Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

evet kazalar olacak mecburen:) 2 günde yol katedersek sonra bakıcı devam etsin dedim aslında bakıcıyla daha kolay öğrenebilir mesela benim yediremediğpim yemekleri ondan yiyor, nazı geçmiyo çünkü:) bence çocuk büyütürken en zor aşamalardan biri, kızmamak gerek psikolojisinde yer edebiliyormuş bu süreç Allah korusun..
ben de arabalı stickerlar aldım, tablo yapacağım, ona yapıştıracağız her yaptığında..hadi bakalım gazamız mübarek olsun :1:

ay ne güzel darısı başımıza, kız çocukları daha çabuk öğreniyormuş ama benim bi arkadaşın oğlu 5 günde halletti.. ben de 2 yaşındayken oğlum için denedim ama daha hazır değildi, çok rahatsız oldu, 9-10 gün denedik ama bıraktık..
geceleri yapmıyor muydu peki? bizimki şimdi kocaman dolu bir bezle kalkıyor :)

Ben oglani kolay atlattim aksam sulu seylwrden kaciuorduk yatarken cisini yaptiriyordum ciskiloduyla yatiriyordum islatsa bile yataga gecmesin diye ama bezin yoklugundan piskolejik olarak herhalde yapmazdu tabi arada bi kazalar olmuyor digil:)

Canim benim kotu olmus karninin agrimasi inşallah artmaz

Havucuda ogrenmis oldun napalim diyetisyenler havucu meyve diye sayiyor sebze degil

Iyiym sukur korktugm gibi degil her molada inerek idare edecezzz ;) sagol kaptanm ogrendm evet dikkat ederm artkk
sarjdan dolayi surekli giremiyorm kizlar optm sizi tekrar tekrar..

bişey olmaz Hiloşum haftaya dahada dikkatli olursun, bu aldığında gider. moralini bozma bide şimdi sevdiceğinin yanına gidiceksin daha da fazla kaçamak yaparsın :54:
bu arada İnşallah artmaz ağrın sızın canımcım dikkat et kendine oralarda :16:

Aynen gozdecm yeni seyler de ogrendm artk daha dikkat ederm yaa nisan geldiiii dikkat edecem elimden geldigince haftasonu da hele donunce aynen devamm
Artmadi sukur simdilk iyi canm inip yurudum molada iyi olduu Ankaradaym simdi de sarj yetsn diye baska giremem kocaman opuyormm gozdisimm :**

Selam bayanlar :3::3: bırakıp kaçtım sanmayın ama iş yerinde çok yoğunum. Arkadaşım geçen hafta istifa etti ve işleri bana kaldı. :37::37: Umarım iyisinizdir.
Kaçamak yok :20::20::20::20::20:

Selam bayanlar :3::3: bırakıp kaçtım sanmayın ama iş yerinde çok yoğunum. Arkadaşım geçen hafta istifa etti ve işleri bana kaldı. :37::37: Umarım iyisinizdir.

Helede bugun olurmu edacagim hic tarti gunu oncesi

Yok yok kacamak yok zaten bu hafta sari kart alirsak cok guzel yeni kurallar ekletecegim :23:

benim oğlumda hala bezli 2 kere denedim keyfine cokk düşkün.lazımlığa oturmak istemedi (sert geldi)klozete de.normal wc denedim yok.kızım kolay olmustu hava ısınsın bizde başlayacagız.

eda çikolata kırıntılarını kokluyoruz nasrettin hocanın işine dönmesse umutluyuz.

çok yemek haramdır,başkasının rızkını çalmaktır,israftır.

Çok yersen miden dolar ama beynin boşalır,kalbin katılaşır,gözün daralır,tat almazsın şükür demezsin şikayet edersin.

Az yemek hastalıkları önler,gözü doyurur,gönlü açar,hosgörü kazandırır,bedeni hafifletir,beyni çalıştırır,vucüdu rahatlatır,huzur verir insana

Son düzenleyen: Moderatör:
çok yemek haramdır,başkasının rızkını çalmaktır,israftır.

Çok yersen miden dolar ama beynin boşalır,kalbin katılaşır,gözün daralır,tat almazsın şükür demezsin şikayet edersin.

Az yemek hastalıkları önler,gözü doyurur,gönlü açar,hosgörü kazandırır,bedeni hafifletir,beyni çalıştırır,vucüdu rahatlatır,huzur verir insana

Sirf bu yuzdende az yemek istiorum ama nefis iste doymadan kalkmio sofradan..

