simdi biraz yürüyüse cikayimda takima kilo almis olarak dönmeyeyim demi ama:12:

aman aman kimler gelmişşşş hoşgeldin canımcımmm :48::48::38:

2 hafta çok uzun değilmiii :6: bizde snei çok özledik kolay gelsin cnm iyi yürüyüşler inş herşey istediğin gibi yolunda giderr:16:

Kizlar cok yigundum anca gelebildim

Iki hafta olayi kabul edildi galiba zaten amacimiz ilerlemek yaz grldi kos kos :4:

Oylama

2 hafta üst üste kilo veremeyen bir sarı kart alir 2 sari kartta diskalifiye edilir

Sari kart sadece takim ici ilk uce girilirse silinir

Ay sonunda her uye ay basindaki kilosunun % 2 sini vermek zorundadir ( buda 57 kilo birisi icin 1 kg 78 kg biri icin 1, 5 kg ediyor ortalama ki bunu bir ayda verebiliriz minik bir tesvik)

♥♥♥♥♥Kabul edenler - etmeyenler

Not: buradaki amac takim olarak surekli sari kart almayi engellemek her birey sari karttan sorumlu tutulmali. Zira bir hafta birinci iki hafta sonuncu ve cezali olmak olagan ve can sıkıcı hale geldi buna bir dur demek gerek
Ayrica yasemininde dedigi gibi iki geri bir ileri olayida ikinci juralla sona ermis olacaktir

bende kabul ettim kaptanıımm çok mantıklı benceee. barnak sallamaktan çok daha iyi bi yöntem bence. Bide grup yapalım bence sarı kart alınca onu orada paylaşalım, Böylece kimse orada adı gözüksün istemediği için kilo vermeye daha da fazla asılır :1:

Selamlar kizlar..nasilsiniz,sanirim sevilay disinda herkes kilo vermis..tebrik ediyorum:16:

eger herhangi bir aksilik cikmazsa 2 hafta sonra geri geliyorum..dedigim gibi hersey istedigim gibi ilerlerse..cok özledim hepinizi..simdi biraz yürüyüse cikayimda takima kilo almis olarak dönmeyeyim demi ama:12:
bende sabitim bende veremedim :17:

Bol kalori yakmalar kaptanımmm bekliyoruuz :16::16:

Oylama

2 hafta üst üste kilo veremeyen bir sarı kart alir 2 sari kartta diskalifiye edilir

Sari kart sadece takim ici ilk uce girilirse silinir

Ay sonunda her uye ay basindaki kilosunun % 2 sini vermek zorundadir ( buda 57 kilo birisi icin 1 kg 78 kg biri icin 1, 5 kg ediyor ortalama ki bunu bir ayda verebiliriz minik bir tesvik)

♥♥♥♥♥Kabul edenler - etmeyenler

Not: buradaki amac takim olarak surekli sari kart almayi engellemek her birey sari karttan sorumlu tutulmali. Zira bir hafta birinci iki hafta sonuncu ve cezali olmak olagan ve can sıkıcı hale geldi buna bir dur demek gerek
Ayrica yasemininde dedigi gibi iki geri bir ileri olayida ikinci juralla sona ermis olacaktir
bende kabul ediyorum

hoşgeldin cnm beklıyoruz inşallah bi aksilik çıkmazda gelirsin biranönce:54:

aman aman kimler gelmişşşş hoşgeldin canımcımmm :48::48::38:

2 hafta çok uzun değilmiii :6: bizde snei çok özledik kolay gelsin cnm iyi yürüyüşler inş herşey istediğin gibi yolunda giderr:16:
Hos buldum banucugum..herseyi oturtayimda rehat rahat geleyim dedim canim..tam gaz geleyimki yaz gelmeden hedefe ulasayim:38::38:
bende kabul ettim kaptanıımm çok mantıklı benceee. barnak sallamaktan çok daha iyi bi yöntem bence. Bide grup yapalım bence sarı kart alınca onu orada paylaşalım, Böylece kimse orada adı gözüksün istemediği için kilo vermeye daha da fazla asılır :1:

bende sabitim bende veremedim :17:

Bol kalori yakmalar kaptanımmm bekliyoruuz :16::16:
Tesekkürler gözdecigim..:16:aa bak ben seni görmemisim..o zaman senidemi kinasam:4::9:
bende kabul ediyorum

hoşgeldin cnm beklıyoruz inşallah bi aksilik çıkmazda gelirsin biranönce:54:
Hos bulduk sahgülcügüm..regl olmana ragmen kilo vermissin,tebrikler canim..:16::38:
insallah canim:54:

ya dun gece butun gece oglum agladı kıwrana kıwrana agladı dolwen werdım yıne agladı duramıodu cocuk yerınde yaa uyumusum ama hep kotu ruyalar gordum

