Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kazen abla düsenlese söle orta bi yerde
Ohhh
Ne güsel olurdu gercekten
Ewe geldim bebekler 1 saat önce aksam yemegimide yedim
.....
Kararda verdim diyetisyene gidip bundan sonra kontrollü dewam etcem tıkandım 60 larda kac haftadır
Hem degişiklik sart????
Walla bana gelebilseniz bn size bi klup havası yasatırdım cocukları hümoşun odasına ohhh acardık müzigi kahveler yesilçaylar
Koktyl salatalar hobaa:62:

Merwew biz komsu olmaliymisiz ya:)))

Kaptan kusmuyuz baristikmi kacamak yapmadim bugun senin icin:)

Aynen oyle canim hani kirmakta istemiyosun amma illa herkonuda herkesin bi fikri olacak

Walla su insanlari takmamayi ogrenemicem bende babamin huyu war bende maalesef baskalari ne der diye yasiorum:17: bende nezaman zayiflasam nazarami geliorum ne zayiflamissin dediklerinin ertesi gunu baaliorum kilo almaya

Menum
Sabah yarim pirtakal
Kahvalti 2dcavdar lor peynir 3 zeytin domates kirmizi bober kozlenmis bir t.k tereyag,bir c.k recel
Ara bir avic cig findik yesil cay
Ogle azcik ispanak bir dilim ekmek domates
Ara bir cay bardagi kefir:) hurma
Aksam bir tabajtan az tavikli mantar haslanmis lahana 1tanw haslanmis icli kofte bir adet kozlenmis kirmizi biberbiber
5 bardak bitki xayi 3 lt su yarim saat yuruyus 15 dak kol bacak karin harekwtlwri

İyi akşamlar kızlarr bu ara sık gelemiyorum özürlerimi kabul edin lütfenn maşallah çenenize kuvvet 10 sayfa kaynatmışsınız:nazar::53::53:

akşam yemeğinden önce tam girecektim ocakta sütüm vardı aynı anda hem cep hem ev tel hem kapı çalarmı :53::53: çaldı işte cebi açtım ev teli telsiz onu açtım otomata bastım bu arada benim süt taştı her yer iptal sinir oldum valla :14::14:

Kazen abla düsenlese söle orta bi yerde
Ohhh
Ne güsel olurdu gercekten
Ewe geldim bebekler 1 saat önce aksam yemegimide yedim
.....
Kararda verdim diyetisyene gidip bundan sonra kontrollü dewam etcem tıkandım 60 larda kac haftadır
Hem degişiklik sart????
Walla bana gelebilseniz bn size bi klup havası yasatırdım cocukları hümoşun odasına ohhh acardık müzigi kahveler yesilçaylar
Koktyl salatalar hobaa:62:

hakikaten süper olurdu Mervişim her şehirde bir kk klübü olsa süper olur bencede yaza gelebilirim sana:54:

Canlar suana kadar yediklerim

Sabah
1 dilim ekmek
1 dimates
1 dilim peynir
1 kahve

Ara
10 erik kuru eksi

Ogle1 kepce Şehriye çorbası
1/2 dilim ekmek
Sulu koftenin aadece köfteleri yani 5-6 tane misket kofte

Ara
1 bardak kefir
2 top sade Maraş dondurmasi (hakiki marasti firma getirdi )

Dipnot : yediginiz ambalajli dondurmalarin icerigini okuyun icinde yazan sut kremasi yazıyorsa tuketmeyin
Cunku dondurma degil bildiginiz krema var bircok urunde hemde en iyi markalarda yani aslinda dondurma degil zararli yag tuketiyorsunuz

Evet devami:
1 kase corba
Bir kase yoğurt
5 yk nohut
1/4 dilim ekmek

Su: 3 lt
Spor: 50dk yürüyüş

afiyetolsun cnm dondruma mevsimini açmışsın bakıyorummm:23::23: ben ekşi kuru eriği sevemedim midem ağrıyor tüketince ama tatlı kuru eriği çok seviyorum
bu güzel bilgi için tşkler canımcım:16:
Hiloşuuuummm sana şimdiden hayırlı yolcular bitanem :54:

bugün ki menüm
sabah: 1 yumurta + biraz peynir + 4 zeytin + 1 dilim kepek ekmek 1 çay

ara : sarı leblebi yedim bir çay bardağı kadar :26: + 1 büyük bardak bol limonlu yeşil çay

