Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kaptancım menü süper.ya bişey sorcm bana arkadaşım kefiri tok karnına tüketme kilo yapar dedi doğru mu

Dogru canim banuda demisti burda mumkunse ac sabah ac karina olur iglen arada aclik hissettiginde olur yada aksam yatmadan once aclik hissettiginde olur ama tok olmaz aslinda yemek sonrasi tokluk sonrasi su bile hemen icilmemeli sitoz hastaligini tetikliyor

bugün
sabah
peynir
1 parca ekmek tuzsuz
biraz maydanoz
1 ymutra

ara:yok

öğle:1kase çorba
1kase yogurt keten tohumlu
yarım bardak kefir

ara:2dilim ananas

ara:yarımyeşil elma

akşam:
çocuklara çorba içirirken bi kaç kaşık götürdüm
fırında karnabahar brokoli karısımı
mor turp şalgammı?onu rendeledim maydanoz kattım birde yeşil sarımsak salata gibi yedim.

çikolatanın kırıntısı:9::9::9:ısırıktan kırıntıya indik yakında oda kalmaz resmen kopan kırıntıyı yedim:9:
1bardak kefir

bak bak gün içinde suuuuuuuuu diye bağırıyom ya nerde su

canlarım benim ya sağolun daha önce söylemişmiydim seviyorum sizi:1: evet haklısınız paniğe gerek yok hakkımda hayırlıysa olsun değilse olmasın ayferim doğru söylüyo :54:
Aynen canim once hayirlidini dilemek en guzelin:16:
günaydın kızlarr

menülerimi yazmaadım ama kaçamak yok düzensizlik var
geceden beri bir şişlik aman Allahım çatlıycam sandım reglımde bugun bıttı anlamadım gitti
bende bu hafta + çıkarsam diyetisyene gitmeyi düşünüyorum çünkü böyle bi sonuca varamıycam bi ileri iki geri bakalım, diyetisyene gidersem 2 ayda hallederim sanırım kalam kiloyu
:14: bu haftada sari kart geliyo galiba ben bi gidip takimin kapisina reglden dolaui kapaliyiz yaziyim
mervişim hakiki zeytin yağını içirebilirsinde baya faydası oluyo canım kıyamam bilirim zorlugunu:1:
Ayy babamda bana der hep bi kasik zeytinyagi ic hocbirseyin kalmaz diyede icemem ki :30:
cnm aynı şişkinlik bende de var çatlicm nerdeyse ha bi de sinirliyim ki sorma
az önce tartıldım artıda görünüyom oysa menümü yazdım kaçamak da yok olayımda kurtulayım şu regli yi artık

Fff bende siskinlik yok yani karnim filan hic sis degil galiba mevsimden karnim filan dumduz oysa cuma sabah kirmizi kart yemeliyim

:14: bu haftada sari kart geliyo galiba ben bi gidip takimin kapisina reglden dolaui kapaliyiz yaziyim

Ayy babamda bana der hep bi kasik zeytinyagi ic hocbirseyin kalmaz diyede icemem ki :30:

Fff bende siskinlik yok yani karnim filan hic sis degil galiba mevsimden karnim filan dumduz oysa cuma sabah kirmizi kart yemeliyim

canım ben karar verdim ya gidiyorum diyetisyene hemde buldum bile doktorumu evime yürüme mesafesinde hastane ve doktor hakkında çok olumlu yorumlar var giden herkes memnun, çok sıkıldım artık kökünden çözücem bu işi :31:

Ha ayrica ayfer kaptan sen yaptigim espirilerede gulmemissin ya alem karisin vesselam bi corek yidim diye revami bu ahiretligine:) ben gorurum senin menulerde bi cis suan dil cikariyorum sana:))

:60: :60: gulmem tabi kizmistim sana yasemin bi paylassin su kacamak neyle telagi edilir listesjni hepiniz canini okuycam :1:
Bende kacamak yok ki yemiyom ki kacamak neden cunku yeter iyalandigim nisan sonu 60 mayis sonu 56 yim hobaaa :66::64::87::66::64::87::124::124:

canım ben karar verdim ya gidiyorum diyetisyene hemde buldum bile doktorumu evime yürüme mesafesinde hastane ve doktor hakkında çok olumlu yorumlar var giden herkes memnun, çok sıkıldım artık kökünden çözücem bu işi :31:

O zaman hadi kalk git :4: bizim kaybedecek zamanimiz yok dimi :16:

tavsiye ederim canım süper bişey ama tansiyon düşüklüğü varsa önermıyorlar

Hadi yaa benim tansiyonum hep dusuktur 10-6 9-5 hep boyle normale yukselince dengem bozuluykr dr bile kabullendi bizim ailenin hatunlari dusuk tansiyonlu

günaydın tombul tırtıllar:16::16::16:

sabh
5 zeytın
1 dılım peynır
2 dılım ekemk
çay

öğle
nohut yemegı
1 dılım ekemk
çay

aksam
2 köfte
1 dılım ekemk
ev yapımı sekersız uzum suyu (bagırsaklara cok ıyı gelıyor)

1 bardak kefir (eşimde cok sevdi)
2 lt su
yarım saat yuruyus

sabh
5 zeytın
1 dılım peynır
2 dılım ekemk
çay

öğle
nohut yemegı
1 dılım ekemk
çay

aksam
2 köfte
1 dılım ekemk

2 lt su
yarım saat yuruyus

Günaydın canım bi kere biz citir kelebekler olcaz tamam mi :37: menun harika

Günaydınlaaar kızlar maşallaahh amma kaynatmışsınz oku oku bitmedi :nazar: :1:

Ay demeyi unuttum bende kefirimi yaptim bu sefer icimu rahat oldu dimekki gecwn kefirini fazla koymusum

Bie bardak sari leblebi cok degilmi kardes

Hayat sana guzel bacim

Romantik sevgulummm

Ay ben cikokatali lokum olabilirim bana uyar:)
şey ama ben onu sabahtan akşama kadar ara ara yedim, ama bi öğün olaraktan toptan yazdımm :26:

Menüm
Aç karnına 1 tatlı kaş. çörek otu
Kahvaltı
1 muz
1 çay bardağı ceviz
6 zeytin
1 fincan biberiye
1 salatalık 2 taze biber
1 turp 1/2 demet dereotu
ÖĞLE
1 bardak kefir

AKŞAM
1 kase işkembe çor
1 por patlıcan salatası
2 kaşık erişte (ev eriştesi)
SPOR
50 dk koşu -10 dk twist - tiffany-50 squat
Sıvı
2 lt tarçınlı zencefilli limonlu karanfilli yeşilçaylı su
1 fincan biberiye
1 bardak kefir
1 fincan türk kahvesi+1 kayısı
1 fincan siyah çay
1 fincan hibisküs
Sen benim idolümsünnnnn :nazar::nazar:
:70: :70: gel barisalim bi ta bu kadar cabuk affetmem haa

Banucugum gelmis hisgelmis herkesede cvp vermis
Sutte tasmis ay kolay kolay da cikmiyor ya sut tasinca

Eltimdeyim ne tatli yedim ne patates ne sigara boregi ohhh ohh:8:

:nazar::nazar: tebrik ediyorum seni kaptanııımm :46:

bugün
sabah
peynir
1 parca ekmek tuzsuz
biraz maydanoz
1 ymutra

ara:yok

öğle:1kase çorba
1kase yogurt keten tohumlu
yarım bardak kefir

ara:2dilim ananas

ara:yarımyeşil elma

akşam:
çocuklara çorba içirirken bi kaç kaşık götürdüm
fırında karnabahar brokoli karısımı
mor turp şalgammı?onu rendeledim maydanoz kattım birde yeşil sarımsak salata gibi yedim.

çikolatanın kırıntısı:9::9::9:ısırıktan kırıntıya indik yakında oda kalmaz resmen kopan kırıntıyı yedim:9:
1bardak kefir

bian kendimide kırıntısını yerken hayal ettim :1::1:

Canm benmm sağoll, senin de boğazın moğazın bütün rahatsızlığın geçsn ben gelene dekk (ha kafadakine bi şey diyemem o çatlaklık kalıcı bende de varr hehehehheheh hohohoh hahaha:33::9::33:)
Bu arada menün gayett güzell :81::129:

Tamam erikkk heheheh
Hadi yaaa tüh belki de görmemiştir bakalımm...

