evet kazalar olacak mecburen:) 2 günde yol katedersek sonra bakıcı devam etsin dedim aslında bakıcıyla daha kolay öğrenebilir mesela benim yediremediğpim yemekleri ondan yiyor, nazı geçmiyo çünkü:) bence çocuk büyütürken en zor aşamalardan biri, kızmamak gerek psikolojisinde yer edebiliyormuş bu süreç Allah korusun..
ben de arabalı stickerlar aldım, tablo yapacağım, ona yapıştıracağız her yaptığında..hadi bakalım gazamız mübarek olsun
ay ne güzel darısı başımıza, kız çocukları daha çabuk öğreniyormuş ama benim bi arkadaşın oğlu 5 günde halletti.. ben de 2 yaşındayken oğlum için denedim ama daha hazır değildi, çok rahatsız oldu, 9-10 gün denedik ama bıraktık..
geceleri yapmıyor muydu peki? bizimki şimdi kocaman dolu bir bezle kalkıyor :)
Canim benim kotu olmus karninin agrimasi inşallah artmaz
Havucuda ogrenmis oldun napalim diyetisyenler havucu meyve diye sayiyor sebze degil
bişey olmaz Hiloşum haftaya dahada dikkatli olursun, bu aldığında gider. moralini bozma bide şimdi sevdiceğinin yanına gidiceksin daha da fazla kaçamak yaparsın
bu arada İnşallah artmaz ağrın sızın canımcım dikkat et kendine oralarda
Selam bayanlarbırakıp kaçtım sanmayın ama iş yerinde çok yoğunum. Arkadaşım geçen hafta istifa etti ve işleri bana kaldı. Umarım iyisinizdir.
Kaçamak yok
Selam bayanlarbırakıp kaçtım sanmayın ama iş yerinde çok yoğunum. Arkadaşım geçen hafta istifa etti ve işleri bana kaldı. Umarım iyisinizdir.
Kaçamak yok
çok yemek haramdır,başkasının rızkını çalmaktır,israftır.
Çok yersen miden dolar ama beynin boşalır,kalbin katılaşır,gözün daralır,tat almazsın şükür demezsin şikayet edersin.
Az yemek hastalıkları önler,gözü doyurur,gönlü açar,hosgörü kazandırır,bedeni hafifletir,beyni çalıştırır,vucüdu rahatlatır,huzur verir insana
Sirf bu yuzdende az yemek istiorum ama nefis iste doymadan kalkmio sofradan..
Ben bugun oldum adet kizlar tam tarti oncesi maydanoz suyumuda iciorum ama bi sisim sanki ya simdide papatya cayimi iciorum heryerim agrioo
bende hastalandım ağrılarım başladııı ooyyyDunku menum
Sabah
1dilim ekmek
1ck bal
2ck lor
Cay
Ara
ananas
Ogle
2sarma
2kasik yogurt
Aksam
Mercimeek corbasi
Firin mucver
Su 2lt
Form cay
Yesilcay
Spor yarim saat bisiklet
Güzel menu canim maşallahDunku menum
Sabah
1dilim ekmek
1ck bal
2ck lor
Cay
Ara
ananas
Ogle
2sarma
2kasik yogurt
Aksam
Mercimeek corbasi
Firin mucver
Su 2lt
Form cay
Yesilcay
Spor yarim saat bisiklet
Amanin icin icin bitki caylarina bitkilere hucumm mumkunse bugun ac yatinSirf bu yuzdende az yemek istiorum ama nefis iste doymadan kalkmio sofradan..
Ben bugun oldum adet kizlar tam tarti oncesi maydanoz suyumuda iciorum ama bi sisim sanki ya simdide papatya cayimi iciorum heryerim agrioo
bende hastalandım ağrılarım başladııı ooyyymenünde güzelmiş canımcıımmm
şekersiz türk kahvesi yaptım muhasebede içtik ooohh miiss. patronumuzun kızının nikahı var herkes orada. patron burda ama gitmedikahve yaptım onu içtikk mmmmm.
Güzel menu canim maşallah
Amanin icin icin bitki caylarina bitkilere hucumm mumkunse bugun ac yatinşaka bi yana regl olanlar olmayip hamilelik suphesi olmayanlar bitkilere saldirin ben bile korka kirka ictim kayosi formumu isede yaradi wc ye ciktim
Patronuna de ki hic mi olmeyeceksin neyin pesindesin gitsene kizinin nikahina dunyaya civi mi cakacaksin de
Dunku menum
Sabah
1dilim ekmek
1ck bal
2ck lor
Cay
Ara
ananas
Ogle
2sarma
2kasik yogurt
Aksam
Mercimeek corbasi
Firin mucver
Su 2lt
Form cay
Yesilcay
Spor yarim saat bisiklet
bende hastalandım ağrılarım başladııı ooyyymenünde güzelmiş canımcıımmm
şekersiz türk kahvesi yaptım muhasebede içtik ooohh miiss. patronumuzun kızının nikahı var herkes orada. patron burda ama gitmedikahve yaptım onu içtikk mmmmm.
Walla agrikesici sewmiorum zaten bugun bitki caylarina hucum kaptanGüzel menu canim maşallah
Amanin icin icin bitki caylarina bitkilere hucumm mumkunse bugun ac yatinşaka bi yana regl olanlar olmayip hamilelik suphesi olmayanlar bitkilere saldirin ben bile korka kirka ictim kayosi formumu isede yaradi wc ye ciktim
Patronuna de ki hic mi olmeyeceksin neyin pesindesin gitsene kizinin nikahina dunyaya civi mi cakacaksin de
Evet ya dun kardesimin davasina yapamadim canim ama bugun simdiden 1.5lt olduCnm senin listede bi tane daha ananas arasi vardi sanki.bi de suyu enaz 2.5 lt yapabilirsn
günaydın tombul tırtıllar
sabh
5 zeytın
1 dılım peynır
2 dılım ekemk
çay
öğle
nohut yemegı
1 dılım ekemk
çay
aksam
2 köfte
1 dılım ekemk
ev yapımı sekersız uzum suyu (bagırsaklara cok ıyı gelıyor)
1 bardak kefir (eşimde cok sevdi)
2 lt su
yarım saat yuruyus
ben daha yarım litre bile içmemişim ama sürekli wcdeyim.sanırım diğer içtiklerimden.
2 kahve
3yeşil çay
1 siyah çay
çok az oldu yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?