öğlen: 3 tane işaret parmağı kadar köftecik, 2 y k kadar kısırcık + sonra yeşil elma

ara: böğürtlen çayı

akşam: 1 tabak dünki karnıbahar yimeemden :56: güzel oldu güzeeelll

ara : 1 şekersiz türk kahvesi yaparım sonra bukadar canlarıım :54:

içtiklerim: 3 bardak çay, 1 böğürtlen, 1 yeşil çay

spor: 20 dk hızlı yürüyüş okadar şuan

ohhh afiyetolsunnn canım menülerinin maşallahı var :46::46:

Ates abla
İhlal edilen kurallar :

Kendinden onceki menulere ve mesajlara yorum yapmama( daha once iki uc kez uyarmistim)
Mazeretsiz olarak gunde 5 mesaj uygulamasini yerine getirmeme( daha once uyarmistim yine ayni sekilde)

:19::19::19:

Ablacigim kusura bakma ama gunde bi kere ugrayip menuyu yazip gitmekle ne takima nede kendine motivasyon saglayamazsin uzgunum daha onceden cogu kez dile getirdim vermen gerek kilo cok az ve bunu yanlis yonlerden cozmek istiyorsun ben kurallara uyarsam seni diskalifiye etmek durumun da kalacagim ki buda 6 ay yarismaya girmene engel ama istersen sen takimda degistirebilirsin . Paylasimi bu kadar zorlamayan uye sayisi dusuk takimlar var

Kimse bana kizmasin kizlar bu isi gercekten isteyenlerle devam etmek istiyorum uzgunum

kızılacak bir durum yok şirinem kurallar belli ateş ablacım bizlere ne kadar çok katışırsan motivasyonun o kadar artar inan bana:16:

Kızlarla şimdi avm ye gidiyoruz arkadaslarla
Biraz sohbet muhabbet :)) kahvee bol köpüklü :)))

ohhh gezdin geldin sefan olsun Mervişimm

canım karatayda çok ayrıntı var, kitabı mutlaka okumak gerek, kan değerleri vs de önemli..
mesela d vitamini eksikse, omega 3 alınmıyorsa kilo verilemiyor, bunlara baktır bence nasılsa türkiyedesin baktırma imkanın var.. ben izne gidince baktırıcam..
onun dışında pişirme yöntemleri vs de etkiliyor, ve kaçamak hiç yapmamak gerekiyor.. hakikaten zor, kilo vermesi zor karatayda, ben de artık bıkma noktasına geldim biliyorsun, ama kiloyu koruması kolay...en azından geri gelmiyor verilenler...bir de tabi benim en büyük sebebim sağlık.. ailemde şekerden kalpten kaybettiğimiz çok insan var, genetik yapım çok müsait, o yüzden dikkat etmek istiyorum..

ok kaptan zaten izinliyken de buralardayım inşallah..

canım iznemi ayrılıyorsunn :26: önemli bir durum yoksa ayrılmanı önermem bitanemm buraya menümüzü yazacağımızı bilmemiz bile bizi engelliyor tatlım karatay uzun vadeli bir süreç fakat bumerang gibi dönüş olmaması çok güzel:49:

Canim iyi yaomissin calsiyum ve saglikli yağda zayiflamaya yardimci banucugumda surekli tekrar eder zaten yagi artirin salatalariniza bol bol yag dikun sabahki zeytini bol yagli yeyin diye saglikli yag altini ciziyimde yanlis anlamasin kimse :1:

evet yağları yakmak için yağ şart duraksamalarda yağ miktarını artıranlar yada yürüyüşünü artıranlar vermeye başlıyor

kızlar bugün kahvaltıda yediğim yağ oranını artırdım, domates salatalık yemedim yerine kış sebzesi yedim..
işler çok yoğun olduğu için de yemeğe gidemedim ve sabah 9da kahvaltı ettiğim halde hala acıkmadım..
yoğunluk sayesinde yavaş yavaş 2 öğüne ineceğim sanırım..yani en azından belki sadece kefir içerim.. hadi inşallah..

