Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Merwew biz komsu olmaliymisiz ya:)))

Kaptan kusmuyuz baristikmi kacamak yapmadim bugun senin icin:)

Aynen oyle canim hani kirmakta istemiyosun amma illa herkonuda herkesin bi fikri olacak

Walla su insanlari takmamayi ogrenemicem bende babamin huyu war bende maalesef baskalari ne der diye yasiorum bende nezaman zayiflasam nazarami geliorum ne zayiflamissin dediklerinin ertesi gunu baaliorum kilo almaya

Menum
Sabah yarim pirtakal
Kahvalti 2dcavdar lor peynir 3 zeytin domates kirmizi bober kozlenmis bir t.k tereyag,bir c.k recel
Ara bir avic cig findik yesil cay
Ogle azcik ispanak bir dilim ekmek domates
Ara bir cay bardagi kefir:) hurma
Aksam bir tabajtan az tavikli mantar haslanmis lahana 1tanw haslanmis icli kofte bir adet kozlenmis kirmizi biberbiber
5 bardak bitki xayi 3 lt su yarim saat yuruyus 15 dak kol bacak karin harekwtlwri

İyi akşamlar kızlarr bu ara sık gelemiyorum özürlerimi kabul edin lütfenn maşallah çenenize kuvvet 10 sayfa kaynatmışsınız

akşam yemeğinden önce tam girecektim ocakta sütüm vardı aynı anda hem cep hem ev tel hem kapı çalarmı çaldı işte cebi açtım ev teli telsiz onu açtım otomata bastım bu arada benim süt taştı her yer iptal sinir oldum valla

hakikaten süper olurdu Mervişim her şehirde bir kk klübü olsa süper olur bencede yaza gelebilirim sana

afiyetolsun cnm dondruma mevsimini açmışsın bakıyorummm ben ekşi kuru eriği sevemedim midem ağrıyor tüketince ama tatlı kuru eriği çok seviyorum
bu güzel bilgi için tşkler canımcım

ohhh afiyetolsunnn canım menülerinin maşallahı var

kızılacak bir durum yok şirinem kurallar belli ateş ablacım bizlere ne kadar çok katışırsan motivasyonun o kadar artar inan bana

Kızlarla şimdi avm ye gidiyoruz arkadaslarla
Biraz sohbet muhabbet :)) kahvee bol köpüklü :)))

ohhh gezdin geldin sefan olsun Mervişimm

canım iznemi ayrılıyorsunn :26: önemli bir durum yoksa ayrılmanı önermem bitanemm buraya menümüzü yazacağımızı bilmemiz bile bizi engelliyor tatlım karatay uzun vadeli bir süreç fakat bumerang gibi dönüş olmaması çok güzel

Canim iyi yaomissin calsiyum ve saglikli yağda zayiflamaya yardimci banucugumda surekli tekrar eder zaten yagi artirin salatalariniza bol bol yag dikun sabahki zeytini bol yagli yeyin diye saglikli yag altini ciziyimde yanlis anlamasin kimse

evet yağları yakmak için yağ şart duraksamalarda yağ miktarını artıranlar yada yürüyüşünü artıranlar vermeye başlıyor

hadi bakalım öğlen kefir iç olmazsa ben açlık hissedersem öyle yapıyorum canım hemen hemen her gün içiyorum

hadi gözün aydınnn seslenseydin abna Çağlacım hemen sarardık ellerine sağlık

salata müthişşşş

Kizlar ya yarindan itibaren karatay 1 hafta ara verip farkli bi diyet listesi uygulamk istiyorum.malum direnc meselesi. Ne dersiniz sizin de fikirlerinize ihtoyacim var
bitanem bünyen tam alışmışken ara vermen doğru olmaz diye düşünüyorum fakat iyi olacağına inanıyorsan 1 hafta dene istersen

afiyetolsun cnmm menü harika keten tohgumunu bende çok tüketiyordum fakat nodül oluşumuna sebep oluyor diye bırakmıştım

Hayırlı yolculuklar Hilalcim güle güle git gel inşş

daha ne olsunnnnn süper her iki günde

çatık nedir bilemedim:26: ilk günlere göre düzelme var menülerinde mısır yağsız tuzsuz dahi olsa kilo verme döneminde önerilmiyor ablacım

