Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

1'70 ben ozaman ben yarin mezun oliyim yubbiii:))
onda bir yanlışvar 170 boy için ideal kilo 61 görünüyor ozaman bmı 21 civarı oluyor 25de normal sınırlara giriliyor.

Makarna okadar spor istiyosu yandim ben dunku tahinli corektr vardi
yaaaaaa.

yok benim koca cocugum yiyordu banada bir ısırık al dedi bende ypk dedim ama o bitterli gofretin bir kırıntısı düşünce koklayım bari dedim.

gel barisalim bi ta bu kadar cabuk affetmem haa

Banucugum gelmis hisgelmis herkesede cvp vermis
Sutte tasmis ay kolay kolay da cikmiyor ya sut tasinca

Eltimdeyim ne tatli yedim ne patates ne sigara boregi ohhh ohh
Gurur duyorum kaptanim sininle

Dilekcim nasıl kilo aldığıma gelince 3 verdim 4 aldım 5 verdim 6 aldım diye diye çıktım fakat benim asıl alma nedenim kullandığım ilaçlar tatlım

Ne guzel ya beni cevremdikler cok fena hic benim diyetimi kale almiyolar hep cis yapiyorlar
Artik hep beraber zayifliyip birdaha almiyacaz kilo

Diyetisyenimde birzamanlar 62 demisti ideal kilomu daha bissuri varbende gecen reklamda cikolataya oyle bi konsantre olmusumki resmen kokusunu hissettim sonrada halime guldum :)

Benim neden istahim azalmiyo kac aydir diyetteyim hanimlar bi puf noktasi soyleyin de bi ayagim mutfakta olmasin

1hafta kaçamaksız karatay dene.bişey kaybetmessin.bende cok işe yaradı.atıştırma hissimi tatlı krizimi aldı.sürekli ağza birsey atmak düşük kalorilide olsa ne yazıkki kötü etkiliyor.

1hafta kaçamaksız karatay dene.bişey kaybetmessin.bende cok işe yaradı.atıştırma hissimi tatlı krizimi aldı.sürekli ağza birsey atmak düşük kalorilide olsa ne yazıkki kötü etkiliyor.

Kahve icme iznim olursa uc gun deniyebilirim aslinda tereyagda serbest:)

Canm benmm sağoll, senin de boğazın moğazın bütün rahatsızlığın geçsn ben gelene dekk (ha kafadakine bi şey diyemem o çatlaklık kalıcı bende de varr hehehehheheh hohohoh hahaha)
Bu arada menün gayett güzell :81::129:

Ben de erik olum imm murdum erigi
Ates abla gordu ama cevap yazmadi

Tamam erikkk heheheh
Hadi yaaa tüh belki de görmemiştir bakalımm...

ay kızlar alemsiniz güldürdünüz beni akşam akşam

tamam tamam sağlıklı meyvelerim sebzelerim benimmmmm

Hhehehe bak nasıl da anlaştıkk :13:

Hayırlı yolculuklar Hilalcim güle güle git gel inşş

afiyetolsun canım kahve ile kayısı süper oluyor zorlanıyorsan dene bitanem

Sağol Banuş ablacımmmm
Ay bi kayısıyı denemedm kahveyle unuttum onu haftaya deniyim inş

Son düzenleme:
26 Mart Menüm:
Sabah:
3 tel Erzurum peyniri
bol tere
şekersiz çay
2 dilim küçük kepek ekmek

Öğlen:
3 yk bulgur pilavı
4 yk tavuklu mantar sote
Salata
1 tek şeker Türk kahvesi

Ara:
1 kase kivili yoğurt(ev yapımı)

Akşam:
1 kase tavuk çorba (yok kesin civciv çıkar bu gece )
1,5 pors kadar havuç tarator

ve sıkıntılı kısım: 2 top mado sade-çikolata dondurmaaaa

Su:2lt
Spor:1 sa hızlı tempo yürüyüş

Biliyorum dondurma olmasa harikaydım

Hilos hayirli yolculuklar ben cok severim uzun yoculuklari evde zar zor kitap okuyan ben yolculukta kitap okumays calisirim hafif muzik esliginde romantikmiyim neyim:)

Mutavazi arkadasim havucun pisince sekere donustigunu biliyormysun :)

Gecmisi okudum bitirdim bayiliyim okumaya emme cy alintilarda ucuruyo yorumlari deli oluyom
Aklimda kalan ates ablacik iyi hos da menulwrine yorum yazanlara bile yorum yazmiyi olmaz boylr bence gerci bana laf dosmezde neyse
Kefirde alkol nasil olur ys uzum sarap olmasi gibimi ozaman