hadi bakalım öğlen kefir iç olmazsa ben açlık hissedersem öyle yapıyorum canım hemen hemen her gün içiyorum

ya bıkere de ben ordayken dr konusuodu telde sızde tarıhı gecmıs prezervatıf yokmu burda cok gıdıo yetıstıremıoruz dag gıbı bı yer dıodu :D

kaptan dun gece 4e kadar sarma sardım kardesım gelcekmıs edırneden bu aksam .. corba yaptım yemek falan yapıcam cok ugrayamam sanırım vakıt buldukca gelırım
hadi gözün aydınnn seslenseydin abna Çağlacım hemen sarardık:16: ellerine sağlık

menüm:

sabah: 1 yumurta+dereotu+havuç+turp+roka+ 8 zeytin+ 1 avuç peynir

4,5 saat sonra: 1 kase salata (kış sebzelerinden) (lahana+kırmızı lahana+marul+havuç+turp)+ bol limon ve bol soğuk sıkım zeytinyağı

5,5 saat sonra: 1 taze yaprakla yapılan bulgurlu etli sarma + 1 dolma + salata+ 1 kase yoğurt

sıvı: 2 lt su+ 1 yeşil çay+ 1 şekersiz türk kahvesi

:46::46::46::46::46: salata müthişşşş :56:

Kizlar ya yarindan itibaren karatay 1 hafta ara verip farkli bi diyet listesi uygulamk istiyorum.malum direnc meselesi. Ne dersiniz sizin de fikirlerinize ihtoyacim var
bitanem bünyen tam alışmışken ara vermen doğru olmaz diye düşünüyorum fakat iyi olacağına inanıyorsan 1 hafta dene istersen

dünki menü:
sabah:
1yumurta beyazı
50gr peynir
1 parca ekmek (halkekmekten cavdar aldım tuzsuz)
limonlu maydanoz.

ara:yeşil çay

öğle:
1 kase yogurt keten tohumlu
1kase corba

ara:
yarım yeşil elma
greyfurt

akşam:
haşlanmıs hindili salata
közlenmiş biberli yogurt

sıvı yeterince deyim.bilmiyorum ne kadar içtim.

afiyetolsun cnmm menü harika keten tohgumunu bende çok tüketiyordum fakat nodül oluşumuna sebep oluyor diye bırakmıştım

Kızlarcm daha önce de söylediğim gibi yarın sabahın köründe Konya ile başlayan yolculuğum-Akşehir-Antalya ve İstanbul olarak devam edicek; bikaç gün idaree edersinz artıkk :23: yarn sabah kalkar kalkmaz tartılıp yarın otobüsteyken de bildirimimi de yaparım:1: nolur nolmaz Cuma baya yoğun olucam, not edin unutmayın beni hehehe :1:

Hayırlı yolculuklar Hilalcim güle güle git gel inşş :54:

24 mart pazartesi
Sabah
Haslanmıs yumurta
Peynir kk kadar
Salatalık 2 tane ımmm ne güsel kokuyodu
Zeytin 3 dene
Sekersiz içtigimiçin yasmıyom bile sekersiz cay diye artık 2 bardak
1 .5 silim kepek ekmegi
Ara: yeşilçay limonlu tarcınlı
Öglen
Kavurma yapmustım 2 yeek kasıgı kadar yedim
Ayran 1 bardak
1/2
Dilim kep ek
Ara
Türk kahvesi sekersiz oda sade birde
Aksam
Ispanak yemegi
Salata bir kase
Yogurt bir kase
Su:1.5 lt
Spor: 45 dk yürüyüş orta tempo

25 mart salı
Sabah
Haslanmıs yumurta
Bol yeşillilkmaydanoz tere roka kıvırcık
Peynir 2 dilim
Zeytin 2 tane
Bçk çilek reçeli
3 bardak cay
2 dilim cavdar
Ara
Tarcınlı süt
Ögle
Yayla corbası
Salata
Ara
Ihlamur içtimmm oyyyysss kokusuna kırban
Aksam
Fırında tavuk gögüs 1 tane kemikli oluyo yha he ondan
Tarhana corbası
Salata
Bir kase yogurt
Spor: 1 saat yürüyüş
Su:2 lt

Herkesi öptüm:54::54::54:

:54::54::54: daha ne olsunnnnn süper her iki günde:nazar:

Sabah
Elma kefir yumurta domates

Ara yeşil çay

Öğle kanat 3tane bulgur pilavı 3kasik catik

Turk kabhvesi 3kayisi

Aksam yoğurtlu kereviz çorba

Soda patlamış Mısır bir kase

Yarım saat yürüyüş
2.5 lt su

çatık nedir bilemedim:26: ilk günlere göre düzelme var menülerinde mısır yağsız tuzsuz dahi olsa kilo verme döneminde önerilmiyor ablacım

:62::62:
Nassın kaptann masllahın var
Bn 2 gündür kp deydim ewe geldim bi dip köşe yaptım işim biiti anca geldim.......geçmişte boguldum masallah:nazar:

Burdayım yasemincimm :64:
Döktürüyorumm
Sabah sabah ew temizlerken ankaranın baglarını actım :64:
Baktım oynamaktan iş yapamıyom
Slow bişiler actım da işim bitti:9:

Kaptan sen beni biliyosun sewerim seni:54:

:1::1::9: gözde güldürdün bni :)) eksitme sende yafri

Kızzz dilekk ömürsün:9:

Hahahahahaha :9::9::9:

Enerjin neşen daim olsun Mervişşşşş coşmuşsun yinee:29:

Omru uzatiyomus kaynanam istedide vermedim:)))

:9::9: yok dayanamzsın sen güzel yüreğini biliyorum:54:

kaptanıım o nası büyüyo kiii :53:

çok şirinler gözdecim küçükken ipekböceği beslerdim onlara benzetiyorum ben

Sabah
Kucuk elma su
Kahvalti 2dbugday 50gr lor bir yumurta omlet 3zeytin domates yesillik,bir c.k recel
Ara 15 tane cig findik
Ogle yarmali yogurt corbasi turp
Ara lahana yapraklari haslamahaslama
Aksam mantar sorte tavuklu lahanayla salata yaptim
Ara bir el ayasi kadar tahinl corek 3 kasik makarna salatasi
Spor 1saat tempolu yuruyus 3,5lt su
4 bardak bitki cay

:53::53: sporla yakmışsındır inş tatlım

Sey kem kum bir tahinli corek 3kasik majarna salatasi ama pastaya dokunmadi
kendine ceza seç en iyisi çekirgem:32::32:

Hayirrrrr onlar sktsi gecmis kuflu artik peynirlerden yapiliyir klasik peynir ye yarim yagli olanlarida var tam olanda en sagliklisi klasik peynir digerleri yolda mayalaniyor resmen kimyassl dolu canim

bi ara tv de göstermişti bu kerm peynirleri o zamandan bu yana almam halbuki çok severdim:31:

ayyyyyyy olmaz şuan içeri giren hastam varya kabusum cıkmaz şimdi ne laftan anlar :36:

Yaemincim Alllah sana sabır versinn bu cümleni okunyunca komşumuz canlandı gözümde oda hastalık hastası her gün sağlık ocağına gider :51:

günaydın sekerler

dünki menüm

5 zeytın
1 dılım peynır
2 dılım ekmek
cay
salatalık
domates

ara
yok

öğle
layla corba 1 kepçe
karnıbahar yemegı
1 dılım ekemek

ara
1 actıvıa

aksam
yemek yapmaya fırsatım olmadı
2 yumurtadan omlet
1 dılım ekmek

ara
1 bardak kefir:) banucugumun sayesınde ev yapımı

su:2lt
spor:indir kaldır ıslerım vardı evde

afiyetolsun canımmm tadını beğenmişsindir umarım:56: hilal ev işlerini spordan saymamış :24::24:

Gune açan Çiçekler gibiyiz :71::71:
Yalannn yalannnn :60:
Oyle saf ki sevgimiz yalannnnnnnn yalannn :57:
Ayiramaz bizi hic kimse yalann yalann :123:
Olene dek beraberiz yalaaannnnnn:24:

ne güzel bir açılış böyle şirinemmmm:16::16:

25 Mart Menüm:

Sabah:
1 haşlanmış yumurtanın beyazı
biraz peynir-biber
1,5 dilim kepek ekmek

Öğlen:
1 pors tavuk ızgara
1 dilim kadar pidesinden

1 tek şeker Türk kahvesi

1 şekersiz Türk kahvesi (deneyim dedm hiç fena değil alışırım umarm)