Ben bugun oldum adet kizlar tam tarti oncesi maydanoz suyumuda iciorum ama bi sisim sanki ya simdide papatya cayimi iciorum heryerim agrioo

Dunku menum
Sabah
1dilim ekmek
1ck bal
2ck lor
Cay

Ara
ananas

Ogle
2sarma
2kasik yogurt

Aksam
Mercimeek corbasi
Firin mucver

Su 2lt
Form cay
Yesilcay

Spor yarim saat bisiklet

Ben bugun oldum adet kizlar tam tarti oncesi maydanoz suyumuda iciorum ama bi sisim sanki ya simdide papatya cayimi iciorum heryerim agrioo

Dunku menum
Sabah
1dilim ekmek
1ck bal
2ck lor
Cay

Ara
ananas

Ogle
2sarma
2kasik yogurt

Aksam
Mercimeek corbasi
Firin mucver

Su 2lt
Form cay
Yesilcay

Spor yarim saat bisiklet
bende hastalandım ağrılarım başladııı ooyyy :5: menünde güzelmiş canımcıımmm :16:

şekersiz türk kahvesi yaptım muhasebede içtik ooohh miiss. patronumuzun kızının nikahı var herkes orada. patron burda ama gitmedi :9: kahve yaptım onu içtikk mmmmm.

Dunku menum
Sabah
1dilim ekmek
1ck bal
2ck lor
Cay

Ara
ananas

Ogle
2sarma
2kasik yogurt

Aksam
Mercimeek corbasi
Firin mucver

Su 2lt
Form cay
Yesilcay

Spor yarim saat bisiklet
Güzel menu canim maşallah

Amanin icin icin bitki caylarina bitkilere hucumm mumkunse bugun ac yatin :1: şaka bi yana regl olanlar olmayip hamilelik suphesi olmayanlar bitkilere saldirin ben bile korka kirka ictim kayosi formumu isede yaradi wc ye ciktim
bende hastalandım ağrılarım başladııı ooyyy :5: menünde güzelmiş canımcıımmm :16:

şekersiz türk kahvesi yaptım muhasebede içtik ooohh miiss. patronumuzun kızının nikahı var herkes orada. patron burda ama gitmedi :9: kahve yaptım onu içtikk mmmmm.

Patronuna de ki hic mi olmeyeceksin neyin pesindesin gitsene kizinin nikahina dunyaya civi mi cakacaksin de :47:

Bugun pek bi sessiz ortalik galiba herkes bi yerlerde yediklerini eritmeye çalışıyor :28:

Amanin icin icin bitki caylarina bitkilere hucumm mumkunse bugun ac yatin :1: şaka bi yana regl olanlar olmayip hamilelik suphesi olmayanlar bitkilere saldirin ben bile korka kirka ictim kayosi formumu isede yaradi wc ye ciktim

Patronuna de ki hic mi olmeyeceksin neyin pesindesin gitsene kizinin nikahina dunyaya civi mi cakacaksin de :47:

öyle vallahi, odasına çıktım adam Akp mitingini açmış Plazma karşısında halay çekiyo :1::1: kızının nikahına gidip alkış yapcağına.. oooy oyy , benm babamda böyle :19:

Dunku menum
Sabah
1dilim ekmek
1ck bal
2ck lor
Cay

Ara
ananas

Ogle
2sarma
2kasik yogurt

Aksam
Mercimeek corbasi
Firin mucver

Su 2lt
Form cay
Yesilcay

Spor yarim saat bisiklet

Cnm senin listede bi tane daha ananas arasi vardi sanki.bi de suyu enaz 2.5 lt yapabilirsn

Ya son zamanlarda basim bide kaslarim cok agrio adet olunca biberiye papatya ne bilulursam icicem artik;)

Walla agrikesici sewmiorum zaten bugun bitki caylarina hucum kaptan;)
Cnm senin listede bi tane daha ananas arasi vardi sanki.bi de suyu enaz 2.5 lt yapabilirsn
Evet ya dun kardesimin davasina yapamadim canim ama bugun simdiden 1.5lt oldu

ben daha yarım litre bile içmemişim ama sürekli wcdeyim.sanırım diğer içtiklerimden.
2 kahve
3yeşil çay
1 siyah çay
çok az oldu yaaa.

günaydın tombul tırtıllar:16::16::16:

sabh
5 zeytın
1 dılım peynır
2 dılım ekemk
çay

öğle
nohut yemegı
1 dılım ekemk
çay

aksam
2 köfte
1 dılım ekemk
ev yapımı sekersız uzum suyu (bagırsaklara cok ıyı gelıyor)

1 bardak kefir (eşimde cok sevdi)
2 lt su
yarım saat yuruyus

Yaaaaaa hayirrtt ben tombul olmicammmm

Back
X