Enerjin neşen daim olsun Mervişşşşş coşmuşsun yinee

Omru uzatiyomus kaynanam istedide vermedim:)))

yok dayanamzsın sen güzel yüreğini biliyorum

kaptanıım o nası büyüyo kiii

çok şirinler gözdecim küçükken ipekböceği beslerdim onlara benzetiyorum ben

sporla yakmışsındır inş tatlım

Sey kem kum bir tahinli corek 3kasik majarna salatasi ama pastaya dokunmadi
kendine ceza seç en iyisi çekirgem

Hayirrrrr onlar sktsi gecmis kuflu artik peynirlerden yapiliyir klasik peynir ye yarim yagli olanlarida var tam olanda en sagliklisi klasik peynir digerleri yolda mayalaniyor resmen kimyassl dolu canim

bi ara tv de göstermişti bu kerm peynirleri o zamandan bu yana almam halbuki çok severdim

ayyyyyyy olmaz şuan içeri giren hastam varya kabusum cıkmaz şimdi ne laftan anlar

Yaemincim Alllah sana sabır versinn bu cümleni okunyunca komşumuz canlandı gözümde oda hastalık hastası her gün sağlık ocağına gider

afiyetolsun canımmm tadını beğenmişsindir umarım hilal ev işlerini spordan saymamış

Gune açan Çiçekler gibiyiz
Yalannn yalannnn
Oyle saf ki sevgimiz yalannnnnnnn yalannn
Ayiramaz bizi hic kimse yalann yalann :123:
Olene dek beraberiz yalaaannnnnn

ne güzel bir açılış böyle şirinemmmm

afiyetolsun canım kahve ile kayısı süper oluyor zorlanıyorsan dene bitanem

yem bencedee benim canımda:131::131: bundan istiyorr hemen parfe denemelerine başlamam lazım yarında teyzeme gidiyoruz dönüişte inş artık

dualarımız seninle Gülşahcım hakkında hayırlısı olsun çok sevindim başarılar bitanemm

Aksam gorumceme gidicez caya ama yanina kesinbiseyler yapar tabaga dokunmasam alinir ne etsemki

benim uyguladığım yöntemi söyleyeyim çay doldurmaya hep tabağımla birlikte giderimm her gidiş gelişte bir tanesini iptal ederim eğer yemediğim için kırılacak biriyse yoksa zaten direk söylerim tatlım

Swet cim onerilerini simdi okudum.portakala dikkat edicem.gunkurusu nu 2 ye indiricem.tesekkur ederim.yalniz ayni hatalari sabah da yapmistm.keske daha once okusaymisim seni.gizumden kacmis

dfaha öncede uyarmıştım fakat gözden kaçmış sanırım meyve suları malesef sıkılınca direk şekere dönüşüyor bitanem mümkünse bütün olarak tüketmeliyiz kahvaltıda veya aralarda süt ayran veya yoğurt ile tatlım

Walla su insanlari takmamayi ogrenemicem bende babamin huyu war bende maalesef baskalari ne der diye yasiorum bende nezaman zayiflasam nazarami geliorum ne zayiflamissin dediklerinin ertesi gunu baaliorum kilo almaya

Baci ben acikcasi kendim ve esimin ne soyledigi onemli geri tin yani

severim senin pırtakal deyişini kefirde elini korkak alıştırma dilekcim bir su bardağı iç
5 bnardak bitki çayı çok olmamışmı dokunmasın sonra bitanemm:26:

başkaları için yaşarsan kimseyi memnun edemezsin Çağlacımm babamın meşhur lafıdır bana derki kızım sen varsan herkes var sen yoksan herkes olsa ne olur olmasa ne olur o yüzden hayatı kendin için yaşa tatlım

bu sözleri söyleyenlerin çoğunda gizli de olsa kıskançlık var bence tatlım kendini en iyi sen bilirsin nerede duracağına sen karar ver canım başkaları değil

Menüm
Aç karnına 1 tatlı kaş. çörek otu
Kahvaltı
1 muz
1 çay bardağı ceviz
6 zeytin
1 fincan biberiye
1 salatalık 2 taze biber
1 turp 1/2 demet dereotu
ÖĞLE
1 bardak kefir

AKŞAM
1 kase işkembe çor
1 por patlıcan salatası
2 kaşık erişte (ev eriştesi)
SPOR
50 dk koşu -10 dk twist - tiffany-50 squat
Sıvı
2 lt tarçınlı zencefilli limonlu karanfilli yeşilçaylı su
1 fincan biberiye
1 bardak kefir
1 fincan türk kahvesi+1 kayısı
1 fincan siyah çay
1 fincan hibisküs

Son düzenleme:

FUNDA ÇAYI Böbrekleri temizleyerek enfeksiyonları önler, zayıflatıcı etkiye sahiptir.