Ara:
1 kase portakallı yoğurt (ev yapımı:))
Akşam:
1 kase şehriyeli tavuk çorbası
3 küçük parça fırında yapılmış tavuk-yoğurtlu (bugün civciv çıkaracam çok saçma oldu ama napim :D)
bol tere ve roka

şekersiz limonlu çay

Su:2 lt

afiyetolsun canım kahve ile kayısı süper oluyor zorlanıyorsan dene bitanem

işte menum :126:

açılış: 1 bardak kefir
sabah
1 dilim ekmek
1,5 dilim beyaz peynir
salatalık domates
3 adet zeytin

ara 1 kupa kahve

öğle
1 dilim peynir
domates salatalık
1 dilim ekmek

ara
3 gün kurusu
1 galeta

akşam
5 köfte( toplamda 100gr yoktur)
bol salata ama çok bol . bol bolll

su: 2,5 lt
spor: 45 dk tempolu yürüyüş

canım acayıp :125::125: bundan istiyor ama yemin ettim yemiycem regl isteklerimi dondurdum :33:

yem bencedee benim canımda:131::131: bundan istiyorr hemen parfe denemelerine başlamam lazım yarında teyzeme gidiyoruz dönüişte inş artık

selam kızlarr nasılsınız kusurabakmayın uğrayamadım, sebebine gelince bi iş durumu var , evrak işleriyle uğraştım perşembede mülakat ve sınav var bana dua edin olurmu şimdi yemek yapmam lazım kociş gelmek üzere öpüldünüz

dualarımız seninle Gülşahcım hakkında hayırlısı olsun çok sevindim başarılar bitanemm

Aksam gorumceme gidicez caya ama yanina kesinbiseyler yapar tabaga dokunmasam alinir ne etsemki

benim uyguladığım yöntemi söyleyeyim çay doldurmaya hep tabağımla birlikte giderimm her gidiş gelişte bir tanesini iptal ederim eğer yemediğim için kırılacak biriyse yoksa zaten direk söylerim tatlım

Swet cim onerilerini simdi okudum.portakala dikkat edicem.gunkurusu nu 2 ye indiricem.tesekkur ederim.yalniz ayni hatalari sabah da yapmistm.keske daha once okusaymisim seni.gizumden kacmis

dfaha öncede uyarmıştım fakat gözden kaçmış sanırım meyve suları malesef sıkılınca direk şekere dönüşüyor bitanem mümkünse bütün olarak tüketmeliyiz kahvaltıda veya aralarda süt ayran veya yoğurt ile tatlım

Walla su insanlari takmamayi ogrenemicem bende babamin huyu war bende maalesef baskalari ne der diye yasiorum:17: bende nezaman zayiflasam nazarami geliorum ne zayiflamissin dediklerinin ertesi gunu baaliorum kilo almaya

Baci ben acikcasi kendim ve esimin ne soyledigi onemli geri tin yani

Menum
Sabah yarim pirtakal
Kahvalti 2dcavdar lor peynir 3 zeytin domates kirmizi bober kozlenmis bir t.k tereyag,bir c.k recel
Ara bir avic cig findik yesil cay
Ogle azcik ispanak bir dilim ekmek domates
Ara bir cay bardagi kefir:) hurma
Aksam bir tabajtan az tavikli mantar haslanmis lahana 1tanw haslanmis icli kofte bir adet kozlenmis kirmizi biberbiber
5 bardak bitki xayi 3 lt su yarim saat yuruyus 15 dak kol bacak karin harekwtlwri

severim senin pırtakal deyişini kefirde elini korkak alıştırma dilekcim bir su bardağı iç :7:
5 bnardak bitki çayı çok olmamışmı dokunmasın sonra bitanemm:26:

başkaları için yaşarsan kimseyi memnun edemezsin Çağlacımm babamın meşhur lafıdır bana derki kızım sen varsan herkes var sen yoksan herkes olsa ne olur olmasa ne olur o yüzden hayatı kendin için yaşa tatlım

Benim icin tehlikleli donem basladi bugun sohbette herkes ne kadar zayugladin artik zayiflama yuzun solmus dedi bende ne ediyin zayiflamasamda koruma icin az yiyicem dedim ben 8 kilo verdim daha cok vermis gibi gotunuyorsun diyolar ama ben en azindan daha 7kilo daha vermek ustiyorum oyuzden bu sozlerden hic hoslanmiyorum:(
bu sözleri söyleyenlerin çoğunda gizli de olsa kıskançlık var bence tatlım kendini en iyi sen bilirsin nerede duracağına sen karar ver canım başkaları değil:34:

Menüm
Aç karnına 1 tatlı kaş. çörek otu
Kahvaltı
1 muz
1 çay bardağı ceviz
6 zeytin
1 fincan biberiye
1 salatalık 2 taze biber
1 turp 1/2 demet dereotu
ÖĞLE
1 bardak kefir

AKŞAM
1 kase işkembe çor
1 por patlıcan salatası
2 kaşık erişte (ev eriştesi)
SPOR
50 dk koşu -10 dk twist - tiffany-50 squat
Sıvı
2 lt tarçınlı zencefilli limonlu karanfilli yeşilçaylı su
1 fincan biberiye
1 bardak kefir
1 fincan türk kahvesi+1 kayısı
1 fincan siyah çay
1 fincan hibisküs

Son düzenleme:

FUNDA ÇAYI Böbrekleri temizleyerek enfeksiyonları önler, zayıflatıcı etkiye sahiptir.

Sac dökülmesine karşı: Avokadoyu ezin ve 2 bıldırcın yumurtası,1 yemek k. susamyağı ile karıştırın ve saç diplerinize sürüp 40 dk bekletin

Saç dökülmesine karşı: şampuanınıza bir kaç damla çam terebentin yağı damlatın bu dökülen saçlarınızın daha gür çıkmasını sağlar

kabizlige iyi gelen seyler : Nane çayı, zencefil çayı, havuç suyu, 1 çay kaşığı kuşburnu tohumu

Spor öncesinde ve sonrasında tartılın. Aradaki kayıp sıvı kaybıdır ve onun 2 katı kadar su için. Böylece metabolizmanızı çalıştırırsınız

Gür Saçlar İçin: 50 gr. taze civanperçemini 1 lt. suda 10 dk kaynatıp süzün. Her gün saç diplerine bununla masaj yapın.

DÖKÜLEN SAÇLAR İÇİN; Defne, badem ve avakado yağlarını eşit miktarda karıştırıp, saçınıza sürün, 4-5 saat bekletip şampuanla yıkayın

Gül suyunun içine bir kaç damla limon sıkın antibakteriel bir yüz temizleme suyu elde edersiniz, cilde taze bir parlaklık verir

Biberiye çayı: Kabızlığı gideriyor, Sindirim sistemine uyarıcı etki yapıyor, İdrar söktürüyor, Baş ağrısına iyi geliyor.

Saçlarınızın çabuk uzaması için bir dilim taze zencefili blender'dan geçirin ve kaynatın. Sonra da suyu ile 15 dk masaj yapın

kızlar bunları kaydetmiştim paylaşayım dedim belki işinize yarayan vardır

Şuleden haber yokmu bu arada kimde telefonu vardı merak etmeye başladımm gelmeden durmazdı geldi de benmi kaşçırdım acaba:26:

Son düzenleme:
Hosgeldin banu ablam ya evet dun hem gorumcemin israri hem adetimin ilk gunu olusu tahinli corege hayir diyemedim ceza olarak kacgundur spirumu yapiyorum ablsm yarinda dahada bi asilicam
Benide kefircilerin listesine ekliyebilirsin bugun yaptigimi cok rahat ictim esimde icericem kayinvaldecigimede iciriyirum kemikler icin cok faydaluymisya

Hosgeldin banu ablam ya evet dun hem gorumcemin israri hem adetimin ilk gunu olusu tahinli corege hayir diyemedim ceza olarak kacgundur spirumu yapiyorum ablsm yarinda dahada bi asilicam
Benide kefircilerin listesine ekliyebilirsin bugun yaptigimi cok rahat ictim esimde icericem kayinvaldecigimede iciriyirum kemikler icin cok faydaluymisya

sporlarını görüyorum tatlım ohh ne güzel hepimiz içelimm hastalanmadan şifa bulalım bak ben demedimmi benim Dileğim kayınvalidesine bile kıyamaz :54::54:

FUNDA ÇAYI Böbrekleri temizleyerek enfeksiyonları önler, zayıflatıcı etkiye sahiptir.

