kaptaniçemm ve kızçelerr bugün öğlen kısır + köfte var menüde. patates ve tatlıda varda benim için yoklarrkısır yesem sorun olurmuu :26: en fazla 2 3 kaşık verirler zaten
geçmiş olsun tekrar, ne demek canım
canım 2-3 gündür işler çok yoğun şöyle bakıp bakıp çıkıyorum, ben de bilemedim ne yapsam, tamamen çıksam bir daha gelemem, gelsem size zarar.. izne ayrılamıyorum da sanırım dimi, 1 kere kullandım..
menülerimi paylaşayım şimdi.. karataya aynen devam, burda dondurma mevsimi açıldı eşim ve oğluma rağmen kaçamak yapmıyorum ama spor yapamadım çünkü her gün bi iş çıktı ya yemek yapmam gerekti ya alışverişe gitmem gerekti, durumlar böyle..izin hakkım varsa önce onu kullanayım ama buradan kopmadan izin yapayım sadece listeye girmeyeyim.. sadece tamamen kopmaktan korkuyorum.. belki bu 2 haftada direncim de kırılır omega 3lere ulaşabilirsem inşallah belki de onun da faydası olur
kefiri ben de hep korkarak içerdim ama sonunda beni de bi gıda mühendisi ikna etti.. mayalar içinde kalsa bile sütteki laktozu tüketince alkol mayalanması kesilir dedi, o alkol de eser miktarda her mayalanmada oluşan alkol dedi, ekşilik alkolden değilmiş.. ben de hep hemen tüketmeye çalışıyordum artık kasmıyorum..
Ayy tamda damarina basmisim yaa
Bosver sen bebecikleri dusun
Ayy hastalarda cins hala var mi oyle emri vaki ilac yazdirma
Yuhh condomuda mi sizden aliyolar :26: ayy anlat sen arada
Kuzlarrrrrr 2 lt suyu bitirdimmmmm
Merak ettim cnm nasil cozdun ogle yemegi sorununu
bencede direncini kırman için sürekli rutin olarak yaptığın menüyü değiştirmen lazım bence.. diyetisyenler bile haftada 1 gün izin veriyo hastalarına yeme konusunda o yüzdende vücutları direnç göstermiyo. bi dene bence canımm
:96::111::111:
şaka falan bi yana ben çok takıldım bu içindeki alkol durumuna, bi bilene sormadan içim rahat etmez :26:
Valla sana bagli ayrilirsan 6 ay yarisamazsin genel kural. Ama ben listeye girmek istemiyorum zaten maksat motuve drrsen ayrilman birsey degistirmez cunku zaten burda olacaksın sadece listeye girmeyeceksin yine hesao vereceksin bize
Ayrica direncin kirilana kadar izinli olabilirsin ama kilo almadan gelmek sartiyla
Bebegim gidanin icindeyim yillardur herseyde alkol acuga cikar bu msyalanma kurali iz miktarda eser miktarda daha once ilahiyatcilarada konu oldu kefiri ilk bulan eski turkler zaten sonra bskma amerikadan geldi
Ayrica sana icinde alkol olan ve gun icinde tukettigin bi dunya sey sayabilirim niyet diyorum niyet onemli
ya bıkere de ben ordayken dr konusuodu telde sızde tarıhı gecmıs prezervatıf yokmu burda cok gıdıo yetıstıremıoruz dag gıbı bı yer dıodu
kaptan dun gece 4e kadar sarma sardım kardesım gelcekmıs edırneden bu aksam .. corba yaptım yemek falan yapıcam cok ugrayamam sanırım vakıt buldukca gelırım
Sabah
Kucuk elma su
Kahvalti 2dbugday 50gr lor bir yumurta omlet 3zeytin domates yesillik,bir c.k recel
Ara 15 tane cig findik
Ogle yarmali yogurt corbasi turp
Ara lahana yapraklari haslamahaslama
Aksam mantar sorte tavuklu lahanayla salata yaptim
Ara bir el ayasi kadar tahinl corek 3 kasik makarna salatasi
Spor 1saat tempolu yuruyus 3,5lt su
4 bardak bitki cay
kızlar bugün kahvaltıda yediğim yağ oranını artırdım, domates salatalık yemedim yerine kış sebzesi yedim..
işler çok yoğun olduğu için de yemeğe gidemedim ve sabah 9da kahvaltı ettiğim halde hala acıkmadım..
yoğunluk sayesinde yavaş yavaş 2 öğüne ineceğim sanırım..yani en azından belki sadece kefir içerim.. hadi inşallah..
o zaman izinli olabilir miyim ben? 2 hafta istiyorum sadece:)
kızlar bugün kahvaltıda yediğim yağ oranını artırdım, domates salatalık yemedim yerine kış sebzesi yedim..
işler çok yoğun olduğu için de yemeğe gidemedim ve sabah 9da kahvaltı ettiğim halde hala acıkmadım..
yoğunluk sayesinde yavaş yavaş 2 öğüne ineceğim sanırım..yani en azından belki sadece kefir içerim.. hadi inşallah..
Cnm ben yarindan itibaren 1 haftalik karataya ara vrricm farkli biseyler uygulayip tekrat donucem.benim problemim karatayla degil vucut direncimle.belki bu sayede kendime yeniden guvenim gelur
Bu hafta bildirim yapcan iki hafta izinli olcan o zaman o halde 357 de burdasin ona gore
Cok güsel canım :))) inş hedefine tez zamanda ulasırsındünki menü:
sabah:
1yumurta beyazı
50gr peynir
1 parca ekmek (halkekmekten cavdar aldım tuzsuz)
limonlu maydanoz.
ara:yeşil çay
öğle:
1 kase yogurt keten tohumlu
1kase corba
ara:
yarım yeşil elma
greyfurt
akşam:
haşlanmıs hindili salata
közlenmiş biberli yogurt
sıvı yeterince deyim.bilmiyorum ne kadar içtim.
menüm:
sabah: 1 yumurta+dereotu+havuç+turp+roka+ 8 zeytin+ 1 avuç peynir
4,5 saat sonra: 1 kase salata (kış sebzelerinden) (lahana+kırmızı lahana+marul+havuç+turp)+ bol limon ve bol soğuk sıkım zeytinyağı
5,5 saat sonra: 1 taze yaprakla yapılan bulgurlu etli sarma + 1 dolma + salata+ 1 kase yoğurt
sıvı: 2 lt su+ 1 yeşil çay+ 1 şekersiz türk kahvesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?