- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
maşallah diyeyim özendim walla.
ayfercim sende bu hafta cok dayanıklıydın kaçamaklara tartıya bugün değilse en kısa zamanda yansır.sakın hemen yansımassa moral bozma olurmu benim cici tatlı cadı kaptanım.
kızlarrr cuma öncesi ne yapıyoruz bol su(3lt) kaçamak sıfır ,bol maydanoz.
günaydın tombul tırtıllar
sabh
5 zeytın
1 dılım peynır
2 dılım ekemk
çay
öğle
nohut yemegı
1 dılım ekemk
çay
aksam
2 köfte
1 dılım ekemk
ev yapımı sekersız uzum suyu (bagırsaklara cok ıyı gelıyor)
1 bardak kefir (eşimde cok sevdi)
2 lt su
yarım saat yuruyus
Ya ben bu hafta neden boyle olduuu hihhh
Kelebek.hill (62,9 / 63,3 / -0,4 / %-0,64 )
O dondurma yuzundense kusura bakmayn yaa ama bu hafta hep bi sislik var demistm of yaa :/
dünkü menüm
aç karnına 2 gunkurusu 1 tatalı kş çörek otu ılık su
kahvaltıya kadar 1 kupa form çy
kahvltı 10 da 2 ymrtlı omlet 1 domates biraz peynir. 8 yeşil zeytin.şekersiz çy
ara 1 turk kahvesi
öğle yok
ikini 1 adaçayı. a form çy
akşam 17.45 te 1 kase mercimk çorbası
1 tabak ıspanaklı sarımsak yoğurtlu salata.
yarım ymk kş mantı ( tadımlık)
4 köfte küçük
3 lt su
30 dk spor
boş bulduğum dakikalarda kalça ve baldır egzersizleri yaptım
bugün dükkanı ben açtım galiba yehooooooooo eriğimi geçtim GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNN
günaydın kızlarr
menülerimi yazmaadım ama kaçamak yok düzensizlik var
geceden beri bir şişlik aman Allahım çatlıycam sandım reglımde bugun bıttı anlamadım gitti
bende bu hafta + çıkarsam diyetisyene gitmeyi düşünüyorum çünkü böyle bi sonuca varamıycam bi ileri iki geri bakalım, diyetisyene gidersem 2 ayda hallederim sanırım kalam kiloyu
cnm aynı şişkinlik bende de var çatlicm nerdeyse ha bi de sinirliyim ki sorma
az önce tartıldım artıda görünüyom oysa menümü yazdım kaçamak da yok olayımda kurtulayım şu regli yi artık
sakınnnn inanma aaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaa ben senin 1.70 olduğunu bilmiyodum
canım ben karar verdim ya gidiyorum diyetisyene hemde buldum bile doktorumu evime yürüme mesafesinde hastane ve doktor hakkında çok olumlu yorumlar var giden herkes memnun, çok sıkıldım artık kökünden çözücem bu işi
gulmem tabi kizmistim sana yasemin bi paylassin su kacamak neyle telagi edilir listesjni hepiniz canini okuycam
Bende kacamak yok ki yemiyom ki kacamak neden cunku yeter iyalandigim nisan sonu 60 mayis sonu 56 yim hobaaa:87: :87::124::124:
ayfercim bu iltifat kocaman yaş pasta yemiş gibi yapmadımı seni.insan nasıl uçuyor değil mi.Yok yaseminim ilk defa icim rahat kacamak yok vicdan azabi yok tarti ikinci planda
Ayrica bu sabah bolge koordinatoru geldi rapor icin yanima
Iceriye girdi oo dedi ayfer senin mevsimin gelmis yine isik saciyirsun kiloda verilmis dedi
Yoo dedim ayniyim kilo gitmiyor
Yok yok cok hos olmus dedi
Anammmm ben bi mutlu oldum bi mutlu oldum :103::81:
Bidaha coklu mesaj atmam yazdim yazdim silindi yeterr yaaaaa
ayfercim bu iltifat kocaman yaş pasta yemiş gibi yapmadımı seni.insan nasıl uçuyor değil mi.