Sac dökülmesine karşı: Avokadoyu ezin ve 2 bıldırcın yumurtası,1 yemek k. susamyağı ile karıştırın ve saç diplerinize sürüp 40 dk bekletin

Saç dökülmesine karşı: şampuanınıza bir kaç damla çam terebentin yağı damlatın bu dökülen saçlarınızın daha gür çıkmasını sağlar

kabizlige iyi gelen seyler : Nane çayı, zencefil çayı, havuç suyu, 1 çay kaşığı kuşburnu tohumu

Spor öncesinde ve sonrasında tartılın. Aradaki kayıp sıvı kaybıdır ve onun 2 katı kadar su için. Böylece metabolizmanızı çalıştırırsınız

Gür Saçlar İçin: 50 gr. taze civanperçemini 1 lt. suda 10 dk kaynatıp süzün. Her gün saç diplerine bununla masaj yapın.

DÖKÜLEN SAÇLAR İÇİN; Defne, badem ve avakado yağlarını eşit miktarda karıştırıp, saçınıza sürün, 4-5 saat bekletip şampuanla yıkayın

Gül suyunun içine bir kaç damla limon sıkın antibakteriel bir yüz temizleme suyu elde edersiniz, cilde taze bir parlaklık verir

Biberiye çayı: Kabızlığı gideriyor, Sindirim sistemine uyarıcı etki yapıyor, İdrar söktürüyor, Baş ağrısına iyi geliyor.

Saçlarınızın çabuk uzaması için bir dilim taze zencefili blender'dan geçirin ve kaynatın. Sonra da suyu ile 15 dk masaj yapın

kızlar bunları kaydetmiştim paylaşayım dedim belki işinize yarayan vardır

Şuleden haber yokmu bu arada kimde telefonu vardı merak etmeye başladımm gelmeden durmazdı geldi de benmi kaşçırdım acaba:26:

Bende duzenli biberi cayi iciyirum spor oncesi tartilmayi deniyecem ilk firsatta
Sulenin numarisi yaseminde olabilir

sporlarını görüyorum tatlım ohh ne güzel hepimiz içelimm hastalanmadan şifa bulalım bak ben demedimmi benim Dileğim kayınvalidesine bile kıyamaz :54::54:

Ektigimizi bicelim diye iyi gelin oluyorum ablam ne ediyim bendede oglan var maglum:)

Menüm
Aç karnına 1 tatlı kaş. çörek otu
Kahvaltı
1 muz
1 çay bardağı ceviz
6 zeytin
1 fincan biberiye
1 salatalık 2 taze biber
1 turp 1/2 demet dereotu
ÖĞLE
1 bardak kefir

AKŞAM
1 kase işkembe çor
1 por patlıcan salatası
2 kaşık erişte (ev eriştesi)
SPOR
50 dk koşu -10 dk twist - tiffany-50 squat
Sıvı
2 lt tarçınlı zencefilli limonlu karanfilli yeşilçaylı su
1 fincan biberiye
1 bardak kefir
1 fincan türk kahvesi+1 kayısı
1 fincan siyah çay
1 fincan hibisküs

Senin menulerine yorum yapmak ne haddime diye dusunuyorum artik:)

Ektigimizi bicelim diye iyi gelin oluyorum ablam ne ediyim bendede oglan var maglum:)

herşeyden önce yüreğin güzel Dilekcimm kalbin güzel oldumu gerisi zaten gelirr

Senin menulerine yorum yapmak ne haddime diye dusunuyorum artik:)

est olurmu bitanemm yorumlara açığımm yarını atlatırsam süper olacak kahvaltıya teyzeme gidiyoruz anneannem başlar tıkıştırmaya onun gözünde hala bebeğim hiç büyümüyorum sanki:9:

Profildeki resim seninmi banu abla sensen ay ne kadar guzelsin simdi actim baktim helede o gamzen maasallah diyim

herşeyden önce yüreğin güzel Dilekcimm kalbin güzel oldumu gerisi zaten gelirr

est olurmu bitanemm yorumlara açığımm yarını atlatırsam süper olacak kahvaltıya teyzeme gidiyoruz anneannem başlar tıkıştırmaya onun gözünde hala bebeğim hiç büyümüyorum sanki:9:

Girdigin ortamlarda nasil kacamak yapmamayi basarabiliyosun ve sen bu kadar iradeliyken nasil kilo aldin cok merak ediyom

Back
X