Sac dökülmesine karşı: Avokadoyu ezin ve 2 bıldırcın yumurtası,1 yemek k. susamyağı ile karıştırın ve saç diplerinize sürüp 40 dk bekletin

Saç dökülmesine karşı: şampuanınıza bir kaç damla çam terebentin yağı damlatın bu dökülen saçlarınızın daha gür çıkmasını sağlar

kabizlige iyi gelen seyler : Nane çayı, zencefil çayı, havuç suyu, 1 çay kaşığı kuşburnu tohumu

Spor öncesinde ve sonrasında tartılın. Aradaki kayıp sıvı kaybıdır ve onun 2 katı kadar su için. Böylece metabolizmanızı çalıştırırsınız

Gür Saçlar İçin: 50 gr. taze civanperçemini 1 lt. suda 10 dk kaynatıp süzün. Her gün saç diplerine bununla masaj yapın.

DÖKÜLEN SAÇLAR İÇİN; Defne, badem ve avakado yağlarını eşit miktarda karıştırıp, saçınıza sürün, 4-5 saat bekletip şampuanla yıkayın

Gül suyunun içine bir kaç damla limon sıkın antibakteriel bir yüz temizleme suyu elde edersiniz, cilde taze bir parlaklık verir

Biberiye çayı: Kabızlığı gideriyor, Sindirim sistemine uyarıcı etki yapıyor, İdrar söktürüyor, Baş ağrısına iyi geliyor.

Saçlarınızın çabuk uzaması için bir dilim taze zencefili blender'dan geçirin ve kaynatın. Sonra da suyu ile 15 dk masaj yapın

kızlar bunları kaydetmiştim paylaşayım dedim belki işinize yarayan vardır

Şuleden haber yokmu bu arada kimde telefonu vardı merak etmeye başladımm gelmeden durmazdı geldi de benmi kaşçırdım acaba:26:

Son düzenleme:
Hosgeldin banu ablam ya evet dun hem gorumcemin israri hem adetimin ilk gunu olusu tahinli corege hayir diyemedim ceza olarak kacgundur spirumu yapiyorum ablsm yarinda dahada bi asilicam
Benide kefircilerin listesine ekliyebilirsin bugun yaptigimi cok rahat ictim esimde icericem kayinvaldecigimede iciriyirum kemikler icin cok faydaluymisya

sporlarını görüyorum tatlım ohh ne güzel hepimiz içelimm hastalanmadan şifa bulalım bak ben demedimmi benim Dileğim kayınvalidesine bile kıyamaz

Bende duzenli biberi cayi iciyirum spor oncesi tartilmayi deniyecem ilk firsatta
Sulenin numarisi yaseminde olabilir

sporlarını görüyorum tatlım ohh ne güzel hepimiz içelimm hastalanmadan şifa bulalım bak ben demedimmi benim Dileğim kayınvalidesine bile kıyamaz

Ektigimizi bicelim diye iyi gelin oluyorum ablam ne ediyim bendede oglan var maglum:)

Senin menulerine yorum yapmak ne haddime diye dusunuyorum artik:)

Ektigimizi bicelim diye iyi gelin oluyorum ablam ne ediyim bendede oglan var maglum:)

herşeyden önce yüreğin güzel Dilekcimm kalbin güzel oldumu gerisi zaten gelirr

Senin menulerine yorum yapmak ne haddime diye dusunuyorum artik:)

est olurmu bitanemm yorumlara açığımm yarını atlatırsam süper olacak kahvaltıya teyzeme gidiyoruz anneannem başlar tıkıştırmaya onun gözünde hala bebeğim hiç büyümüyorum sanki

Profildeki resim seninmi banu abla sensen ay ne kadar guzelsin simdi actim baktim helede o gamzen maasallah diyim

Girdigin ortamlarda nasil kacamak yapmamayi basarabiliyosun ve sen bu kadar iradeliyken nasil kilo aldin cok merak ediyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…