ben daha yarım litre bile içmemişim ama sürekli wcdeyim.sanırım diğer içtiklerimden.
2 kahve
3yeşil çay
1 siyah çay
çok az oldu yaaa.
dktoruum 2 fincandan fazlası zararlı değilmi yeşil çayın :26:
gözdecim benim bir cam çaydanlığım var ona 1bilemedin 1.5 tk yeşil çayı demliyorum.yogun içemiyorum sulu yeşil çay diyelim paşa çayıdktoruum 2 fincandan fazlası zararlı değilmi yeşil çayın :26:
evet ben öyle bi yazı okumuştum o yüzden artık 2 kupayı geçmiyorumAaaa gercktn ole bisey varmi bemim de bazen 3. Kupa oluyo yesilcy
gözdecim benim bir cam çaydanlığım var ona 1bilemedin 1.5 tk yeşil çayı demliyorum.yogun içemiyorum sulu yeşil çay diyelim paşa çayı
1, 5 su
300ml e yakin kefir
2 kupa acik siyah cay
1 kupa kahve
1 kupa kayisili form
Nayir nolamaz suyun az
Az sonra carsiya cikicm dun ananasimi alamamistim.edanin ananasli detoksunu uygulicm
Hadi kalk su ic ozaman
Haydeeeeee 2.5 lt ictim suyumu ohhhh sefam olsun
Yok yok kacamak yok zaten bu hafta sari kart alirsak cok guzel yeni kurallar ekletecegim
Hahayyy yyasak izinler iptal bugunden once ok dediklerim haricinde bundan sonra iptalSey izine cikabilirmiyim:))))
Ahsenim sen bi ara ayran asi diyeti yapmiyomuydun baci ne ayran gonullu ciktin denemedigin diyet sekli kalmadi:))
Hahayyy yyasak izinler iptal bugunden once ok dediklerim haricinde bundan sonra iptal
Kiz o iki gunluk ayran detoksu
Kaptan aksama lahmacun geliyi ne ediyum hicmi yemiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?