Hhehehe bak nasıl da anlaştıkk :13:

Sağol Banuş ablacımmmm :16::16::16:
Ay bi kayısıyı denemedm kahveyle unuttum onu haftaya deniyim inş :34:
:35::35: akikokokokoohhhh kıızz çabuk gel kaçamak yapma sevdiceğinin yanında vallahi sollarım seniii :10: ama regl oldum bu sabah kaptana nasıl dicem bilmiyorum :18:
26 Mart Menüm:
Sabah:
3 tel Erzurum peyniri
bol tere
şekersiz çay
2 dilim küçük kepek ekmek

Öğlen:
3 yk bulgur pilavı
4 yk tavuklu mantar sote
Salata
1 tek şeker Türk kahvesi

Ara:
1 kase kivili yoğurt(ev yapımı)

Akşam:
1 kase tavuk çorba (yok kesin civciv çıkar bu gece :9:)
1,5 pors kadar havuç tarator

ve sıkıntılı kısım: 2 top mado sade-çikolata dondurmaaaa :52::52::52:

Su:2lt
Spor:1 sa hızlı tempo yürüyüş

Biliyorum dondurma olmasa harikaydım :51:
sen yakında cik cik cik diyerek yazcan menüleri sende o ışığı gördüm :1: kız bu ne tavuk aşkıdır hey maşallahhh :1::1: hııııı dondurma ve havuççç :19: anladın sen beni :54:
Gecmisi okudum bitirdim bayiliyim okumaya emme cy alintilarda ucuruyo yorumlari deli oluyom
Aklimda kalan ates ablacik iyi hos da menulwrine yorum yazanlara bile yorum yazmiyi olmaz boylr bence gerci bana laf dosmezde neyse
Kefirde alkol nasil olur ys uzum sarap olmasi gibimi ozaman
fazla mayalanınca alkol oluşurmuş diye bi yazı okumuştum ben ama içmek haram değilmiş

Ya ben bu hafta neden boyle olduuu hihhh

Kelebek.hill (62,9 / 63,3 / -0,4 / %-0,64 )

O dondurma yuzundense kusura bakmayn yaa ama bu hafta hep bi sislik var demistm of yaa :/

ooiiiyyy :18::18:

cnm leblebiler bari tuzsuzdur inş.
bi de suyu göremedim
leblebileer azıcık tuzluydu tabiki :17::26: su da 1buçuk anca oldu ama bugün şişem yanımda bol bol içicem :1:

kaptanıımmm sabah bir uyandım ki hastalanıyorum :5: + çıkıcağımı sanmıyorum ama ben cuma olmadan patladııım buuuuuummmmmm

sabh
5 zeytın
1 dılım peynır
2 dılım ekemk
çay

öğle
nohut yemegı
1 dılım ekemk
çay

aksam
2 köfte
1 dılım ekemk

2 lt su
yarım saat yuruyus

günaydııııınnnn :16:
şu kefiri bende içicem artık yaa ooooyyyyy

cnm ya hayırdır ufaklık kabız galiba geçmiş olsun
Ewet yha sabha gunkurusu kaynattım
Ac karna verdim 1 saat sonra kahvaltı yaptık işte
Cok saol canımm :52:
Günaydın sen oyle san ::33: geçmiş okuyorum:21:
Günaydınnnn kaptaann
Yerler silindi caylar koyuldu klüp havalandırdım bi gidim dsdim siz gelmişsinz zaten :7:
Canim mervem gecmis olsun en dogal yolla cozmussun:16:
He kaptan yha gercekten dıgal oldu
Şükür cok canı yandı yawrumn içim yandı bnmde
Şükür kız ii aklıma geldi
Gelmeseydi sabun:9::9:
mervişim hakiki zeytin yağını içirebilirsinde baya faydası oluyo canım kıyamam bilirim zorlugunu:1:
Canm bnm cık kötü oluyo yha bide bnmkinde catlk var
Düşün ;(
Ama şükür :1:
Şimdi iyi
Bidenm zeytinyagını içirdim midesi bulandı istifar etti
Bide orasını yumusatsn dıye koydum :))

günaydın kızlar

menüm:

08.30: soğanlı omlet, 1 bardak kefir, turp, havuç, dere otu, roka, 1 çay bardağı badem, peynir, zeytin

16.45: 1 dolma, 1 sarma, salata, 1 kase tarhana, 1 bardak kefir

gece acıktım tabi, normalde bu kadar erken yemediğim için, 1 bardak süt içtim..

banucum böyle olmuş mu?

1 saat temiz havada agaclan yeni acmis ciceklerin kokusunu ceke ceke yuruyusumu yaptim dusumu alicam simdi cookkkk mutluyummm

günayydınnn
mervecim sabahları bi tk zeytinyağıda içir.eğer sürekli oluyorsa bence kanunide cocuk gastroentereloji bölümü var bi ara götür.önce aile hekimine götür bi tsh felan bakar belki.
banucum maşallah cok istikrarlısın
dilekcim sen vara zayıf olunca kuğu olursun maşallah boyuna posuna.
hilalcim iyi yolculuklar canım kilona canını sıkma bencede imkanın varsa yarına kadar bol su iç ver tekrar tartıl.
gülşahcım bencede diyetisyen en iyisi.
ahsencim sana msj atmıstım aldınmı merak ettim

1 saat temiz havada agaclan yeni acmis ciceklerin kokusunu ceke ceke yuruyusumu yaptim dusumu alicam simdi cookkkk mutluyummm
Insan kendini cok hafuf hissediyor :38:
Günaydınlaaar kızlar maşallaahh amma kaynatmışsınz oku oku bitmedi :nazar: :1:

şey ama ben onu sabahtan akşama kadar ara ara yedim, ama bi öğün olaraktan toptan yazdımm :26:

Sen benim idolümsünnnnn :nazar::nazar:

:nazar::nazar: tebrik ediyorum seni kaptanııımm :46:

bian kendimide kırıntısını yerken hayal ettim :1::1:

:35::35: akikokokokoohhhh kıızz çabuk gel kaçamak yapma sevdiceğinin yanında vallahi sollarım seniii :10: ama regl oldum bu sabah kaptana nasıl dicem bilmiyorum :18:

sen yakında cik cik cik diyerek yazcan menüleri sende o ışığı gördüm :1: kız bu ne tavuk aşkıdır hey maşallahhh :1::1: hııııı dondurma ve havuççç :19: anladın sen beni :54:

fazla mayalanınca alkol oluşurmuş diye bi yazı okumuştum ben ama içmek haram değilmiş

ooiiiyyy :18::18:

leblebileer azıcık tuzluydu tabiki :17::26: su da 1buçuk anca oldu ama bugün şişem yanımda bol bol içicem :1:

kaptanıımmm sabah bir uyandım ki hastalanıyorum :5: + çıkıcağımı sanmıyorum ama ben cuma olmadan patladııım buuuuuummmmmm

günaydııııınnnn :16:
şu kefiri bende içicem artık yaa ooooyyyyy

Canim sen kacamaksiz devam et reglden dolsyi odemine birsey doyen olmaz ama kacanaklara derim valla yaz geldi resmen kaldirin popisleri spora :8:

ayfercim sende bu hafta cok dayanıklıydın kaçamaklara tartıya bugün değilse en kısa zamanda yansır.sakın hemen yansımassa moral bozma olurmu benim cici tatlı cadı kaptanım.

Insan kendini cok hafuf hissediyor :38:

Canim sen kacamaksiz devam et reglden dolsyi odemine birsey doyen olmaz ama kacanaklara derim valla yaz geldi resmen kaldirin popisleri spora :8:

yok kaptanım artık ben 3 gündür kaçamak yapmadım dahada yapmam :1: regl olmasaydım - çıkınca dahada sarılırdım heveslenip ama olsun ben yine de dikkat edicem haftaya bi güzel -lerle geliriimm :16:

Back
X