- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
onda bir yanlışvar 170 boy için ideal kilo 61 görünüyor ozaman bmı 21 civarı oluyor 25de normal sınırlara giriliyor.1'70 ben ozaman ben yarin mezun oliyim yubbiii:))
yaaaaaa.Makarna okadar spor istiyosu yandim ben dunku tahinli corektr vardi
yok benim koca cocugum yiyordu banada bir ısırık al dedi bende ypk dedim ama o bitterli gofretin bir kırıntısı düşünce koklayım bari dedim.
harika menü canımcım kırmızı ve mor sebzeler meyveler en etkili antioksidanlarmış bol bol faydalanmak lazım
oyyy kıyamam sana kırıntı demek:125::125: evde çocuk olunca ucundan kıyısından oluyo böyle
Gurur duyorum kaptanim sininlegel barisalim bi ta bu kadar cabuk affetmem haa
Banucugum gelmis hisgelmis herkesede cvp vermis
Sutte tasmis ay kolay kolay da cikmiyor ya sut tasinca
Eltimdeyim ne tatli yedim ne patates ne sigara boregi ohhh ohh
evet tatlım benim çok tşk ederim bitanemmm
genelde cıs olmayanları seçmeyi öğrendim bitanemm birde bi yere gezmeye gitsem bile artık bana uygun birşeylerda yapıyor evsahipleri
dışardada zorlanmıyorum cnm
hoşbulduum şirinemmmmmm
afferimmm kaptanıma irade budur
aman sorma bir saatim temizlikle gitti malesef
Dilekcim nasıl kilo aldığıma gelince 3 verdim 4 aldım 5 verdim 6 aldım diye diye çıktım fakat benim asıl alma nedenim kullandığım ilaçlar tatlım
onda bir yanlışvar 170 boy için ideal kilo 61 görünüyor ozaman bmı 21 civarı oluyor 25de normal sınırlara giriliyor.
yaaaaaa.
yok benim koca cocugum yiyordu banada bir ısırık al dedi bende ypk dedim ama o bitterli gofretin bir kırıntısı düşünce koklayım bari dedim.
1hafta kaçamaksız karatay dene.bişey kaybetmessin.bende cok işe yaradı.atıştırma hissimi tatlı krizimi aldı.sürekli ağza birsey atmak düşük kalorilide olsa ne yazıkki kötü etkiliyor.
Hiloşuuuummm sana şimdiden hayırlı yolcular bitanem
bugün ki menüm
sabah: 1 yumurta + biraz peynir + 4 zeytin + 1 dilim kepek ekmek 1 çay
ara : sarı leblebi yedim bir çay bardağı kadar :26: + 1 büyük bardak bol limonlu yeşil çay
öğlen: 3 tane işaret parmağı kadar köftecik, 2 y k kadar kısırcık + sonra yeşil elma
ara: böğürtlen çayı
akşam: 1 tabak dünki karnıbahar yimeemdengüzel oldu güzeeelll
ara : 1 şekersiz türk kahvesi yaparım sonra bukadar canlarıım
içtiklerim: 3 bardak çay, 1 böğürtlen, 1 yeşil çay
spor: 20 dk hızlı yürüyüş okadar şuan
Ben de erik olum imm murdum erigi
Ates abla gordu ama cevap yazmadi
ay kızlar alemsiniz güldürdünüz beni akşam akşam
tamam tamam sağlıklı meyvelerim sebzelerim benimmmmm
Hayırlı yolculuklar Hilalcim güle güle git gel inşş
afiyetolsun canım kahve ile kayısı süper oluyor zorlanıyorsan dene bitanem
26 Mart Menüm:
Sabah:
3 tel Erzurum peyniri
bol tere
şekersiz çay
2 dilim küçük kepek ekmek
Öğlen:
3 yk bulgur pilavı
4 yk tavuklu mantar sote
Salata
1 tek şeker Türk kahvesi
Ara:
1 kase kivili yoğurt(ev yapımı)
Akşam:
1 kase tavuk çorba (yok kesin civciv çıkar bu gece)
1,5 pors kadar havuç tarator
ve sıkıntılı kısım: 2 top mado sade-çikolata dondurmaaaa
Su:2lt
Spor:1 sa hızlı tempo yürüyüş
Biliyorum dondurma olmasa harikaydım
Ahh keske yha ne gğselolurduMerwew biz komsu olmaliymisiz ya:)))
Menum
Sabah yarim pirtakal
