Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

dktoruum 2 fincandan fazlası zararlı değilmi yeşil çayın :26:
gözdecim benim bir cam çaydanlığım var ona 1bilemedin 1.5 tk yeşil çayı demliyorum.yogun içemiyorum sulu yeşil çay diyelim paşa çayı

Blucum oglun kac yasindaki wc egitimu icin
Beninki bu 30 aylik oldu ama valla havalarin isinmasini bekliyom.kizim suyla oynamayi cok seviyo.biliyorum sirf oynmk icin wc ye gitmk isteyeck usutmesinden korkuyorum suan

ahsencim benim oğlan bu ay 36 oldu.ama niyeti yok.kızım 24 aylıkken öğrenmişti.aslında benide şimdi bağlayan havanın ısınmaması.

1, 5 su
300ml e yakin kefir
2 kupa acik siyah cay
1 kupa kahve
1 kupa kayisili form

Az sonra carsiya cikicm dun ananasimi alamamistim.edanin ananasli detoksunu uygulicm

Nayir nolamaz suyun az

Daha aksama cok var surekli karnim sis cisli ciski geziyorum yapiyirum yibe geliyo bi yudum icsem oda direk iniyo asagiya isyerinde zor oluyir tek cisli benmisim gibi millet iki saatte bur guder ben yarim saatte bir

Az sonra carsiya cikicm dun ananasimi alamamistim.edanin ananasli detoksunu uygulicm

Ahsenim sen bi ara ayran asi diyeti yapmiyomuydun baci ne ayran gonullu ciktin denemedigin diyet sekli kalmadi:))

2 kupa mate
3 lt su
Bir cay bardagi kefir

Kaptan aksama lahmacun geliyi ne ediyum hicmi yemiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…