Ay ben bir haftadir yazdigimdan cok yazmisindir bu aksam beyim pc dalinca bebelerde uyunca mutfakta yigili bulasiklarla beni bekliyince bende size kalirimmmmm:))

Merwew biz komsu olmaliymisiz ya:)))
Ahh keske yha ne gğselolurdu

Canm maslalh bugun kacamak yok
Su spor süper
Canmcım bnde tövbeliyimde ewde kendim oynuyorum öle kızlarla toplanırsak ewde öle bide burda

Kızlar kızım kabız olmus takasını yapamıyo cok canı yanıyo olmalı ki aglıyo 1 saattır ne yapıcamı sasırdım biliyomusunuz
Bana yardım edin

Ha ayrica ayfer kaptan sen yaptigim espirilerede gulmemissin ya alem karisin vesselam bi corek yidim diye revami bu ahiretligine:) ben gorurum senin menulerde bi cis suan dil cikariyorum sana:))

Kiyamam disardan mudale et bilmiyorum nekadar dogru ben oyle durumda kizimn zeytin yag surerdim hafif icine dogru faydasinida gorurdum

Yapmadim tabi kacamak bidahs dilinize dusermiyim:) tamam ozaman sen hazirili soyle karma ankara havalari biz geliyoz takimca:)

Kiyamam disardan mudale et bilmiyorum nekadar dogru ben oyle durumda kizimn zeytin yag surerdim hafif icine dogru faydasinida gorurdum
Pekde müdahale etmek istemıyorum zaten ettırmıyoda ama son carem ya zeytinyagı ile uyarcam yada acile gidip lagman yaptırcam afedersiniz cok canım yanıyo öle görüncw kızımı
Yapmadim tabi kacamak bidahs dilinize dusermiyim:) tamam ozaman sen hazirili soyle karma ankara havalari biz geliyoz takimca:)
Tmm canım siz gelinde walla
Bn hertürlü bulurum canlarım

bitanemm anneme minnacık sabun iyi gelişyor ama bilemedim prensese zararı olurmu :26:geçmiş olsun cnm

yok bitanemm diyanet işlerine sorulmuş kefirdeki alkol caizmidir diye için rahat olsun herhangi bir sakıncası yok tatlım

İslam dininde sarhoşluk verecek derecede mayalanmamış içeceklerin içilmesi caiz; sarhoşluk verecek derecede mayalanmış içeceklerin içilmesi ise haramdır.

Mayalanması kısa süren kefirin alkolsüz olup sarhoş etmediği, besleyici olduğu ve birçok hastalığın tedavisinde kullanıldığı uzmanlar tarafından açıklanmaktadır. Bu nitelikteki kefirin içilmesinde dinen bir sakınca yoktur.

hakikaten civciv çıkmazsa şaşırıcam Hilalcimmm dondurmayı da götürmüşsünnn şerbetli tatlıların yanında dondurma masum kalıyor aslında
sporda yapılmışşş ama havuççç direş şeker olmuş şekercimm

dene harika oluyor canım sen ne zaman geldinki tv ye bi daldım kaçırmışım seni hayırlı yolculuklar tekrar

Kahve icme iznim olursa uc gun deniyebilirim aslinda tereyagda serbest:)

Benim neden istahim azalmiyo kac aydir diyetteyim hanimlar bi puf noktasi soyleyin de bi ayagim mutfakta olmasin

Yasemin de demiş karatayda insanın hakikaten önce gözü doyuyor aslında tam senlik neden hiç denemeyi düşünmedinki :44:

düşünce günah olmasın demişsindir kesinnn enişteye de söyle senin önünde bari yemesinnn bu ne işkencedir böyle

tabiki yanar yanmazmı bence lağman yaptırana kadar sen müdahele et Merviş sabunla veya zeytinyağı ile

Kızlar bn müdahale yapmadım ama lagmanda götürmedim
Pamuk yuvarlayıp hakiki zeytinyagına buladım ama böle sapır sapır yag damlıyosu
Aldım onu makata koydum bezledim
Zamanla zeytinyagını içine cekti ki yaptı şükür ) yani bunlar komik gelebilir ama inanın hastalıgından ateşindende beter
Walla kızlar dorumu yaptım bilmiyom ama kendim yaptırsam bu sefer alıaıcak cünkü ilk degil bu
Hemde canı cok yanoyodu
Böle hem kendi yapmıs olsu gemde acıtmdım canını
Şükür rabbime en olmadık yerde akıl veren allahım
Sana canım feda!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…