Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Valla sana bagli ayrilirsan 6 ay yarisamazsin genel kural. Ama ben listeye girmek istemiyorum zaten maksat motuve drrsen ayrilman birsey degistirmez cunku zaten burda olacaksın sadece listeye girmeyeceksin yine hesao vereceksin bize
Ayrica direncin kirilana kadar izinli olabilirsin ama kilo almadan gelmek sartiyla

Ayy tamda damarina basmisim yaa
Bosver sen bebecikleri dusun

Ayy hastalarda cins hala var mi oyle emri vaki ilac yazdirma
Yuhh condomuda mi sizden aliyolar :26: ayy anlat sen arada

ya bıkere de ben ordayken dr konusuodu telde sızde tarıhı gecmıs prezervatıf yokmu burda cok gıdıo yetıstıremıoruz dag gıbı bı yer dıodu

kaptan dun gece 4e kadar sarma sardım kardesım gelcekmıs edırneden bu aksam .. corba yaptım yemek falan yapıcam cok ugrayamam sanırım vakıt buldukca gelırım

Bebegim gidanin icindeyim yillardur herseyde alkol acuga cikar bu msyalanma kurali iz miktarda eser miktarda daha once ilahiyatcilarada konu oldu kefiri ilk bulan eski turkler zaten sonra bskma amerikadan geldi
Ayrica sana icinde alkol olan ve gun icinde tukettigin bi dunya sey sayabilirim niyet diyorum niyet onemli

o zaman izinli olabilir miyim ben? 2 hafta istiyorum sadece:)

bu konudada haklısın kaptanım iyisi mi ben bian önce alıp tadına bakıyım ondan sonra senden maya istiyeyim

kızlar bugün kahvaltıda yediğim yağ oranını artırdım, domates salatalık yemedim yerine kış sebzesi yedim..
işler çok yoğun olduğu için de yemeğe gidemedim ve sabah 9da kahvaltı ettiğim halde hala acıkmadım..
yoğunluk sayesinde yavaş yavaş 2 öğüne ineceğim sanırım..yani en azından belki sadece kefir içerim.. hadi inşallah..

Tmm canim da sarma demeseydin iyiydi ayy kac gundur canim istiyor kendim sariyim anneme demeyim hamile sanacaklar yine

Abooooooo tahinli corek ve makatna salatasi mi neyse yuruyisle eritmissindir ins

Cnm ben yarindan itibaren 1 haftalik karataya ara vrricm farkli biseyler uygulayip tekrat donucem.benim problemim karatayla degil vucut direncimle.belki bu sayede kendime yeniden guvenim gelur

Canim iyi yaomissin calsiyum ve saglikli yağda zayiflamaya yardimci banucugumda surekli tekrar eder zaten yagi artirin salatalariniza bol bol yag dikun sabahki zeytini bol yagli yeyin diye saglikli yag altini ciziyimde yanlis anlamasin kimse

Cnm ben yarindan itibaren 1 haftalik karataya ara vrricm farkli biseyler uygulayip tekrat donucem.benim problemim karatayla degil vucut direncimle.belki bu sayede kendime yeniden guvenim gelur

canım karatayda çok ayrıntı var, kitabı mutlaka okumak gerek, kan değerleri vs de önemli..
mesela d vitamini eksikse, omega 3 alınmıyorsa kilo verilemiyor, bunlara baktır bence nasılsa türkiyedesin baktırma imkanın var.. ben izne gidince baktırıcam..
onun dışında pişirme yöntemleri vs de etkiliyor, ve kaçamak hiç yapmamak gerekiyor.. hakikaten zor, kilo vermesi zor karatayda, ben de artık bıkma noktasına geldim biliyorsun, ama kiloyu koruması kolay...en azından geri gelmiyor verilenler...bir de tabi benim en büyük sebebim sağlık.. ailemde şekerden kalpten kaybettiğimiz çok insan var, genetik yapım çok müsait, o yüzden dikkat etmek istiyorum..

Bu hafta bildirim yapcan iki hafta izinli olcan o zaman o halde 357 de burdasin ona gore

ok kaptan zaten izinliyken de buralardayım inşallah..

Cok güsel canım :))) inş hedefine tez zamanda ulasırsın

Seni buarlarda görmek güsel
Ama izne ayrılacakmısısın canm hayırlısı

Canlar suana kadar yediklerim

Sabah
1 dilim ekmek
1 dimates
1 dilim peynir
1 kahve

Ara
10 erik kuru eksi

Ogle1 kepce Şehriye çorbası
1/2 dilim ekmek
Sulu koftenin aadece köfteleri yani 5-6 tane misket kofte

Ara
1 bardak kefir
2 top sade Maraş dondurmasi (hakiki marasti firma getirdi )

Dipnot : yediginiz ambalajli dondurmalarin icerigini okuyun icinde yazan sut kremasi yazıyorsa tuketmeyin
Cunku dondurma degil bildiginiz krema var bircok urunde hemde en iyi markalarda yani aslinda dondurma degil zararli yag tuketiyorsunuz

Selammmmm nirdesiniz kızlar

Aksama dogru azalırsa yagmur
Kız kulesı ve adalar.......
Ahhhh orda olsammm cok güselll hala
İstanbuldaa sonbahar.......

Kızlarla şimdi avm ye gidiyoruz arkadaslarla
Biraz sohbet muhabbet :)) kahvee bol köpüklü :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…