Kahvalti 2dcavdar lor peynir 3 zeytin domates kirmizi bober kozlenmis bir t.k tereyag,bir c.k recel
Ara bir avic cig findik yesil cay
Ogle azcik ispanak bir dilim ekmek domates
Ara bir cay bardagi kefir:) hurma
Aksam bir tabajtan az tavikli mantar haslanmis lahana 1tanw haslanmis icli kofte bir adet kozlenmis kirmizi biberbiber
5 bardak bitki xayi 3 lt su yarim saat yuruyus 15 dak kol bacak karin harekwtlwri
Ahh keske yha ne gğselolurdu
Canm maslalh bugun kacamak yok
Su spor süper
Canmcım bnde tövbeliyimde ewde kendim oynuyorum öle kızlarla toplanırsak ewde ölebide burda
Kızlar kızım kabız olmus takasını yapamıyo cok canı yanıyo olmalı ki aglıyo 1 saattır ne yapıcamı sasırdım biliyomusunuz
Bana yardım edin
Su spor süper
Canmcım bnde tövbeliyimde ewde kendim oynuyorum öle kızlarla toplanırsak ewde ölebide burda
Kızlar kızım kabız olmus takasını yapamıyo cok canı yanıyo olmalı ki aglıyo 1 saattır ne yapıcamı sasırdım biliyomusunuz
Bana yardım edin
Pekde müdahale etmek istemıyorum zaten ettırmıyoda ama son carem ya zeytinyagı ile uyarcam yada acile gidip lagman yaptırcam afedersiniz cok canım yanıyo öle görüncw kızımıKiyamam disardan mudale et bilmiyorum nekadar dogru ben oyle durumda kizimn zeytin yag surerdim hafif icine dogru faydasinida gorurdum
Tmm canım siz gelinde wallaYapmadim tabi kacamak bidahs dilinize dusermiyim:) tamam ozaman sen hazirili soyle karma ankara havalari biz geliyoz takimca:)
Su spor süper
Bana yardım edin
Gecmisi okudum bitirdim bayiliyim okumaya emme cy alintilarda ucuruyo yorumlari deli oluyom
Aklimda kalan ates ablacik iyi hos da menulwrine yorum yazanlara bile yorum yazmiyi olmaz boylr bence gerci bana laf dosmezde neyse
Kefirde alkol nasil olur ys uzum sarap olmasi gibimi ozaman
26 Mart Menüm:
Sabah:
3 tel Erzurum peyniri
bol tere
şekersiz çay
2 dilim küçük kepek ekmek
Öğlen:
3 yk bulgur pilavı
4 yk tavuklu mantar sote
Salata
1 tek şeker Türk kahvesi
Ara:
1 kase kivili yoğurt(ev yapımı)
Akşam:
1 kase tavuk çorba (yok kesin civciv çıkar bu gece)
1,5 pors kadar havuç tarator
ve sıkıntılı kısım: 2 top mado sade-çikolata dondurmaaaa
Su:2lt
Spor:1 sa hızlı tempo yürüyüş
Biliyorum dondurma olmasa harikaydım
Canm benmm sağoll, senin de boğazın moğazın bütün rahatsızlığın geçsn ben gelene dekk (ha kafadakine bi şey diyemem o çatlaklık kalıcı bende de varr hehehehheheh hohohoh hahaha)
Bu arada menün gayett güzell :81::129:
Tamam erikkk heheheh
Hadi yaaa tüh belki de görmemiştir bakalımm...
Hhehehe bak nasıl da anlaştıkk :13:
Sağol Banuş ablacımmmm
Ay bi kayısıyı denemedm kahveyle unuttum onu haftaya deniyim inş
Kahve icme iznim olursa uc gun deniyebilirim aslinda tereyagda serbest:)
Benim neden istahim azalmiyo kac aydir diyetteyim hanimlar bi puf noktasi soyleyin de bi ayagim mutfakta olmasin
onda bir yanlışvar 170 boy için ideal kilo 61 görünüyor ozaman bmı 21 civarı oluyor 25de normal sınırlara giriliyor.
yaaaaaa.
Pekde müdahale etmek istemıyorum zaten ettırmıyoda ama son carem ya zeytinyagı ile uyarcam yada acile gidip lagman yaptırcam afedersiniz cok canım yanıyo öle görüncw kızımı
Tmm canım siz gelinde walla
Bn hertürlü bulurum canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?