*** 3. Takım 354. Etap ***

sekerkiz67:( 72/ / / % )
sahgull: (67,9/67,6 / 0,3/ % 0,44 )
Sweetdimple: ( 70,9 /70,2 /0,7 /%0,99 )
kelebekolacam: (79,5/ 78,6 / 0,9 /% 1,13 )
Sevilay80: ( 69,1/69, 3 /-0, 2 /% -0, 29 )
erigim: (64,4/64.0/0.4 /% 0.62 )
mrv5534: (62,2/61, 3/0, 9 /% 1, 45)
ayulduzz: (72/71/ 1.0 /% 1, 39)
kelebek.hill: (62,9/63,3/-0,4/%-0,64)
bluebootle: (58,0/57, 7 /0, 3 / %0, 52) izne ayrıldı
gzde199:(59/ 59/0, 0 /% 0, 0) kilosu sabit
atessn : (72,3 / / /% ) paylaşım yetersizliğinden diskalifiye oldu
cglaa16 : (69, 2/69 /0.2 /%0.29 )

3. Takim Ortalaması :%

sekerkiz67:( 72/ / / % ) kilosu sabit
sahgull: (67,9/67,6 / 0,3/ % 0,44 )
Sweetdimple: ( 70,9 /70,2 /0,7 /%0,99 )
kelebekolacam: (79,5/ 78,6 / 0,9 /% 1,13 )
Sevilay80: ( 69,1/69, 3 /-0, 2 /% -0, 29 )
mrv5534: (62,2/61, 3/0, 9 /% 1, 45)
ayulduzz: (72/71/ 1.0 /% 1, 39)
bluebootle: (58,0/57, 7 /0, 3 / %0, 52) izne ayrıldı
gzde199:(59/ 59/0, 0 /% 0, 0) kilosu sabit
cglaa16 : (69, 2/ 69 / 0,2/% 0,29 )

3. Takim Ortalaması :% 0,45

şekerkız mesaj çekmişkızlar kilosu sabit ekledim liste hazır

Hos buldum banucugum..herseyi oturtayimda rehat rahat geleyim dedim canim..tam gaz geleyimki yaz gelmeden hedefe ulasayim:38::38:

Tesekkürler gözdecigim..:16:aa bak ben seni görmemisim..o zaman senidemi kinasam:4::9:

Hos bulduk sahgülcügüm..regl olmana ragmen kilo vermissin,tebrikler canim..:16::38:
kınayabilirsin kaptaniçemm :18:
ya dun gece butun gece oglum agladı kıwrana kıwrana agladı dolwen werdım yıne agladı duramıodu cocuk yerınde yaa uyumusum ama hep kotu ruyalar gordum

ooy kuzum benimmm geçmiş olsun şimdi nasıl pekii :50:

okadarcık gıtmıs yaa neyse bakalım su durum bı gecsın oyl bakıcam ınsallah

az olsun öz olsun bitanemm sıkma canını sakın

tabiki tatlım Haziranda yeni topiğimize geçiyoruz ona göre :10:

çok geçmiş olsun bi rahatsızlığımı var acaba Çağlacım hayra yoralım hayır olsun inş

Günaydın kızlaaaaaaarrrrr, hayırlı Cumalarınız olsunn, az da olsa - ler görülsün inşallah bugün tartılarınızdaa... Ben bugün çok enerji doluyum mutluyuuum inşallah bozulmazz. akşama aksilik çıkmazsa arkadaşlarımla konsere gidicezz İnşallah bişey olmaz yaa çok heyecanlandımm :52:
veeee kaptanımmm tartıda + çıkmadıımm sabitimm ve çok sevindim bu duruma demekki - çıkıcaktım ama reglden sabit kaldım. ama buna çok sevindim vallahi zıpladım tartı üstünde :1::1::1:

sekerkiz67:( 72/ / / % )
sahgull: (67,9/ / / % )
Sweetdimple: ( 70,9 / / /% )
kelebekolacam: (79,5/ / /% )
Sevilay80: ( 69,1/ 69.3/-0.2 /% -0.29)
mrv5534: (62,2/ / /% )
ayulduzz: (72/ / /% )
bluebootle: (58,0/ 57,7/ 0,3 % 0,52) izne ayrıldı
gzde199:(59/ 59/ /% ) kilosu sabit
cglaa16 : (69, 2/ / /% )

3. Takim Ortalaması :%

Allahimmmm bu hafta cok komigiz regl bizi gukdurdu resmn ben tartidA fazla cikmadigima sevindim.gozde sabit ciktigina bakim baska kim var

kınayabilirsin kaptaniçemm :18:

ooy kuzum benimmm geçmiş olsun şimdi nasıl pekii :50:

az olsun öz olsun bitanemm sıkma canını sakın

tabiki tatlım Haziranda yeni topiğimize geçiyoruz ona göre :10:

çok geçmiş olsun bi rahatsızlığımı var acaba Çağlacım hayra yoralım hayır olsun inş

Ya saolun kzlar gece 5gibi yavas yavas sakinlesti uyudu bugunlrde bisi var bu cocukta ya azidislerini patlatmaya calisio omu yapio iltihap vardi 3hafta once kulaklarinda yinemi war anlamadm walla esim ilgilendi daha cok cocukla benim heryerim agriodu ya kolumu kaldircak halim yoktu

Back
X