Yok yaseminim ilk defa icim rahat kacamak yok vicdan azabi yok tarti ikinci planda
Ayrica bu sabah bolge koordinatoru geldi rapor icin yanima
Iceriye girdi oo dedi ayfer senin mevsimin gelmis yine isik saciyirsun kiloda verilmis dedi
Yoo dedim ayniyim kilo gitmiyor
Yok yok cok hos olmus dedi
Anammmm ben bi mutlu oldum bi mutlu oldum :103::81:
ayfercim bu iltifat kocaman yaş pasta yemiş gibi yapmadımı seni.insan nasıl uçuyor değil mi.
kız sen varya cok cadısın.
oouyy pastamıı
bence yarın sabah tartılsan daha farklı çıkarsın cnm
Sende spor gormeye basladik daha ne olsun
Hic bilmiyorum ama evet keske o kadar havucu bide dondurmayi yemeseydin . Iyi yolculuklar canim
super olmus canim kirinti da super
Onun bmi 17hedefi 13
Bu sahne cok tanidik bana:18:
Heyecan yok soyle kendine gubvenirsen bi isin olacak yoksa zaten issizdin devam edeceksin bu duruma yani kaybedecek birsey yok kazanacaksin
Canim senin heedefine 5 kilocuk kalmis ohh ohh
Günaydınlaaar kızlar maşallaahh amma kaynatmışsınz oku oku bitmedi
şey ama ben onu sabahtan akşama kadar ara ara yedim, ama bi öğün olaraktan toptan yazdımm :26:
Sen benim idolümsünnnnn
tebrik ediyorum seni kaptanııımm
bian kendimide kırıntısını yerken hayal ettim
akikokokokoohhhh kıızz çabuk gel kaçamak yapma sevdiceğinin yanında vallahi sollarım seniii ama regl oldum bu sabah kaptana nasıl dicem bilmiyorum :18:
sen yakında cik cik cik diyerek yazcan menüleri sende o ışığı gördümkız bu ne tavuk aşkıdır hey maşallahhh hııııı dondurma ve havuççç anladın sen beni
fazla mayalanınca alkol oluşurmuş diye bi yazı okumuştum ben ama içmek haram değilmiş
ooiiiyyy :18::18:
leblebileer azıcık tuzluydu tabiki:26: su da 1buçuk anca oldu ama bugün şişem yanımda bol bol içicem
kaptanıımmm sabah bir uyandım ki hastalanıyorum+ çıkıcağımı sanmıyorum ama ben cuma olmadan patladııım buuuuuummmmmm
günaydııııınnnn
şu kefiri bende içicem artık yaa ooooyyyyy
kızlar nasılsınız? benim haftasonum geldi bugün, çok mutluyum:)
yarın oğlumun wc eğitimine başlayacağım..
tecrübeli arkadaşlar, siz nasıl yaptınız, gece gündüz beraber mi başladınız?
büyük tuvaletinden korkuyorum biraz, çok sık yapıyor çünkü, yakalayamazsam diye:)
Yollardaym kizlar bu aradaa ama direk Aksehire mi gitsem Konyaya arkadasima ugrayip mi gecsem derken hic ucak biletlerine bakmadm niye boyle yaptm ki ben :/ uzun yolculuk bazen guzel evet ama cok oturunca gobegm hala aciyo benm :/ biraz basladi umarm daha kotu olmaz Gecen Eskisehire giderken de cok az olmustu ki daha yolm bayaa varr.. Neyse ki donusum ucak
Yarn sabah firsat olcani sanmiyorm ki :/ yine de bulursam denerm ama ne kadr fark olcak cok moralim bozulduuu ahsennn
Ben havucun zararli oldunu bilmiyodum ki yaaaa offf
Kiz solla solla bi sey olmaz gecerm ben seni hehehehe :)))
Ama neden boyle oldu onu anlamadm Gozdisim yaa :/ cok canm skildi havuc o kadr zararlimis ne bilm ben de oh bugn de zararsizca atlattm falan diyodm aksam eneeee :))
bişey olmaz Hiloşum haftaya dahada dikkatli olursun, bu aldığında gider. moralini bozma bide şimdi sevdiceğinin yanına gidiceksin daha da fazla kaçamak yaparsınYollardaym kizlar bu aradaa ama direk Aksehire mi gitsem Konyaya arkadasima ugrayip mi gecsem derken hic ucak biletlerine bakmadm niye boyle yaptm ki ben :/ uzun yolculuk bazen guzel evet ama cok oturunca gobegm hala aciyo benm :/ biraz basladi umarm daha kotu olmaz Gecen Eskisehire giderken de cok az olmustu ki daha yolm bayaa varr.. Neyse ki donusum ucak
Canim biz yegenimde odul yontemi uyguladik her siylediginde bi odul ufak oyuncaklar sut dilimleri filan
Gecede anneye cok is dusuyor cunku sık sık kaldirp goturursen sorun olmaz ayrica buyuk icin endiselenme cunku daha kolay fark ettikleri icin soyluyorlar hemen ama tabi kazalar olabiliyor
Bluecugum ben gece gunduzu ayni anda basladim cok zorlanmadin eglence oyun haline getirmistik soykemesi ayip ben klozete kizim lazimligina oturur elimizede bobo ile tavsancigi alir oyuncaklarimiz once bobo yapicak hadi bobi basarabilirsin evett basardi bobooo yubbi sira ceylinde hobaaa supersin diye diye kizim tuvalete gitmek icin can atardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?